Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

Lion29 ::
se stirnjam z lakotnikom 100% 
za pogledat je vsekakor
nikoli, vstajam ponavadi od 4:30 do 5:50, zelo odvisno.. zdaj teh par tednov sem vstajal bolj okoli 6h zaradi FRINGE-a...zdaj ga je konec, bom spet bolj zgodaj hodu spat

za pogledat je vsekakor
IL DIAVOLO je izjavil:
Kdaj pa pol spiš...čez dan?![]()
nikoli, vstajam ponavadi od 4:30 do 5:50, zelo odvisno.. zdaj teh par tednov sem vstajal bolj okoli 6h zaradi FRINGE-a...zdaj ga je konec, bom spet bolj zgodaj hodu spat

Founder and CTO @ Article-Factory.ai

nurse013 ::
Vem, da je bilo omenjeno, gdaj pride naslednja epizoda Vikings ?
:)
you gotta be kidding me...

BaToCarx ::
[TV] Vikings (2013) airs on History Channel in 4d 13h 16m 57s (60min @ 10:00pm/Sun) [ Previous: S01E04/Trial (Mar/24/2013) | Next: S01E05/Raid (Mar/31/2013) | Drama/History | http://www.tvrage.com/shows/id-31136 ] (0.24s)

oo7 ::
Teli Vikingi so me tako zasvojili,da se jih v ponedeljek bolj veselim kot finala Dead Walking in začetka GOT

galimim ::
A se Revolution splača potrpet par epizod? Sem pogledal pilot pa mi nekako ne potegne.
Bo kdo spremljal Defiance?
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me

pilot je bil ze lani... tak da si pocakal ze vec kot par epizod

Cist tko me zanima... ce ste kaj spremljali to, da so ustvarjalci Veronice Mars naredili Kickstarter projekt in povprasali obozevalce za sredstva, da posnamejo VM film ?
in pri tem so bili zelo uspesni! ZELO... cilj je bil zbrati 2Mio, zbrali pa so jih ze skoraj 4!
Sam posnetek mi je meni super kul in je po mojem prinesel vec kot pol uspeha.
Pred ene 5imi leti sem imel podobno idejo, da bi naredil app, da bi navijaci fudzbalskega kluba prispevali cash, da klub kupi kakega igralca
sam se za cakat je, kdaj bodo to tudi izrabili
me zanima, katero serijo bi obudili tako??
Bodo posneli koncno tisti Stargate movie?
in pri tem so bili zelo uspesni! ZELO... cilj je bil zbrati 2Mio, zbrali pa so jih ze skoraj 4!
Sam posnetek mi je meni super kul in je po mojem prinesel vec kot pol uspeha.
Pred ene 5imi leti sem imel podobno idejo, da bi naredil app, da bi navijaci fudzbalskega kluba prispevali cash, da klub kupi kakega igralca

sam se za cakat je, kdaj bodo to tudi izrabili

me zanima, katero serijo bi obudili tako??
Bodo posneli koncno tisti Stargate movie?

glaš ::
lol, pa ja ne razmisljas resno, da bi preskocil shameless in pogledal arrested develoipment instead?
ah. kidz diz dayz
Hmmmm, tole bi prej veljalo zate

IMDB:
Arrested Development - 9,2/10 from 118.208 users
Shameless US - 8,5/10 from 27.008 users
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glaš ()

lol... yes... ker IMDB je ponavadi bilo merilo, ki ga lahko resno jemljes... get real..
Ce pa ze, potem naj pogleda se kolko je ocena serije revolution
btw: Netflix signs up The Matrix, Babylon 5 creators to develop a new sci-fi series: Sense8
pr NF so zadeli v polno s house of cards... ocitno mislijo zelo resno
I won't complain

btw: Netflix signs up The Matrix, Babylon 5 creators to develop a new sci-fi series: Sense8
pr NF so zadeli v polno s house of cards... ocitno mislijo zelo resno
I won't complain

pilot je bil ze lani... tak da si pocakal ze vec kot par epizod![]()
Sem pozabu nanjo....
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me

lol... yes... ker IMDB je ponavadi bilo merilo, ki ga lahko resno jemljes... get real..
![]()
Še tv.com
Arrested development (9.0) - 10,197 votes
Shameless US (8.7) - 721 votes
Številke govorijo zase

