Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi
webmaher ::
Ja Evico le poglej, čeprav nek presežek ni je pa ravno prav odbita da se še malo nasmeješ
jb_j ::
@Tr0n
auf, orville je res "odbita" serija lep upgrade star trek franšize.
dobr današnji star treki so mi res, tko, mal mim.
Drgač pa uploudo, zadnji del 2. sezone sense8 na partis. res gut serija.
lucky man, začetek nove sezone.
A Very Secret Service, Au Service De La France (žandarji v današnjem času)
"Why did you answer the phone?"
"The phone Was Ringing,
so i answered it"
"The logic escapes me"
Lep povzetek, današnje politike.
auf, orville je res "odbita" serija lep upgrade star trek franšize.
dobr današnji star treki so mi res, tko, mal mim.
lucky man, začetek nove sezone.
A Very Secret Service, Au Service De La France (žandarji v današnjem času)
"Why did you answer the phone?"
"The phone Was Ringing,
so i answered it"
"The logic escapes me"
Lep povzetek, današnje politike.
_IKE_ ::
'Colony' Canceled By USA Network After 3 Seasons
https://deadline.com/2018/07/colony-can...
Škoda mi je bila zanimiva serija.
pa ravno zdej ko bi začel gostitelje tepst
klempo ::
Based on the stories of Stephen King, the series will intertwine characters and themes from the fictional town of Castle Rock.
yayo ::
Bos videl, vceraj sem bingal celo sezono pa morm rect da je tak tak no, po eni strani zanimiva serija po drugi pa razvlecena ampak dobr, vsak ima svoj okus.
Predvčerajšnjem sem zaključil sezono. Meni osebno ni bila razvlečena, The Terror je tv produkcija najvišje kvalitete, ko bi le bilo več takih. Všeč mi je bilo, da so scenaristi zelo veliko stvari spremenili in preusmerili napram knjigi, tudi konec je precej drugačen (v knjigi Tuunbaq sploh ne umre, Crozier ostane brez jezika in postane njegov šaman, Lady Silence njegova družica - naredita dva otroka, Hickeya Tuunback noče pojesti, ker ima preveč degenerirano dušo ipd.)
Btw, Nive Nielsen, igralka, ki interpretira Silno/Lady Silence je tudi pevka, z bandom je konec lanskega leta imela koncert v LJ. Škoda, da je nisem še poznal...
barocco ::
Ravno pogledu the americans vse sezone bla res super..
SPOILERKo bi vsaj naredili še kak del ali sezono, da pokaže kako sta otroka odraščala živel oz. kako sta bila sprejeta oba v rusija in življenje po hladni vojni -Odnos Z FBI agentom,Beeman-omin bivšim KGB Burovom..Znali bi narediti in potegnit še par special delov..
Na vrsti je The terror pol pa the 100(glede na okus bi mi znale "sest").
SPOILERKo bi vsaj naredili še kak del ali sezono, da pokaže kako sta otroka odraščala živel oz. kako sta bila sprejeta oba v rusija in življenje po hladni vojni -Odnos Z FBI agentom,Beeman-omin bivšim KGB Burovom..Znali bi narediti in potegnit še par special delov..
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: barocco ()
Okapi ::
Saj mogoče bodo naredili kakšno nadaljevanje. Recimo 30 let kasneje, Paige kot ruska vohunka.
Kalšen se vam je zdel konec serije Colony ?
slab..oz.glih tak konec kot bi pričakoval naslednjo sezono pa je žal ne bo :/
leiito ::
Ravno pogledu the americans vse sezone bla res super..
Otroka ne gresta v Rusijo, Henry ostane na šolanju, sploh ne ve, da je Rus, Paige pa med begom ostane v ZDA.
Ostale ideje so na podobni ravni.
klempo ::
@Tr0n
sens8 me je zgubil, ko so vsi začeli fukat z vsemi, lol. Nimam nič proti gay likom in zgodbam (Transparent he npr izredno zabavna), ampak v tej seriji je šlo za prav že otročjo transgender ideologijo. No surprise, da je serija pogorela in da je sestra, prej brat, Wachiwski zategadelj padla v depresijo.
jinzo ::
Meni pa se Sens8 sploh ni zdel slab. Ta zadnji wrap up od Netflixa je pač malo na hitro narejen in se zadeve hitro odvijajo. Ampak generalno pa za pogledat čist ok.
broken/link ::
men se tudi ni zdel slab in mi je blo škoda, da so ga tako na hitro zaključli, ker je obetal. so pa na koncu vsaj film kot zaključek naredili.
