Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
techfreak :) ::
ne, sploh nisem vedel, da je 13 delov.... meni se je cliffhanger v 12. delu zdel zadosti dober za zakljucek (tudi serije!)
bom prechekiral danes, ze pozel s travnika
Meh, ocitno rabis kako stran kjer lahko trackas ogledane epizode, like: https://kirrupt.com/tv/show/do-no-harm
Drugace pa cliffhanger v 12. delu ... LOL, niti priblizno tako dober kot v zadnjem.
Lion29 ::
thanks for heads up
techfreak :) je izjavil:
evo, pogledal vseh 12 delov DO NO HARM pa ceprav sem vedel, da je bila ukinjena...
13. del si pogledal? Ne mores verjeti kaksen cliff hanger. Skoda edino ker so jo ukinili.
res skoda... meni prav dobra serija... sicer pa cim sem videl, v prejsnji epizodi
SPOILER DO NO HARM
da sta bila brata, sem takoj vedel, da je Ian v bistvu tisti preziveli... tak da meni, bi bilo bolje, da bi se zakljuclo z 12. delom in ne 13.
Pyromanic ::
techfreak :) je izjavil:
ne, sploh nisem vedel, da je 13 delov.... meni se je cliffhanger v 12. delu zdel zadosti dober za zakljucek (tudi serije!)
bom prechekiral danes, ze pozel s travnika
Sm lihkar to pogledu k sm mislu da ni lih ne vem kakšen clifhanger, k si reku da je 12 del dober za zaključek.
Mi je kr mal žal, da sm jo pogledal s takim clifhangerjem, čeprov mi je blo všeč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pyromanic ()
Osebno sem glede te moznosti, ki je v tvojem spoilerju zacel razmisljati sele v 13. delu.
cloveka, entiteto zase, ki si ne zasluzi smrti samo zato, ker je zatezen. Sem tudi preprican, da ni fental Marcada
Brata so prikazovali v zadnjih nekaj epizodah? Sele na koncu 12. epizode je bilo pokazano nekaj v to smer.
Za Marcada pa so nam dali verjeti da ga je Ian ubil, ceprav dokazov za to nimamo in bi se lahko pojavil v naslednji sezoni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: techfreak :) ()
brata sem v tem primeru oznacu IANA kot alterja (ne kot pravega brata)...Iana so v zadnjih 4-5ih epizodah prikazovali kot celotnega cloveka z vsemi priteklinami (celo z love story in otrokom in zeljo po familji, etc)... zato sem bi reprican, da ga ne bodo fentali... ali pa, da se bo koncalo tako, da bodo dejansko Jasona odstranli, ker je on alter ego.... ko pa so konec 12. dela omenli, da sta bila brata, sem pa bil v to skoraj 100% siguren
nihce ni komentiral konca BURN NOTICE - kako se vam je zdelo?
SPOILER FINALA BURN NOTICE
Mah... ne vem no... da je mogla madeline umreti zato, da sta lahko Michael in Phi zazivela kao idilicno do konca svojih dni....
Pocukran konec s frazo: "My name is Michael Weston. I used to be a spy"...
Pa glupo mi je bilo kako sta se Phiona in Michael resila iz stavbe...Mah ne vem no.....
Serija mi je bila na zacetku so-so... pol je vmes postala precej gledljiva... zadnja sezona pa mi je bila spet samo tolko, da sem pogledal... ampak overall... gledljivo.
pa danes se zacne sleepy hollow... tak in tak so vecino izdali prek trailerja/-ev ... tgak da vem kaj lahko pricakujem.... we shall see
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
Nacin kako sta se resila je bil res brezvezen, madeline pa tako ni mela neke izbire, saj ne bi mogla zbezati iz hise.
Preden sem pa izvedel da sta se ziva, sem mislil da bosta Sam pa Jesse vzgajala sina od Michaelovega brata. Na imdb forumu sem prebral idejo da bi naredili spin-off (ce ne bi Mike in Phi prezivela) kjer bi ta dva se naprej resevala primere ter se ukvarjala z otrokom ... mogoce bi bilo celo zanimivo gledat.
sam pa poleg majka najboljsi lik... tak da spin off med majkon in phi ni ravno spin off... spin off bi bil s Samom in JEssejem
Okapi ::
V glavnem, Burn Notice se je končal s klasičnim holivudskim hepiendom, kar je še vedno bistveno bolje kot tisto, kar so naredili z recimo Lostom.
O.
brez Axe-a? cammon ... meni je phi blazno antipaticna (tut madeline ce smo ze pri tem)..
sam pa poleg majka najboljsi lik... tak da spin off med majkon in phi ni ravno spin off... spin off bi bil s Samom in JEssejem
Saj pravim, spin off s Samom in Jessejem ki bi se poleg vsega spopadala se z otrokom (ker sta brez madeline, phi in michaela se najblizje kar je familiji).
Glades je konec? Aha, vidim da res - tega definitivno nisem pricakoval glede na cliffhanger.
