Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

Outcast ::
Pogledal prvo sezono Banshee-ja...kot je nekdo že napisal, pričakovan konec, pa zadnji trije deli so bili že malo too much, ampak over all kr u redu sezona, čakam na novo, drugo sezono 2014.
+ Arrow 17 del čist fantazijski, res so malo pretiravali sploh pri Helenini 'akciji'.
Najslabši del sezone do sedaj.
+ Arrow 17 del čist fantazijski, res so malo pretiravali sploh pri Helenini 'akciji'.
Najslabši del sezone do sedaj.

IL DIAVOLO ::
Je še kaj zanimivega na sceni...ne rabi bit top serija, zanima me akcija 
Arrow in banshee sta mi zelo dobri seriji...sploh arrow

Arrow in banshee sta mi zelo dobri seriji...sploh arrow

Jst gledam še Vikings, The walking Dead....baje so dobre tud The Americans, House Of Card, pa seveda Shameless.

Lion29 ::
ja, jaz sem presenecne nad kvaliteto vikingov, glede na to, da so na historiju...
@Okapi: se popolnoma strnijam... bodisi Hanibala bodisi Jingiskana ali Aleksandra makendonskega
@Okapi: se popolnoma strnijam... bodisi Hanibala bodisi Jingiskana ali Aleksandra makendonskega
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

oo7 ::

BaToCarx ::

Jst ::
info: V antični Grčiji je veliko moških imelo poleg žene še "ljubimca" in temu so rekli "višja oblika ljubezni."
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Upam da bo v Alexandru (poleg ostalih zgodovinskih zavojevalnih zanimivosti) tudi velik sexa, pač kakršnega koli že...neki tazga kot v Spartaku:D
Trenutno pa gledam prvo sezono Revenge, in mi je za 1x kr u redu zadeva...
Trenutno pa gledam prvo sezono Revenge, in mi je za 1x kr u redu zadeva...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Outcast ()

he likes to see a lot of butt sex.... premalo pr0na okoli

:D
Hm...zakaj pa ne?
Naj čimbolj realno prikažejo čas Aleksandra Velikega, pa naj se tiče bitk, vojskovanja, splet, sexa...
Hm...zakaj pa ne?
Naj čimbolj realno prikažejo čas Aleksandra Velikega, pa naj se tiče bitk, vojskovanja, splet, sexa...

Nisem pozabil ampak danes sem pričakoval 5 del
Bom potrpel
do ponedeljka.V ponedeljek Vikings potem Walking Dead finale pa začetek Game of thrones uf napet dan bo

Bom potrpel

pa shameless![]()
To pa še nisem gledal in tudi najbrž ne bom.
kakor zelis... se niti enmu ni bilo zal, da jo je pogledal, ker je svetovna

Zanima me pa kaka je Arrested Development?
http://www.imdb.com/title/tt0367279/
Oceno na IMDB ima zelo visoko so 3 sezone in vidim,da bodo letos po 7 letih nadaljevali s 4 sezono.
http://www.imdb.com/title/tt0367279/
Oceno na IMDB ima zelo visoko so 3 sezone in vidim,da bodo letos po 7 letih nadaljevali s 4 sezono.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

lol, pa ja ne razmisljas resno, da bi preskocil shameless in pogledal arrested develoipment instead?
ah. kidz diz dayz
ah. kidz diz dayz

kratos ::
Shameless (remake) mi je osebno ena najbolših serij do sedaj pa sem precej zbirčen glede serij.
Angleška verzija mi pa ni gledljiva ker sem najprej pogledal remake nato pa šel gledam angleški shameless in mi gre večina igralcev na živce pri originalni seriji oz. antipatični so mi.
Angleška verzija mi pa ni gledljiva ker sem najprej pogledal remake nato pa šel gledam angleški shameless in mi gre večina igralcev na živce pri originalni seriji oz. antipatični so mi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kratos ()

