» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
60 / 315
»»

misek ::

_IKE_ je izjavil:

leiito je izjavil:

http://www.salon.com/2013/05/24/stop_wh...

A je to je podobno seriji Oblast ob nedeljah zvečer na TVS 1 ?
Ne podobno - to je to.

Jst ::

Letos sta štartali dve odlični seriji: The Assets in po pilotu, Helix. Nice.

POI: sem vesel, da se ni izteklo tako, kot smo nekateri špekulirali, da bo The Machine hotel "popraviti" človeštvo. FAI (Friendly) vs. uFAI. Upam na dobro zgodbo.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

kmetek ::

THE ASSETS CANCELLED.

oo7 ::

Zvečer imam namen pogledat Helix:)

Lion29 ::

POI: a se tudi vamz di, da bodo nadomestili caviezla?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Sem pogledal Helix. Zaenkrat se mi ne zdi nič kaj preveč posebnega bom pa še spremljal naprej.

helix: dolgocasen pilot (predolg, ker sta dva dela skup)... deluje kot tisti cenene shrljivke na antarktiki...ki jih seveda ne gledam in ne maram.... deluje bolj film kot serija..

mah. bomo vidli... bom pogledal se kak del ali 2 in pol ocenil...zaenkrat nic posebnega

Enlisted: lol... tupa ameriska komedija... za mozgane na off.. tipo police academy...

Outcast ::

Poleg The Assets čakam na Helix in Banshee, jutri štarta še Shamelees četrta sezona in True Detective, materiala je dovolj!:D

Pogledal sem zadnji del Revolution, nič pretresljivega, precej predvidljiv del.

Gledam pa še tole: http://www.imdb.com/title/tt2303687/ angleška crime serija, o delovanju antikorupcijske enote. Zgleda veliko bolje kot se sliši, igra pa eno glavnih vlog tudi Lennie James, tip ki je igral med drugim tudi 'bad cop-a' v Low Winter Sun.

Killermode ::

Prvi del Shameless (US) je ze od pondelka zun.

Res?
Gledu sem po koledarju, kjer jutri štarta...

Outcast je izjavil:

Res?

res... v pon bo ze 2. del....

Kul, tudi prav; pritoževal se ne bom!:D

PrimozR ::

Outcast je izjavil:

Poleg The Assets čakam na Helix in Banshee, jutri štarta še Shamelees četrta sezona in True Detective, materiala je dovolj!:D

Pogledal sem zadnji del Revolution, nič pretresljivega, precej predvidljiv del.

Gledam pa še tole: http://www.imdb.com/title/tt2303687/ angleška crime serija, o delovanju antikorupcijske enote. Zgleda veliko bolje kot se sliši, igra pa eno glavnih vlog tudi Lennie James, tip ki je igral med drugim tudi 'bad cop-a' v Low Winter Sun.

Shameless (US) se je že začel... Prvi del Showime serij je bil za ans Evropejce na voljo v ponedeljek ponoči (Shameless, House of Lies, Episodes, itd.)

Ah, že povedano... Jumping the gun pa to :D

Slab koledar maš ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

medenko ::

helix 3 del zunaj.

medenko je izjavil:

helix 3 del zunaj.

Že?8-O

Helix S01E03 720p HDTV x264-2HD

medenko je izjavil:

helix 3 del zunaj.
Mhm, se mi je že prenesel pa sploh nisem opazil. No, pa poglejmo kaj prinaša. Kolikor vidim ima serija potencial. Vprašanje je v katero smer se bo zgodba razvijala.

kako to misliš, nisi opazil? se da to kaj naštimati v utorrentu?

adapipika, uporabljam Sick Beard in usenet. Sicer pa tudi za torrent obstajajo programi, ki prenašajo vsebine avtomatsko, ko so na voljo.

bluefish ::

Lion29 je izjavil:

POI: a se tudi vamz di, da bodo nadomestili caviezla?
Močno upam, da ne.

Helix - meh, zaenkrat nič posebnega. Tudi v nadaljevanju dvomim, da bomo dejansko doživeli neke SF elemente.

Sem pa pred kratkim naletel na angleško komično serijo Vicious. Je kar kul.

Izi ::

Helix ima cel kup napak, ampak kot celota vleče. Parkrat sem se prijel za glavo, ampak na koncu sem si takoj zaželel nov del. Že vlečem tretji del.