Zgodovina sprememb…
Outcast ::
Baje je King napisu (samo) prvi del druge sezone 2014.
Broklyn Nine-Nine:
in
Dads
Zgodovina sprememb…
oo7 ::
Mi je kar všeč, da so Hanka ubil v Breaking Bad, ker je tukaj tako žleht
Me pa prav zanima kaj bo z Barbiko
Drugače pa ni nič kaj preveč posebnega ta serija je pa za pogledat.
edit - pobelil spoiler
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gzibret ()
a ste gledali vceraj sleepy hollow? mi je bila presenetljivo gledljiva, kljub temu, da je (hudicevi) trailer pokazal prakticno vse ... we shall see the next episode....
Sicer serija nima ravno tematike, ki bi me zanimala, mi je pa vseeno bila presenetljivo vsec. Definitivno bom se spremljal zadevo.
O.
Askrat ::
A Sibirijo pa samo jaz gledam? Ker se mi zdi čisto gledljiva. Sicer precej šibka igralska zasedba (kar se pozna), ampak se presenetljivo nepredvidljivo stvari odvijajo.
O.
Jaz sem včeraj pogledal prve 3 dele in moram rečt da je serija zelo zelo gledljiva. Nekakšna mešanica met Surviverjem in Lostom. Thumbs up! ;)
http://www.emmys.com/awards/nominees-wi...
Pričakoval da bo Bryan Cranston dobu za lead-actorja namesto Jeff Danielsa v Newsroomu...je res tolk dobr?
bzzero ::
A Sibirijo pa samo jaz gledam? Ker se mi zdi čisto gledljiva. Sicer precej šibka igralska zasedba (kar se pozna), ampak se presenetljivo nepredvidljivo stvari odvijajo.
O.
Zanimivo kako hitro so pogruntali mentaliteto črnogorcev Drugače pa ja, kje po četrtem delu je mene zgodba kar potegnila. Mi je pa bilo malo hecno tisto uživanje rdeče mušnice. Đizs, še moj triletni mulc ve, da je strupena. Sem pa na Wikipediji prebral, da ima za sibirska ljudstva poseben, religiozen pomen in da poznajo način, kako jo razstrupiti za uživanje.
Đizs, še moj triletni mulc ve, da je strupena.Z rdečimi mušnicami je hec. V Sibiriji oziroma bolj na severu so manj strupene in so jih uporabljali kot drogo, za zadevanje. Je znana zgodba iz naših krajev, ko so bili med 1. svetovno vojno tu ruski vojni ujetniki (med drugim so gradili cesto čez Vršič), in so si hoteli večere malce popestriti z mušnicami, samo niso vedeli, da naše zadenejo precej bolj kot ruske.
O.
Jst ::
---
Kar se pa rdečih mušnic tiče, pa mi je en človek razlagal, da se jih da nekako pripraviti, da niso strupene - v čaj? To sem enkrat med nabiranjem gob slišal od enega upokojenca, ki sem ga srečal v gozdu. Nisem nikoli preveril (v teoriji, SPLOH pa NE v praksi :)), če je res,...
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Danes pa so prišli Hostages, The Blacklist, Mom (sitcom) in zvečer pride še The Wrong Mans na BBCju (torej jutri za nas).
Jst ::
Prevladujoče mnenje? Zvrst? Vtisi po drugi epizodi?
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
sem pa pogledal pilota Nlack List.... awesome... I have high hopes for this one... James Spader je odlicen.. una pitchkaje lustna ampak ne tolk dobra igralka... upam, da se scasoma dokaze... zaenkrat pa je zadeva kul
Zgodovina sprememb…
The Blacklist: drama o kriminalcu (eden izmed najbolj iskanih ljudi na svetu), ki se preda FBIju in jim želi pomagati ujeti druge kriminalce in teroriste. Precej zanimivo in kar nekaj twistov že v samem pilotu. Zaenkrat mislim da najboljša serija to jesen.
Hostages: drama o operaciji predsednika ZDA ter ugrabitvi kirurginje, ki ga bo operirala. Bom spremljal, vendar nisem pretirano navdušen.
Mom: sitcom o mati samohranilki, ki ima dva otroka in je zaposlena kot natakarica. Solidno, vsaj glede na ostala dva jesenska sitcoma (Brooklyn Nine-Nine in Dads), kjer sta pilota bila precej slaba/dolgočasna. Je pa Chuck Lorre za to serijo (ki je naredit tudi Two and a Half Men in The Big Bang Theory) tako da ima nekaj potenciala.
no po igralski zasedbi ima Mom se kar potencial.. mi je bila kar gledljiva...
brooklyn nine nine ni bla tolko slaba kot dads... seth green pac ni lead material!
Končal se je Ray Donovan, sicer konec nič posebnega, pričakovan, je pa res super serija, med boljšimi letošnjega leta, potrjena tudi druga sezona 2014.
pogledal pilota The Goldbergs - v 80ta postavljen druzinski komicni sitcom potencial
oo7 ::
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Zgodovina sprememb…