Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Outcast ::
broken/link ::
House of Cards, prva sezona, je bila res dobra.
Če ti je House of cards lahko morebiti pogledaš še serijo Boss (http://www.imdb.com/title/tt1833285/) s Kelsey Grammer-jem (Fraiser) v glavni vlogi. Meni osebno je bila boss serija boljša od house of cards, vendar je dočakala zgolj 1sezono. Ravno tako politična tema s spletkami in maščevanjem in vsem kar ponuja House of Cards s to razliko, da je glavni junak na smrtni postelji in želi v zadnjih izdihljajih spremeniti svet.
Gregor P ::
kot da bi vsi skupaj hoteli, da se vsi do zadnjega okužijo (ni saj morda je to tudi cilj odgovornih in je celotna baza nek eksperimentalni laboratorij; ampak vseeno)
?!?Bom zaenkrat spustil do serijo do nadaljnjega
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Dami ::
True detective mi je bil upravičeno težko pričakovan. Obetaven začetek. Zvečer ob 20:05 bo že tudi na HBOju s slo podnapisi.
Jaz pa tako dolgočasne, depresivne in počasne serije še nisem gledal. Totalno nasprotje sherlocka recimo. Če bi bil normaln tempo bi bla lahk serija za 30min samo.
Izi ::
Ali to je v resničnem svetu sploh možno, da so lahko ljudje, strokovnjaki, profesionalci, v nekem tako zaprtem, izoliranem in reguliranem področju tako nesposobni kot v fiktivnem Helixu; spoiler:kot da bi vsi skupaj hoteli, da se vsi do zadnjega okužijo (ni saj morda je to tudi cilj odgovornih in je celotna baza nek eksperimentalni laboratorij; ampak vseeno)
?!?
Saj si si že sam odgovoril.
Spoiler:
Celotna baza je eksperimentalni laboratorij, zato tudi varnost ni na vrhuncu, ker ven ne more nič pobegniti.
Poleg tega gre kot kaže za načrtno sproženo okužbo in gre za popolnoma neznani virus, kjer doktorji tavajo v temi.
Bistvo pa je, da se ne borijo samo proti virusu samem, ampak virus prevzame kontrolo nad okuženim. Sovražnik je torej fizično zelo močan in inteligenten.
Tvoja obsodba, da so nesposobni, je torej krivična. Dejansko doktorji že ves čas bijejo izgubljen boj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
St235 ::
Ali to je v resničnem svetu sploh možno, da so lahko ljudje, strokovnjaki, profesionalci, v nekem tako zaprtem, izoliranem in reguliranem področju tako nesposobni kot v fiktivnem Helixu; spoiler:kot da bi vsi skupaj hoteli, da se vsi do zadnjega okužijo (ni saj morda je to tudi cilj odgovornih in je celotna baza nek eksperimentalni laboratorij; ampak vseeno)
?!?
Bom zaenkrat spustil do serijo do nadaljnjega
nekako tako kot je folk komentiral pri prvem Alienu, da je bilo skrajno butasto, da so tistega tipa z facehuggerjem vzeli na ladjo.
... no, pa si mi pokvaril film
P.S.: le da neki rudarji + namenski android niso enako OCD strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami.
Zgodovina sprememb…
(OCD je Obsessive-compulsive disorder)
... mimogrede, ali je to Hatake na sliki?
Zgodovina sprememb…
medtem ko neki ultra nadčloveški z neznanim virusom zafilan "človek", katerega trenutno edini cilj je, da okuži čim več ljudi, teka prosto naokoli (+ da je še "duševno povezan" s teboj), greš mirno povsem sam brez kakršnegakoli varovanja pod tuš
... ker kaj sploh bi si ti pa lahko zgodilo ...You read what you believe and you believe what you read ...
bluefish ::
... ker kaj sploh bi si ti pa lahko zgodilo ...spoiler:
razen, da je sanjala vse skupaj od izčrpanosti? To je potem že tako kot da bi gledal Freddy Kruegerja - vse je mogoče. Samo so tu še druge malomarnosti npr. da čeprav vedo, da okužbi sledi agresivno obnašanje, okužene zaprejo v neko preprosto sobico skupaj, kjer jih ima pod "nadzorom" nek fizično šibek/-ka 26-letnik/-ca brez praktičnih izkušenj
itd. ... da bi jaz počel vse te napake se razume, ampak od profesionalcev bi resnično pričakoval drugačno obnašanjeYou read what you believe and you believe what you read ...
Zgodovina sprememb…
... ker kot super profi strokovnjak je npr. nekaj povsem normalnega, da spoiler:medtem ko neki ultra nadčloveški z neznanim virusom zafilan "človek", katerega trenutno edini cilj je, da okuži čim več ljudi, teka prosto naokoli (+ da je še "duševno povezan" s teboj), greš mirno povsem sam brez kakršnegakoli varovanja pod tuš
... ker kaj sploh bi si ti pa lahko zgodilo ...