BTW a si sploh gledal A.D ? Če nisi, povej, da ne izgubljam časa z nekom, ki lupa nekaj v prazno. Ti ne zamerim, če rečeš, da ti serija ni všeč, vendar trdit, da je Shameless US, ki je btw mlačen remake uk, torej original varjante boljši od A.D. je malo bizarno. Sicer pa, sej imaš net, google poznaš in se prepričaj kaj pravi raja.

Jaz najbolj zaupam IMDB in njihove ocene tudi najbolj držijo
Pa tudi par forumov sem zdaj bral,ki se pogovarjajo med Shameless US in UK in jih več pravi,da je UK verzija boljša.

Pa tudi par forumov sem zdaj bral,ki se pogovarjajo med Shameless US in UK in jih več pravi,da je UK verzija boljša.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

M-Power: meni je branje forumov totalno debilno, kaj je dobro in kaj ne... okusov je na stotine... pac ce mi kdo priporoci, si potem ogledam... nekje 2 dela preden podam dokoncno oceno...
vecina na tem forumu recimo pravi, da je shameless super zakon in US verzija velik boljsa kot UK... je pa seveda stvar preferenc... tudi katera kultura ti je blize, etc...meni recimo redko katera UK serija potegne... pa ne zato, ker bi bile slabe... pac mi je blize US kultura
@glas: nekaj let nazaj sem pogledal par epizod, pa mi ni bila nic posebnega... pa ne mores ravno primerjat nekega sitcoma in serijo...
pa sej ni da imam jaz zdaj kaj od tega da koga v karkoli prepricam... pac zdi se mi vredno, da se tiste dobre, zanimive in zabavne serije izpostavi...
vecina na tem forumu recimo pravi, da je shameless super zakon in US verzija velik boljsa kot UK... je pa seveda stvar preferenc... tudi katera kultura ti je blize, etc...meni recimo redko katera UK serija potegne... pa ne zato, ker bi bile slabe... pac mi je blize US kultura
@glas: nekaj let nazaj sem pogledal par epizod, pa mi ni bila nic posebnega... pa ne mores ravno primerjat nekega sitcoma in serijo...
pa sej ni da imam jaz zdaj kaj od tega da koga v karkoli prepricam... pac zdi se mi vredno, da se tiste dobre, zanimive in zabavne serije izpostavi...

Jst ::
Jaz se sedaj iz glave ne spomnim niti ene Ameriške sitcom, ki bi mi bila smešna. V smislu da sem se do solz nasmejal, kot recimo pri Monty Phytonu...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

chuck ::
Mene je v zadnjih letih najbolj impresionirala serija Breaking Bad. Od starejših serij mi najprej pride na misel ReGenesis in Wired.
Od serij, ki so trenutno aktualne so meni najboljše Once Upon a Time, Vikings, Big Bang (itak:) in Spartacuss. Povprečne (gledljive) so po mojem okusu Arrow, Californication in Following. Revolution in Zero Hero so zame na meji gledljivosti ;)
Od serij, ki so trenutno aktualne so meni najboljše Once Upon a Time, Vikings, Big Bang (itak:) in Spartacuss. Povprečne (gledljive) so po mojem okusu Arrow, Californication in Following. Revolution in Zero Hero so zame na meji gledljivosti ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chuck ()

@glaš: da ne bom delal krivice, sem pogledal 6 delov arrested development... vsakega naslednjega upajoč, da bo kaj boljši...bah
ne rečem nič, pač tipičen sitcom s tipičnim US humorjem... včasih malo bolj odpičenim, pa vseeno.. tak cheap humor...
ne vem, kako lahko to primerjaš s shameless??
bah
ne rečem nič, pač tipičen sitcom s tipičnim US humorjem... včasih malo bolj odpičenim, pa vseeno.. tak cheap humor...
bah

Gandalfar ::
Kaksna se vam zdi nova direkcija Smasha? Mislim da bodo uspeli naredit boljso 2. sezono kot je bila prva.