Dialogi so pod vsako kritiko. Nekajkrat sem se kislo nasmejal, še večkrat pa zgrozil kakšne ven mečejo. Povsem nenaravni in prisiljeni dialogi.
Igra je povprečna, nebi niti pohvalil niti grajal.
Kar pa pozitivno močno izstopa pa je scena, vzdušje in kamera. Vse to pa je vrhunsko.
Zgodba v prvem delu ni bila še nič posebnega v drugem delu pa se je vse skupaj že močno popravilo. Vsekakor ima potencial, da se postavi ob bok Battlestar Galactici. Lahko pa hitro postane dolgočasno, če bodo to virus zgodbo preveč raztegovali.
In kakšno muziko so izbrali :O Kar lasje so mi šli pokonci. Po drugi strani si bom pa ravno zaradi te muzike zapomnil serijo :D

Napakice:
Mogoče so spet malo preveč lazili po ventilacijskih jaških. To je že precej prežvečena fora.
Pa hudo "pomanjkljivo" oblečeni so hodili zunaj na -70. S toliko nazaščitene kože bi bil v 10 minutah mrtev.

Grem pogledat še tretji del 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

A je kjer pogledal 1. del "Zivljenje Tomaza Kajzerja"?

jaz sem res pozitivno presenecen. Malenkost, res malenkost posiljeni dialogi... in malo manj kvalitetna kamera... vse ostalo pa je res na nivoju

thumbs up

Okapi ::

Eh ja, v resnici je vsaj za zdaj precej bogo vse skupaj, kolikor so hvalili. Kajzer sam malo spominja na Dexterja (pa uvodna špica tudi), to je pa približno najboljše, kar je za zdaj mogoče reči.8-)

Sem pogledal tretji del Helix. To en drugemu lažejo, da kar glava boli ali se samo meni tako zdi?
Všeč mi je, da se zgodba nadaljuje in, da ni vsak del zase:)
Sam taglavni igralec dohtar ima pa pod brado na vratu ogromno žilo je kdo pogruntal:))

HELIX SPOILER

Nekaj me zanima pa ne vem ali sem preslišal ali še niso povedali. Kaj se tisti Jakuza tako zanima za dohtarjevo bivšo ženo? Pa tam v pisarni če se ne motim je imel album z njenimi slikami.

@Okapi: na dexterja?

meni je zgledal bolj Gordon Ramsey... na dexa me pa cisto nic ne spominja

edino kar me je res, res zmotilo, je bilo tisto ceneno globoko poljubljanje s katarino cas, ki je bilo popolnoma nevmestno...

black ice ::

oo7 je izjavil:

To en drugemu lažejo, da kar glava boli ali se samo meni tako zdi?

IMO bo to glavni point zapleta zgodbe.

Okapi ::

na dexa me pa cisto nic ne spominja
Evo, sem šel prav guglati, a je to še kdo opazil (ker meni se zdi na prvi pogled očitno), in res nisem prvi.;) Iz intervjuja z režiserjem, v Delu:

Pravijo, da vaša nanizanka v marsičem spominja na Dexterja, detektiva, ki podnevi raziskuje umore, ponoči pa ubija.

Dexter se ponuja samo na najbolj banalnem nivoju - Vastl je le nekoliko podoben igralcu Dexterja, Michaelu C. Hallu. Tu pa se po mojem vsaka podobnost konča.

----
edino kar me je res, res zmotilo, je bilo tisto ceneno globoko poljubljanje s katarino cas, ki je bilo popolnoma nevmestno...
Prav res, lahko bi vsaj eno joško pokazala8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

oo7 je izjavil:

HELIX SPOILER

Nekaj me zanima pa ne vem ali sem preslišal ali še niso povedali. Kaj se tisti Jakuza tako zanima za dohtarjevo bivšo ženo? Pa tam v pisarni če se ne motim je imel album z njenimi slikami.

HELIX SPOILER

Prehitevaš :))
Ta Japonski doktor Hiroši Hatake, ki je šef Arktične postaje je bistvo celotne zgodbe.
Res je imel v pisarni album s slikami Julije, ki je Alanova bivša žena, ampak zakaj ni pa prav nič znano. Niti njegovi osnovni motivi niso znani.
Zanimiv je bil prvi kader, ki se je zgodil 2 dni pred začetkom, kjer je Hiroši dal piti vodo okuženemu Petru (Alanov brat) in se mu je nekaj začelo premikati v grlu. Hiroši je rekel, da je to "Napredek".
To pomeni, da je on sam verjetno povzročil to okužbo. Zakaj?

