» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
61 / 315
»»

Outcast ::

Haha, torej je Taylor osvojila drugo mesto: katera je pa potem tretja, to me res zanima: Kerry, Tatiana ali Julianna?:D

broken/link ::

Jst je izjavil:

House of Cards, prva sezona, je bila res dobra.

Če ti je House of cards lahko morebiti pogledaš še serijo Boss (http://www.imdb.com/title/tt1833285/) s Kelsey Grammer-jem (Fraiser) v glavni vlogi. Meni osebno je bila boss serija boljša od house of cards, vendar je dočakala zgolj 1sezono. Ravno tako politična tema s spletkami in maščevanjem in vsem kar ponuja House of Cards s to razliko, da je glavni junak na smrtni postelji in želi v zadnjih izdihljajih spremeniti svet.

Gregor P ::

Ali to je v resničnem svetu sploh možno, da so lahko ljudje, strokovnjaki, profesionalci, v nekem tako zaprtem, izoliranem in reguliranem področju tako nesposobni kot v fiktivnem Helixu; spoiler:

kot da bi vsi skupaj hoteli, da se vsi do zadnjega okužijo (ni saj morda je to tudi cilj odgovornih in je celotna baza nek eksperimentalni laboratorij; ampak vseeno)

?!?:8)

Bom zaenkrat spustil do serijo do nadaljnjega:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Dami ::

bzzero je izjavil:

True detective mi je bil upravičeno težko pričakovan. Obetaven začetek. Zvečer ob 20:05 bo že tudi na HBOju s slo podnapisi.

Jaz pa tako dolgočasne, depresivne in počasne serije še nisem gledal. Totalno nasprotje sherlocka recimo. Če bi bil normaln tempo bi bla lahk serija za 30min samo.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Izi ::

Gregor P je izjavil:

Ali to je v resničnem svetu sploh možno, da so lahko ljudje, strokovnjaki, profesionalci, v nekem tako zaprtem, izoliranem in reguliranem področju tako nesposobni kot v fiktivnem Helixu; spoiler:

kot da bi vsi skupaj hoteli, da se vsi do zadnjega okužijo (ni saj morda je to tudi cilj odgovornih in je celotna baza nek eksperimentalni laboratorij; ampak vseeno)

Saj si si že sam odgovoril.
Spoiler:

Celotna baza je eksperimentalni laboratorij, zato tudi varnost ni na vrhuncu, ker ven ne more nič pobegniti.
Poleg tega gre kot kaže za načrtno sproženo okužbo in gre za popolnoma neznani virus, kjer doktorji tavajo v temi.
Bistvo pa je, da se ne borijo samo proti virusu samem, ampak virus prevzame kontrolo nad okuženim. Sovražnik je torej fizično zelo močan in inteligenten.
Tvoja obsodba, da so nesposobni, je torej krivična. Dejansko doktorji že ves čas bijejo izgubljen boj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

St235 ::

Gregor P je izjavil:

Bom zaenkrat spustil do serijo do nadaljnjega:|

nekako tako kot je folk komentiral pri prvem Alienu, da je bilo skrajno butasto, da so tistega tipa z facehuggerjem vzeli na ladjo.

... sam res:D

... no, pa si mi pokvaril film:P

P.S.: le da neki rudarji + namenski android niso enako OCD strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami.

Zgodovina sprememb…

... popravek CDC (Centers for Disease Control and Prevention)
(OCD je Obsessive-compulsive disorder)

... mimogrede, ali je to Hatake na sliki?

Zgodovina sprememb…

Killermode ::

Tole me mal spominja na igro Prototype

black ice ::

Verjetno.

Gregor P je izjavil:

... sam res:D

... no, pa si mi pokvaril film:P

P.S.: le da neki rudarji + namenski android niso enako OCD strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami.

sam kaj ko so IMO nameni zadaj enaki.