Čeprav pa 14.Aprila se začne še ena odlična serija The Borgias 3.sezona

Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

Med iskanjem novih 2013 serij sem naletel na tole: http://www.imdb.com/title/tt2137109/ zna biti zanimiva, če bo 'nazorna':D
Pa definitivno bo Hannibal za preveriti 4.4.!
Pa definitivno bo Hannibal za preveriti 4.4.!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Outcast ()

Ok, pogledal skoraj maratonsko FRINGE v celoti.
Dokaj gledljiva serija... sicer tipicno polna scifi lukenj, ampak ok...
vsec mi je, da so menjali vsake tolko "prizorisce" ali fokus in je blo malo ta universe, pa malo prejsnji, pa malo zgodovine, pa malo prihodnosti...
nekje prej sem zasledil, da ste omenjali, da je bil dober finale... tak da sem komaj cakal iz epizode v epizodo ta bozji finale...
zdaj lahko recem samo.... "meh"... sem kar razocaran...kar precej...
Dokaj gledljiva serija... sicer tipicno polna scifi lukenj, ampak ok...
vsec mi je, da so menjali vsake tolko "prizorisce" ali fokus in je blo malo ta universe, pa malo prejsnji, pa malo zgodovine, pa malo prihodnosti...
nekje prej sem zasledil, da ste omenjali, da je bil dober finale... tak da sem komaj cakal iz epizode v epizodo ta bozji finale...
zdaj lahko recem samo.... "meh"... sem kar razocaran...kar precej...

Kot kaže bo letos prišla še ena serija z zombiji-Zombieland po filmu Zombieland v katerem je igral Woody Harrelson ampak tukaj ga na žalost nebo
http://www.imdb.com/title/tt2090440/
Več tukaj: http://www.ign.com/articles/2013/03/26/...

http://www.imdb.com/title/tt2090440/
Več tukaj: http://www.ign.com/articles/2013/03/26/...
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()

koncno sem si vzel cas in pogledal pilota serije Bates Motel 

crazy as shit! or better say PSYCHO
mi je zelo vsec.... ceprav sem se malo otepal ogleda..ker je pac znan premise.. in ker sem predvideval, da je postavljeno nekam v sedemdeseta...no, hvala bogu je moderna adaptacija...
zgleda pa res odbito... predvsem relacija norman-norma...
priporocam
zdaj pa gledat 2. del namesto spat

crazy as shit! or better say PSYCHO

mi je zelo vsec.... ceprav sem se malo otepal ogleda..ker je pac znan premise.. in ker sem predvideval, da je postavljeno nekam v sedemdeseta...no, hvala bogu je moderna adaptacija...
zgleda pa res odbito... predvsem relacija norman-norma...
priporocam
zdaj pa gledat 2. del namesto spat

cult sem pogledal pol pilota... pa se mi ni dalo vec... mogoce ob priliki.... vsaj ene 3 dele, pol pa da vidimo 
tudi za the following sem nekako izgubil interes po 4. delih... imam sicer pozete ostale, sam mi ni tolk, da bi me vleklo pogledat
a revolution je ze kjer pogledal? vtisi? ne vem no, sploh mi ni za pogledat

tudi za the following sem nekako izgubil interes po 4. delih... imam sicer pozete ostale, sam mi ni tolk, da bi me vleklo pogledat

a revolution je ze kjer pogledal? vtisi? ne vem no, sploh mi ni za pogledat

nurse013 ::
Fringe mi je bil zakon, znanstvena fantastika, pač novodobni dosjeX; Following pa še nisem začel gledat, praviš da je vredu?
:)
you gotta be kidding me...
you gotta be kidding me...

IL DIAVOLO ::

St235 ::
common law je simpatična humoristična zadeva. Meni so sedli predvsem dialogi pri psihijatrinji. Kot "policijska drama" pa je zadeva dost povprečna. Razen dinamiked glavnima igalcema nič posebnega. Je pa vsega skupaj ena sezona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()