In Hiroši sam je poklical zdravnike CDC, da so prišli v njegov center. Se pravi jih zaradi nečesa hoče imeti tu.
Kot kaže je Hiroši točno vedel, da bo prišel tako Peter, ki je šef CDC, zaradi brata, in tudi Julija, ki je glavna znanstvenica v CDC. Album z Julijinimi slikami so pomoje pokazali zato, da bi bilo jasno, da ima Hiroši sedaj v centru zbrane točno tiste ljudi, ki jih je sam izbral.
Sedaj je samo vprašanje ali se dogodki odvijajo po Hirošijeven peklenskem načrtu, ali pa mu je vse skupaj ušlo iz vajeti?
Tudi Peter (Alanov brat), ki je sedaj okužil Julijo (Alanovo bivšo ženo) je kot kaže imel neko razmerje z Julijo. Skoraj kot v španskih limonadah :))
Zaradi kompliciranih odnosov vsi nekaj skrivajo drug pred drugim in tako gre vse skupaj še bolj narobe kot bi že tako ali tako šlo. Zato dvomim, da ima Hiroši še kaj pod nadzorom. Vse skupaj verjetno drvi v katastrofo in to precej hitro.
Tako vsak del serije predstavi en dan. Smo šele tretji dan dalo skozi, pa je že precej mrtvih in polovico baze okužene. Še celo test okužbe se je izkazal za neuspešnega, kar ve samo Julija, ki ne more nikomur povedati, ker je nekdo razstrelil vse komunikacije. DRAMA 8-)

Okapi je izjavil:

Prav res, lahko bi vsaj eno joško pokazala8-)

haha :) sam res... za tarantina je pokazala precej vec :D

sicer pa sam nisem opazil podobnosti z dexom.. :( jebat ga :D

dottor ::

Vem da se na forumu ne podpira piratstva, ampak me zanima kako bi si lahko nastavu RSS, da mi iz partisa pobira nove epizode simpsonov in the big bang theory-a v x264 kvaliteti? Hvala.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

HELIX SPOILER

HELIX SPOILER

Prehitevaš :))
Ta Japonski doktor Hiroši Hatake, ki je šef Arktične postaje je bistvo celotne zgodbe.
Res je imel v pisarni album s slikami Julije, ki je Alanova bivša žena, ampak zakaj ni pa prav nič znano. Niti njegovi osnovni motivi niso znani.
Zanimiv je bil prvi kader, ki se je zgodil 2 dni pred začetkom, kjer je Hiroši dal piti vodo okuženemu Petru (Alanov brat) in se mu je nekaj začelo premikati v grlu. Hiroši je rekel, da je to "Napredek".
To pomeni, da je on sam verjetno povzročil to okužbo. Zakaj?

In Hiroši sam je poklical zdravnike CDC, da so prišli v njegov center. Se pravi jih zaradi nečesa hoče imeti tu.
Kot kaže je Hiroši točno vedel, da bo prišel tako Peter, ki je šef CDC, zaradi brata, in tudi Julija, ki je glavna znanstvenica v CDC. Album z Julijinimi slikami so pomoje pokazali zato, da bi bilo jasno, da ima Hiroši sedaj v centru zbrane točno tiste ljudi, ki jih je sam izbral.
Sedaj je samo vprašanje ali se dogodki odvijajo po Hirošijeven peklenskem načrtu, ali pa mu je vse skupaj ušlo iz vajeti?
Tudi Peter (Alanov brat), ki je sedaj okužil Julijo (Alanovo bivšo ženo) je kot kaže imel neko razmerje z Julijo. Skoraj kot v španskih limonadah :))
Zaradi kompliciranih odnosov vsi nekaj skrivajo drug pred drugim in tako gre vse skupaj še bolj narobe kot bi že tako ali tako šlo. Zato dvomim, da ima Hiroši še kaj pod nadzorom. Vse skupaj verjetno drvi v katastrofo in to precej hitro.
Tako vsak del serije predstavi en dan. Smo šele tretji dan dalo skozi, pa je že precej mrtvih in polovico baze okužene. Še celo test okužbe se je izkazal za neuspešnega, kar ve samo Julija, ki ne more nikomur povedati, ker je nekdo razstrelil vse komunikacije. DRAMA 8-)

HELIX spoiler

Aha potem je vredu sem mislil, da sem že kaj spustil.
Tisti satelit je razstrelil tisti vojak ali inžiner, ki je prišel z njimi s helikopterjem. Tisti človek je šele sumljiv;) (pomoje je dvojni ali celo trojni agent:)))
Najbolj me pa zanima kaj je fora tistih oči, ki se svetijo:P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

oo7 je izjavil:

HELIX spoiler

SPOILER
To bo pa tisti Sci-Fi, ki naj bi bil v seriji. Ali je Hiroši Extraterrestrial, ali pa je on že končna stopnja razvoja virusa B. Virus A te ubije in spremni v črno sluz. Od virusa verzije B pa ne umreš, ampak te spreminja v nekaj. Še ne vemo v kaj. Dobiš super moč, črno kri in morda na koncu svetleče oči ki delajo bog si ga vedi kaj :D

Samo, da ne bodo preveč zabluzii.