... ker kot super profi strokovnjak je npr. nekaj povsem normalnega, da spoiler:

medtem ko neki ultra nadčloveški z neznanim virusom zafilan "človek", katerega trenutno edini cilj je, da okuži čim več ljudi, teka prosto naokoli (+ da je še "duševno povezan" s teboj), greš mirno povsem sam brez kakršnegakoli varovanja pod tuš

... ker kaj sploh bi si ti pa lahko zgodilo ...

bluefish ::

The Newsroom se sicer vrača jeseni, vendar z zadnjo sezono: http://www.theverge.com/2014/1/13/53056...

Gregor P je izjavil:

spoiler:

razen, da je sanjala vse skupaj od izčrpanosti? To je potem že tako kot da bi gledal Freddy Kruegerja - vse je mogoče:D. Samo so tu še druge malomarnosti npr. da čeprav vedo, da okužbi sledi agresivno obnašanje, okužene zaprejo v neko preprosto sobico skupaj, kjer jih ima pod "nadzorom" nek fizično šibek/-ka 26-letnik/-ca brez praktičnih izkušenj

itd. ... da bi jaz počel vse te napake se razume, ampak od profesionalcev bi resnično pričakoval drugačno obnašanje:|

Zgodovina sprememb…

Gregor P je izjavil:

... ker kot super profi strokovnjak je npr. nekaj povsem normalnega, da spoiler:

medtem ko neki ultra nadčloveški z neznanim virusom zafilan "človek", katerega trenutno edini cilj je, da okuži čim več ljudi, teka prosto naokoli (+ da je še "duševno povezan" s teboj), greš mirno povsem sam brez kakršnegakoli varovanja pod tuš

Pri teh stvareh je pač težko bit objektiven zaradi meta thinkinga. Ker pač veš da gledaš sci-fi in veš, da se mora nekaj zgodit. Tako nekako kot grejo v grozljivkah zmeraj pogledat morilca ko obleži mrtev, da lahko ustane in še koga fenta. Na kauču vsi vemo da bo vstal, v realnem življenju pa nekako ne razmišljaš da bo nekdo, ki ga je pravkar skurila strela mirno klal dalje.

... saj zato se mi tisti prvi incident, ko je pozabil "orodje" itd. zdi še sprejemljiv, potem so pač že imeli preveč informacij na kupu za tako malomarna dejanja.

St235 je izjavil:

Pri teh stvareh je pač težko bit objektiven zaradi meta thinkinga. Ker pač veš da gledaš sci-fi in veš, da se mora nekaj zgodit.
... sicer po predvidevam, da tudi karakterji v izmišljenem svetu gledajo Sci-Fi serije in filme ;)

Zgodovina sprememb…

ja se strinjam, nekako tako kot morajo v vsakem filmu ene pol ure ugibat da treba zombije streljat v glavo:)

Jaz probavam takšne stvari odmislit, če le ni prehudo. In glede na sušo na sci-fi področju bom zaenkrat ustrajal pri Helixu.

oo7 ::

Malo offtopic
Če ravno koga zanima:P

Najbogatejša aktivna igralka trenutno na svetu je Julia Louis-Dreyfus, ki je igrala Elaine v TV seriji Seinfield in premore 3 miljarde dolarjev8-O.
http://www.celebritynetworth.com/riches...

Jerry Siefield premore 800 mio dolarjev

Najbogatejši Hollywodski filmski igralec pa naj bi bil Mel Gibson z 450 mio dolarjev

Kot kaže so nekateri igralci Tv serij so bogatejši kot filmski igralci:P

S to razliko, da te 3 milijarde niso od igranja, niti njene, ampak se gre za družinsko premoženje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

kaj ko bi prebral celo novico? To da je igralka v tv seriji ima z njenim bogastvom toliko skupnega kot barva spodnjega perila, ki ga nosi.

It's not from acting, it's not from endorsements, and it's not from investing in real estate. Nope, a little known fact is that Julia is lucky to be the eldest daughter of billionaire Gerard Louis-Dreyfus, chairman of the Louis Dreyfus Energy Services.