Mene od samega začetka Sense8 ni ravno prepričal, zgodba mi je bila preveč stripovska sex je bil not le zaradi šok vrednisti. Nisem videl nič slabega v sami lgtb tematiki, ki mi je kul, če je le del neke celote ali če gledam zgodbo o življenju transgender osebe. Ampak tisto sporočilo, da heteroseksualnost v bistvu ne obstaja in, da se bomo, ko bomo končno odpri oči, vsi seksali z vsemi neglede na spol, to mi je pa bilo že kar patetično in mi je dišalo po aktivizmu. Kakorkoli, serija je bila zakjučena na brzino, ker je tavelka publika začutila nekaj podobnega, baje se je v drugi sezoni istosoplno onegavljenje še stopnjevalo, in je število gledalcev strmo upadlo. Pa en od glavnih igralcev je tudi zapustil set, ker so mu vsiljevali istospolni sex, ki baje v original scenariju ni bil niti planiran. Seveda je tisti, ki ga je zamenjal to dobil že v prvi sceni. A film je že izšel?
Outcast ::
WTF itak da je konec Colony slab, ker je bil posnet predno so skenslali naslednjo sezono...prevelik cliffhanger, res svinsko sklenslati serijo na tak način!
Evo, Pogledu Terror ,fajn kratka serija("resnični zgodbi") :)
Glih začel serijo The 100. šele 3 deli so za mano sezone.
Se splača zabiti cajt zanjo??
Glih začel serijo The 100. šele 3 deli so za mano sezone.
Se splača zabiti cajt zanjo??
K0l1br1 ::
karafeka ::
Meni je bila pri the 100 prva sezona dokaj slaba (najstniška), potem se je pa zelo izboljšala (ratalo je vse skupaj bolj resno in zanimivo). Sedaj peta je pa (vsaj za mene) ratala malo dolgočasna.
arnecan1 ::
A kdo gleda Sharp Objects? https://www.imdb.com/title/tt2649356/
Fantastična serija, malo spominja na True detective.
P.S.: Če kdo išče vratolomne akcije ali čudežne scenaristične obrate, bo razočaran.
Fantastična serija, malo spominja na True detective.
P.S.: Če kdo išče vratolomne akcije ali čudežne scenaristične obrate, bo razočaran.
FTad ::
Meni je bila pri the 100 prva sezona dokaj slaba (najstniška), potem se je pa zelo izboljšala (ratalo je vse skupaj bolj resno in zanimivo). Sedaj peta je pa (vsaj za mene) ratala malo dolgočasna.
Me je izredno pritegnila. Sprva sem mislil, da je to neke vrsta teenage serija, vendar ja dalec od tega. Zanimiv post-apokalipticen prikaz sveta. Ceprav, posebej ko pogledas 5 sezon v dveh tednih, mi na case deluje kot neka telenovela, saj se vedno stvari spet zapletejo, nekdo je jezen na nekoga, ali pa nekdo zajebe nekoga, potem so pa spet prijatelji, cez pol sezone pa spet ne :)
oo7 ::
leiito ::
Zanimivo, ker Alf se ni lepo staral, kot večina komedij iz 90-ih, za današnji okus ni smešno, morda za otroke ali nostalgike.
Ravno gledam Married with Children. To serijo ne bi nikoli mogli rebootat sedaj, ker bi se vsem butthurt sjw-em zmesalo :D
Saj so še vsi. Mirno bi lahko naredili Married ... with grandchildren. Dvajset let kasneje, kot so Roseanne, recimo.
Kakor kateri - če misliš na Eda O'Neilla, ni čisto nič poniknil, v Modern Family je že 9 let glavni lik.
WallSreet ::
Chris Rock je tudi uradno glavni lik 4 sezone Farga... Ne vem kaj naj si mislim. Upam da Fargo ne izgubi tistega čara. 3 sezona ni bila na nivoju prvih dveh.
The "24" franchise isn't dead yet. In fact, Jack Bauer is alive and kicking and looking younger than ever. Or that's the plan, anyway.
https://www.indiewire.com/2018/08/24-pr...
Nova TV serija 24 z mlajšim Bauerjem.
https://www.indiewire.com/2018/08/24-pr...
Nova TV serija 24 z mlajšim Bauerjem.