» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
201 / 316
»»

oo7 ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

IL_DIAVOLO ::

Očitno nadaljevanje 24 ni bilo dovolj sramotno, še morajo dat piko na i.

Sigh

Preacher je z epizodo v epizodo bolj odbita TV serija :D

Allfather je hud lik >:D

yayo ::

ja, Preacher se je precej popravil napram prvim trem epizodam. Sem dvomil, da bodo pokazali Allfatherja (v stripu je črnec, po možnosti še enkrat večji kot so ga prikazali v seriji) zarad čisto tehničnih problemov, pa jim je vseeno uspelo. Bo še zelo zanimivo, če se bodo vsaj ohlapno držali zgodbe iz stripa.

yayo je izjavil:

ja, Preacher se je precej popravil napram prvim trem epizodam. Sem dvomil, da bodo pokazali Allfatherja (v stripu je črnec, po možnosti še enkrat večji kot so ga prikazali v seriji) zarad čisto tehničnih problemov, pa jim je vseeno uspelo. Bo še zelo zanimivo, če se bodo vsaj ohlapno držali zgodbe iz stripa.

Kot kaže je več Allfatherjev.

Allfather D'Aronique
The 112th Allfather of the Grail.

barocco ::

Gremo dalje Ravno pogledu v #šusu# The 100 ma super je bla :)
superheroji mi nekako ne potegnejo..Se bom "zafrknu" če potegnem The Preacher,Narcos.. Še kako priporočate..Želim da je vsaj cela sezona zunaj če ne več..
Zadnje serije ki so mi ble res všeč:
Counterpart ,Colony ,Deep State,Continum,,12 Monkeys,FTWD,WD,Homeland,The Expanse, The Handmaid's Tale, The 100.
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

ahac ::

MANIAC tells the stories of Annie Landsberg (Emma Stone) and Owen Milgrim (Jonah Hill), two strangers drawn to the late stages of a mysterious pharmaceutical trial. Things do not go as planned.

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Tr0n ::

Better Call Saul bitchez! 8-O

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

leiito ::

HBO prevzema tudi pedagoško vlogo, zdravil nas bo belih misli.

Cruz ::

leiito je izjavil:

HBO prevzema tudi pedagoško vlogo, zdravil nas bo belih misli.

Sploh nisem presenečen v bistvu. HBO zadnjih nekaj let je polomija. FX in AMC all the way.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

imagodei ::

oo7 je izjavil:

The "24" franchise isn't dead yet. In fact, Jack Bauer is alive and kicking and looking younger than ever. Or that's the plan, anyway.

https://www.indiewire.com/2018/08/24-pr...

Nova TV serija 24 z mlajšim Bauerjem.

Mogoče je pa v tej sezoni zgolj naspan? :D
- Hoc est qui sumus -

drvo ::

Brez Kieferja ni 24.

Izi ::

The 100 se je super zaključila 5. sezona 8-)
Sezona 6 je že potrjena. Novi planet čaka, da ga uničijo >:D

Izi je izjavil:

Jaz sem nehal gledat tam nekje na sredini prve sezone.

oo7 je izjavil:

Izi je izjavil:

Jaz sem nehal gledat tam nekje na sredini prve sezone.

Napaka. Ena boljših serij. Vsaka sezona je boljša od prejšnje. Peta sezona je bila že skoraj odlična :D

Konlov ::

Kaj pa je na HBO trenutno za gledati?

mahone ::

Konlov je izjavil:

Kaj pa je na HBO trenutno za gledati?

Lion29 ::

Eto, pogledal prva 2 dela Insatiable

Po pricakovanju, zanimiva najstniska komedija... ni neki full udarnega, in humor ni prevec elaborate, je pa vseeno zadosti entertaining
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Uff amy adams je fejst baba.

SimplyMiha ::

Mene pušča hladnega. Ampak ok, ni moj problem da vam je holivud spremenil sliko "idealne bejbe".