Pri teh stvareh je pač težko bit objektiven zaradi meta thinkinga. Ker pač veš da gledaš sci-fi in veš, da se mora nekaj zgodit. Tako nekako kot grejo v grozljivkah zmeraj pogledat morilca ko obleži mrtev, da lahko ustane in še koga fenta. Na kauču vsi vemo da bo vstal, v realnem življenju pa nekako ne razmišljaš da bo nekdo, ki ga je pravkar skurila strela mirno klal dalje.
Pri teh stvareh je pač težko bit objektiven zaradi meta thinkinga. Ker pač veš da gledaš sci-fi in veš, da se mora nekaj zgodit.... sicer po predvidevam, da tudi karakterji v izmišljenem svetu gledajo Sci-Fi serije in filme
Zgodovina sprememb…
Jaz probavam takšne stvari odmislit, če le ni prehudo. In glede na sušo na sci-fi področju bom zaenkrat ustrajal pri Helixu.
oo7 ::
Če ravno koga zanima
Najbogatejša aktivna igralka trenutno na svetu je Julia Louis-Dreyfus, ki je igrala Elaine v TV seriji Seinfield in premore 3 miljarde dolarjev.
http://www.celebritynetworth.com/riches...
Jerry Siefield premore 800 mio dolarjev
Najbogatejši Hollywodski filmski igralec pa naj bi bil Mel Gibson z 450 mio dolarjev
Kot kaže so nekateri igralci Tv serij so bogatejši kot filmski igralci
bluefish ::
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
It's not from acting, it's not from endorsements, and it's not from investing in real estate. Nope, a little known fact is that Julia is lucky to be the eldest daughter of billionaire Gerard Louis-Dreyfus, chairman of the Louis Dreyfus Energy Services.
Začela se je 5 sezona serije Archer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Jst ::
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
leiito ::
Jbg. V vsakem primeru prva zmaga za online service.
True Detective se je začel, HBO redko udari mimo, tudi tole po prvih 15 minut zgleda zelo obetavno. Woody Harrelson in Matthew McConaughey, še čist shujšan od Dallas Buyers Cluba.
Jst ::
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
bzzero ::
True detective mi je bil upravičeno težko pričakovan. Obetaven začetek. Zvečer ob 20:05 bo že tudi na HBOju s slo podnapisi.
Jaz pa tako dolgočasne, depresivne in počasne serije še nisem gledal. Totalno nasprotje sherlocka recimo. Če bi bil normaln tempo bi bla lahk serija za 30min samo.
Meni je bilo pa ravno to všeč Vzdušje kraju dogajanja primerno... ravno, soparno, dolgočasno in razvlečeno v božjo mater. Točno tako kot je Luissianna .
Izi ::
Peljal psa na sprehod, pripravil zajtrk, pogledal POI, sedaj na na delo. To je edina procedural "cop" serija, ki mi je všeč in mi je ostala zanimiva tudi po dveh sezonah in pol.
O kateri seriji govoriš?
POI (Person of interest) je na treh sezonah in pol, ne na dveh in pol in je "vigilante" serija in ne "cop" serija.
dr.Akula ::
Edit: izvršni producent je Sam Mendes.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.Akula ()
bzzero ::
So, ampak ni vrag da ne bodo dali ven še ostalih 6 delov na kakšni kabelski tv.
O.
To bi bilo super. Mal izpilijo like in izboljšajo igro, pa bi bila sper serija. Fatalne bjonde so očitno stalnica pri CIA
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bzzero ()
Okapi ::
O.
Almost Human tudi super žal gre sezona k koncu in najbrž ne bo druge sezone čeprav men je serija super.
Revolution tudi vredu ampak se je tempo malo umiril.
Arrow pa upam, da ne bodo preveč pretiravali s supermočmi pa bo super še naprej.
Lion29 ::
upam, da bo druga sezona čeprav pomoje jo bo blesavi Fox ukinil
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
IL_DIAVOLO ::
Ne vem, kaj je na tej seriji, ampak res je izjemna...ful me privlačijo ti grafični efekti.
V glavnem, vsaka sekunda izpopolnjena do potankosti...verjetno tudi zaradi tega, ker so samo 3 deli, ampak so ti res vredni vsake sekunde. Saj so mi serije, kot so dexter, mentalist, house kul, ampak ta serija pa res ponuja nekaj več.
Izjemna serija!
GrimReaper ::
Man o' war so tudi že srečali v tej epizodi, upam da še to sezono pride na zaslone.
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W