Kaj pa Dracula (2013) kdo gleda?

Pred leti mi je nekdo priporočal Vampire Diaries, pa sem pogledal samo nekaj delov in končal. Preveč cheesy, preveč USA. Dracula me je pa kar pozitivno presenetila, čeprav ponavadi ne gledam vampirskih serij ali filmov.

vampire diaries sem jaz letos nehal.....

"Better Call Saul", spin-off Breaking Bad, je potrjen za November.
Spremljali bomo vzpon Saula Goodmana, PREDEN je postal odvetnik Walterja Whitea.

Za "The Walking Dead" pa so uradno potrdili 5. sezono.

Killermode ::

Jst je izjavil:

Kaj pa Dracula (2013) kdo gleda?

Pred leti mi je nekdo priporočal Vampire Diaries, pa sem pogledal samo nekaj delov in končal. Preveč cheesy, preveč USA. Dracula me je pa kar pozitivno presenetila, čeprav ponavadi ne gledam vampirskih serij ali filmov.

Dracula je za mene zelo dobra serija. Sicer bi lahko popravl kako stvar drgače jo pa že skos sprot spremlam.

Enkrat 2014
Serija Outlander
http://www.imdb.com/title/tt3006802/

Outlander First Look Trailer

Caitriona Balfe

lepotička.

leiito ::

Po pogledanih dveh sezonah se pridružujem Guardianovem priporočilu Borgen, če koga seveda zanimajo tovrstne serije, glede na akolade filmom Leslie Nielsena.

Netflix nam bo 14.2. spustil v žilo House of Cards 2, celo sezono v enem šusu, kot se tudi spodobi. Shameless, GOT, Boardwalk etc, top showi, ampak doza 1x na 7 dni je passé, smo v času instant gratifikacije, nimamo ne časa, ne potrpljenja čakati.

Pyromanic ::

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

HELIX spoiler

SPOILER
To bo pa tisti Sci-Fi, ki naj bi bil v seriji. Ali je Hiroši Extraterrestrial, ali pa je on že končna stopnja razvoja virusa B. Virus A te ubije in spremni v črno sluz. Od virusa verzije B pa ne umreš, ampak te spreminja v nekaj. Še ne vemo v kaj. Dobiš super moč, črno kri in morda na koncu svetleče oči ki delajo bog si ga vedi kaj :D

Spoiler
Ko sem videl svetleči oči, se men tud zazdel, da je virus iz njegove krvi al, da je on direktno povezan s tem.
Pa kokr majo "twiste" radi u nanizankah, ko sem vidu, da ma album od une dohtarce/bivše žene od druzga, pa da ga skos neki skrbi zanjo, bo na koncu sigurn reku i am your father. Pa po možnosti, da je ona kšn missing link, da rata virus uspešn.

bzzero ::

True detective mi je bil upravičeno težko pričakovan. Obetaven začetek. Zvečer ob 20:05 bo že tudi na HBOju s slo podnapisi.

house of cards 2 bo predvajan kako?

Tako kot prva sezona, naenkrat vseh 13 epizod.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

House of Cards, prva sezona, je bila res dobra.

Tretja sezona Sherlocka me je pa malo razočarala, ampak sem vseeno z veseljem gledal.

Ja, tudi meni se je tretja sezona Sherlocka zdela slabša od prvih dveh. No, morda cliffhanger napoveduje bolj dinamično zgodbo naslednje leto.

leiito ::

House of Cards je glihkar dobil Golden Globe za naj show, pa še Robin Wright za vlogo, ki ji res sede, pred Taylor Schilling / Piper Kerman iz (prav tako Netflixove in zelo dobre) Orange Is The New Black. Škoda da Netflix ne prodaja/renta svoje robe Slovencem.

Flea ::

http://www.theverge.com/2014/1/13/53042...

24 je nazaj. Meni je to precej vsec.

leiito je izjavil:

House of Cards je glihkar dobil Golden Globe za naj show, pa še Robin Wright za vlogo, ki ji res sede, pred Taylor Schilling / Piper Kerman iz (prav tako Netflixove in zelo dobre) Orange Is The New Black. Škoda da Netflix ne prodaja/renta svoje robe Slovencem.

Golden Globe 2014 za best tv series, dramo je dobu BREAKING BAD, kakšen House of Cards?
+ nobena igralka iz Orange Is The New Black ni zmagovalka, ne vem od kje teb taki podatki...

http://www.goldenglobes.com/awards

PrimozR ::

Če bi prebral njegov post, bi videl, da je zmagovalka Robin Wright iz House of Cards, pred Tylor Schilling iz OITNB.
««
60 / 315
»»