Spet si nekaj po svoje razlagas in drugim vsiljujes svoje mnenje.

Lion29 ::

meni je ona res grda... pa nasplosno tak tip, ki je skoraj ginger :8)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

c3p0 ::

Za 44 let še vedno odlična.

no comment ::

Arrest of 85-year-old drug lord confirms return of historical gangs to Galicia

Netflixov Cocaine coast (Fariña) obdeluje (med drugim) tudi tega lika.

Shooter kdo gleda ? Kar dobra sezona.

ramiz?! ::

oo7 je izjavil:

Jst sem gledal prvo in mogoče celo 2. sezono, sam mi je postal mal dolgočasno in nerealno, posledično nezanimivo
Never regret anything, there's always a reason things happen.

oo7 je izjavil:

Gledam. Druga sezona je bila malo posiljena, je bila pa kratka, saj je imela samo 8 delov. Tretjo sezono se mi pa zdi, da so precej bolj resno zastavili, je bolj kvalitetna in kot kaže bo imela 13 delov.

Fear the Walking Dead je nazaj po sredsezonski pavzi.
Upam, da ne bo preveč dolgočasno sedaj ko so pobili že vse zanimive like? :D

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Gledam. Druga sezona je bila malo posiljena, je bila pa kratka, saj je imela samo 8 delov. Tretjo sezono se mi pa zdi, da so precej bolj resno zastavili, je bolj kvalitetna in kot kaže bo imela 13 delov.

Druga sezona je bila kratka zato, ker si je glavni igralec zlomil nogo.

“Hey, guys. i didn’t injure myself doing a stunt or anywhere near the set of shooter,” he wrote over a series of tweets. “I was the victim of a freak accident during a family outing on sunday. my leg is badly broken & required surgical attention, but i will make a full recovery, am in good hands, and will be [b]ack in action soon.”

To je bilo lansko leto.

barocco ::

pogledu EL chapo in Narcos obe super serije("pričakoval" neko bedno akcijo izpadlo pa nekaj čisto drugega ,super karakterji,liki,kostumografija,zgodba) Ocena5/5
Zdej grem pa vlečt tale shooter, ne pričakujem preveč upam ,da me vsaj malo potegne v naslednje dele..
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

Outcast ::

Shooter pogledal pred časom prvo sezono; upam da druga res ni tolk slabša...

Včeraj sem pogledal prvi del TV serije Waco. Bom z veseljem gledal naprej :) in zelo dobra igralska zasedba.

IMDB: https://www.imdb.com/title/tt6040674/

Okapi ::

Malo je problem s temi serijami po resničnih dogodkih, ker veš, kaj se bo zgodilo in kako se bo končalo.;)

Matej_K ::

Je kdo pogledal serijo Medici. Z ženo sva bolj trčena na zgodovinske serije (Vikingi, medici, itd.) Trenutno sva pri šestem delu.
Mogoče še komu zanimivo.

Je kdo bral kako točno se držijo zgodovinskih zapisov?
... .. .

leiito ::

Aja, ker v fiction produkciji pa kao ne veš, če bo hepi end?

Non fiction serije in filmi so čisto OK, saj ne gre za to, kako se je končalo, ampak kaj se je dogajalo, zakaj so protagonisti sprejemali take odločitve itd. Saj tudi za WW2 vemo kako se je končala, pa je Dunkirk vseeno spodoben film.

Matej_K je izjavil:

Je kdo pogledal serijo Medici. Z ženo sva bolj trčena na zgodovinske serije (Vikingi, medici, itd.) Trenutno sva pri šestem delu.
Mogoče še komu zanimivo.

Enkrat sem ujel eno epizodo na Slo 1 drugale pa nisem še gledal.

TV serija Da Vinci's Demons se gre tudi o Medičejcih ampak je malo fantazije vmes.