VaeVictis ::
Rubicon je bilo škoda, da so skenslal po eni sezoni.
Je pa res, da je bil tempo serije zelo, zelo počasen.
Je pa res, da je bil tempo serije zelo, zelo počasen.

@Gandalfar... folk se je full pritozeval, da so zanemarjali bombshell in pushali lik Jennifer Hudson in teh dveh novih...
meni se je zdelo ravno obratno... nekaj novega, svezega... bolj realno in podobno broadway scenio, kjer folk dela na vec projektih hkrati...
s taksnim konceptom bodo lahko furali tudi 20 sezon!
meni je sicer karen postala malo annoying in derrik je izgubil svoj sarm, a tudi debra messig mi ni nikoli potegnila.. a overall, kljub temu da je to nek muzical, je meni zelo vsecno
meni se je zdelo ravno obratno... nekaj novega, svezega... bolj realno in podobno broadway scenio, kjer folk dela na vec projektih hkrati...
s taksnim konceptom bodo lahko furali tudi 20 sezon!
meni je sicer karen postala malo annoying in derrik je izgubil svoj sarm, a tudi debra messig mi ni nikoli potegnila.. a overall, kljub temu da je to nek muzical, je meni zelo vsecno

Okapi ::
Rubicon je bilo škoda, da so skenslal po eni sezoni.Tega je bilo tudi meni žal.
Po tempu in vzdušju mu je podoben Zen, ki je pa tudi samo 3-delna miniserija.
Rufus Sewell is Aurelio Zen in this three-part adaptation for the BBC. Set and filmed in Italy, the show is an adaptation of Michael Dibdin's novel Vendetta.
O.

@glaš: da ne bom delal krivice, sem pogledal 6 delov arrested development... vsakega naslednjega upajoč, da bo kaj boljši...bah
bah
sej ne primerjam, ker za mene ni primerjave, vsaj z US Shameless ne. ne vem, 6 delov se mi zdi premalo, da bi lahko ocenil celotno serijo. Meni tudi A.D. od začetka ni bila preveč good sam potem, ko se navadiš na način humorja, bolj spoznaš karakterje in se dogajanje malo zaplete gre serija samo navzgor. Ampak kot sem že rekel stvar osebnega okusa.
Shameless je tud kul, sej gre v osnovi za brit. humor (my favorite) vendar mene ta US varjanta ne prepriča. Ne vem tisti (smotani) angleški frisi iz UK varjante me bolj prepričajo v dogajanje, si jih lažje predstavljam v takem okolju, dogajanju je pa res, da je US varjanta boljše posneta, je bolj moderna, lažje se gleda vendar mene karakterji ne prepričajo. Sploh Steve mi deluje bedasto z tistim goofy pogledom, že zaradi njega imam malo odpora do US varjante. Je pa v osnovi super serija, še vedno visoko nad povprečjem. Tega ne zanikam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glaš ()

ramiz?! ::
Danes sem pogledal prvi del Arrow in me je takoj zasvojila serija.
Never regret anything, there's always a reason things happen.

@glas: priznam, da nisem gledal angleske variante, ker mi prav ni vsec angleski humor... ameriska varianta je pa zakon sama po sebi... razen steve-a, se strninjam... edini lik, ki mi je totalno irelevanten in mi ne potegne... vsi drugi so pa zakon...
mogoce si pa bom enkrat vzel cas in pogledal anglesko varianto
mogoce si pa bom enkrat vzel cas in pogledal anglesko varianto

hehe, bom ze ob priliki, no worries
ne morem vsega naenkrat, res ne

IL DIAVOLO ::

Pravkar pogledal par epizod House of Cards, ful dobra serija:)
Tistim, ki je všeč priporočam tudi The Boss:
Tistim, ki je všeč priporočam tudi The Boss:

Shkorc ::
IL DIAVOLO je izjavil:
Do zadnjega dela si boš premislil, katastrofa.
Ti si pa res nek tip, da si že pogledal vse dele, ki še niti niso vsi zunaj
Za vse, ki si še niste ogledali serijo, toplo priporočam...non stop akcija, z nekaj poceni fintami, ampak te pritegne...kar je konec koncev najpomembnejše![]()
Če ne zastopiš, kaj sem želel povedati, jebat ga...
Pomanjkanje zgodbe, slabo igranje - za 10 letnike je ok, ampak vsakemu svoje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shkorc ()

ja se strinjam za slabo igranje... tip je res povprecen... tut merlin jr. je povprecen... diggle malo boljsi in ta nova punca (felicity?) je prcej boljsa.... stari policaj ima prevec pateticno vlogo, da bi mi bil vsec, laurel je tut tecna, tak kot tamala sestra... mama je kar ok... starejsi merlin je tut ok, precej.... crixus je so-so...
zgodba je pa tut postala brezvezna....
za pogledat je, ni pa to nek presezek... nekako se mi zdi kot smallvile z manj sci-fija in za 5 let starejsi folk...
ce bi jo mogu po kvaliteti primerjat s kako drugo serijo, bi jo z nikito recimo
zgodba je pa tut postala brezvezna....
za pogledat je, ni pa to nek presezek... nekako se mi zdi kot smallvile z manj sci-fija in za 5 let starejsi folk...
ce bi jo mogu po kvaliteti primerjat s kako drugo serijo, bi jo z nikito recimo

leiito ::
Danes štarta 3. sezona Game of Thones. Bigger, bloodier, nakeder, pravijo pri Rolling Stones in napovedujejo 9 sezon.
Vsaj par ponedeljkov nas bosta čakala Shameless in GOT. As good as it gets.
Vsaj par ponedeljkov nas bosta čakala Shameless in GOT. As good as it gets.

piromanček je izjavil:
breaking bad edina res dobra serija vse drugo precenjeno, kar se trenutno vrti
In katere točno so precenjene?

Jst nikjer ne najdem Defiance pilota? Je pod kakšnim drugim imenom?
Danes pogledal prvo epizodo Culta in na polovici obupal. Da vidimo, če je Orphan Black kaj bolj zanimiv....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chuck ()

A se Revolution splača potrpet par epizod? Sem pogledal pilot pa mi nekako ne potegne.
Da vidimo, če je Orphan Black kaj bolj zanimiv....
ceprav je angleska produkcija na ameriskem BBCju, se meni zdi kar v redu... pilot je bi kar gledljiv... bomo vidli

Okapi ::
Danes pogledal prvo epizodo Culta in na polovici obupalPrehitro. V prvi epizodi se še nič ne zgodi, potem se pa začno stvari kar zanimivo zapletati.
O.

Defiance pride vn 15 aprila zvečer v USA
Lahko si pa tukej pogledaš prvih 14min pilota

nurse013 ::
piromanček je izjavil:
breaking bad edina res dobra serija vse drugo precenjeno, kar se trenutno vrti
breaking bad je res topUp za tiste ki smo jo pogledali, je pa na sceni tudi nekaj serij katere so vredne ogleda, vsaka za svoj okus, odvisno v katero se kot gledalec najbolj vživiš oziroma kakšna zvrst komu odgovarja... zapleti so pa pri vsaki seriji... pri nekaterih so si podobni
:)

So much awesomeness today on "TV"
- Game of Thrones
- The Walking Dead
- Shameless
- Wikings
- The Good Wife
.... nekrateri bi rekli se Californication
- Game of Thrones
- The Walking Dead
- Shameless
- Wikings
- The Good Wife
.... nekrateri bi rekli se Californication

mnja no, ne bomo pol vseh nastevali, tudi povprecnih ... ker pol je se the Client list, Lost girl, see dad run, etc