The Borgias je tudi dobra TV serija in seveda The Rome je pa odlična.

Matej_K je izjavil:

Je kdo pogledal serijo Medici ...

Tukaj ena gospa, ki pravi da ima doktorat iz italijanske Renesančne zgodovine pravi, da je Netflix prehudo zaneslo v Limonado, kar je škoda, ker po njenem je prava zgodovina Medičejcev celo bolj zanimiva kot jo prikazuje serija:
The Real History Behind Medici: Masters of Florence Is More Captivating Than Netflix's Fiction
Kljub vsemu je videti, da serija bolj ali manj temelji na zgodovinskih dejstvih.

Ena zanimivost je omenjena celo na IMDb. V seriji imajo glavni igralci brade, medtem ko so vsi Italijani iz 15. stoletja na vseh portretih vedno pobriti do gladkega :D

Pogledal, do konca TV serijo Waco. Men je bila zelo dobra.
Zdaj kaj se je pa res dogajalo pa vprašanje ker vsaka stran trdi drugače. Če sklepam po TV seriji potem
bom rekel, da sta ATF in FBI naredila največ škode. Kultovci so bili pač težki verniki edini, ki je bil res slab je bil vodja kulta David. ATF in FBI pa žejna krvi razen tista dva FBI pogajalca sta bila prisebna in ja Michael Shannon je spet odigral odlično kot vedno. Sem pa čakal, da bo lik od John Leguizamo-a tam na novinarski konferenci namočil ATF glede na to, da so oni njega ampak potem ga sploh ni bilo več v seriji.
Prej nisem poznal te zgodbe prvič sem za Waco seige slišal, ko so najavili igro Far Cry 5. In pred ogledom TV serije sem mislil, da so bili kultovci taki kot v igri ampak daleč od tega. Razen vodja David

Waco? Najbolj weird shit, ki sem kadarkoli gledal oz. poizkusal gledati. Cudaki teksaski 8-O

Prvo so skenskali Colony zdaj pa še Shooter-ja ;((

Vceraj sem pogledal hbo-jev zmazek od barrya. Dont watch it.

Marvel's Iron Fist: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

mahone ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

wat?? 8-O

weasel ::

Spremljate drugo sezono The Sinner?

Qcube ::

The Sinner sem danes pogledal prvi del druge sezone, je kar v redu, prva sezona je bila super z Jessico Biel.

mahone je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

wat?? 8-O

Nekako me ne pritegne zgodba ex morilca, ki zeli postati gledaliscni igralec lol.

Fox sedaj napoveduje ne eno ampak kar dve 24 spinoff seriji :D

Ena bo Prequel, kjer bomo izvedeli Jack Bauer Original zgodbo. Se pravi nastanek Jacka Bauerja.
Druga pa bo Legal, kjer bo ura začela 24 urno odštevanje do izvršitve smrtne kazni obsojenca na smrt.

Lucifer 4. sezono že intenzivno snemajo.
 Novo vlogo je dobila Inbar Lavi

Novo vlogo je dobila Inbar Lavi

Igrala bo Evo. Tisto Evo, ki se je skupaj z Adamom kot prva na svetu uspela zameriti Bogu. Lucifer bo gotovo navdušen nad njo >:D
Snemanje naj bi predvidoma končali nekje v decembru.

Stranger Things sezona 3 je tudi že v nastajanju.
Zgodba bo temnejša kot kdajkoli do sedaj :D Bodo pa vmes za blaženje prehude temačnosti še vedno uporabljali komične vložke, ki jih bodo vlekli iz komedij iz 80. let. Predvsem iz Fletch (1985)

Pa otroci prihajajo v puberteto. 13 in 14 letniki iz deklic in dečkov postajajo ženske in moški. Za naše junake bo to menda še bolj strašljivo kot bojevanje z meddimenzijskimi Demonskimi pošastmi.

Priporocam Castle Rock.
««
201 / 316
»»