No potem pa Oprah čeprav ni ravno igralka.

Začela se je 5 sezona serije Archer8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Jst ::

Neil deGrasse Tyson mi je kul "populizator" znanosti. Bi znala biti zanimiva dokumentarna serija.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

PrimozR ::

Katera?

AmokRun ::

leiito ::

Ampak mi je res ušlo, da je HOC dobil kuglo, paralelna realnost najbrž, ker se prav spomnim teksta.

Jbg. V vsakem primeru prva zmaga za online service.

True Detective se je začel, HBO redko udari mimo, tudi tole po prvih 15 minut zgleda zelo obetavno. Woody Harrelson in Matthew McConaughey, še čist shujšan od Dallas Buyers Cluba.

Outcast ::

Tudi meni se zdi True Detective kar obetavna po prvem delu.

Jst ::

Peljal psa na sprehod, pripravil zajtrk, pogledal POI, sedaj na na delo. To je edina procedural "cop" serija, ki mi je všeč in mi je ostala zanimiva tudi po dveh sezonah in pol.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

bzzero ::

Dami je izjavil:

bzzero je izjavil:

True detective mi je bil upravičeno težko pričakovan. Obetaven začetek. Zvečer ob 20:05 bo že tudi na HBOju s slo podnapisi.

Jaz pa tako dolgočasne, depresivne in počasne serije še nisem gledal. Totalno nasprotje sherlocka recimo. Če bi bil normaln tempo bi bla lahk serija za 30min samo.

Meni je bilo pa ravno to všeč 8-) Vzdušje kraju dogajanja primerno... ravno, soparno, dolgočasno in razvlečeno v božjo mater. Točno tako kot je Luissianna .

Izi ::

Jst je izjavil:

Peljal psa na sprehod, pripravil zajtrk, pogledal POI, sedaj na na delo. To je edina procedural "cop" serija, ki mi je všeč in mi je ostala zanimiva tudi po dveh sezonah in pol.

O kateri seriji govoriš?
POI (Person of interest) je na treh sezonah in pol, ne na dveh in pol in je "vigilante" serija in ne "cop" serija.

Lion29 ::

WOOO HOOO

EPISODES is back!
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Tr0n ::

True Detective

Watch it.

True detective prvi del se mi je zdel nekam dolgočasen:(

Okapi ::

The Assets 1 in 2 del sta se mi zdela zelo obetavna.

Okapi a niso The Assets po prvih dveh delih ukinl al sm narobe informiran?

So, ampak ni vrag da ne bodo dali ven še ostalih 6 delov na kakšni kabelski tv.

O.

Qul no ker sem pogledal prvi del in bi mogoče še ostale.

dr.Akula ::

Nova Showtime serija Penny Dreadful, prvi del bo 11 maja letos:

Edit: izvršni producent je Sam Mendes.
ni podatka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dr.Akula ()

bzzero ::

Okapi je izjavil:

So, ampak ni vrag da ne bodo dali ven še ostalih 6 delov na kakšni kabelski tv.

O.

To bi bilo super. Mal izpilijo like in izboljšajo igro, pa bi bila sper serija. Fatalne bjonde so očitno stalnica pri CIA >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bzzero ()

Nimajo kaj dosti pilit - (mini)serija je afaik do konca posneta, samo še predvajati jo morajo do konca.;)

O.

Inteligence drugi del je bil kar zanimiv.
Almost Human tudi super žal gre sezona k koncu in najbrž ne bo druge sezone:'( čeprav men je serija super.
Revolution tudi vredu ampak se je tempo malo umiril.
Arrow pa upam, da ne bodo preveč pretiravali s supermočmi pa bo super še naprej.

Pri Almost Human sem ugotovil, da gledam serijo zgolj zaradi tega ker sta mi simpatična igralca in da mi je praktično vseeno za kakšno zvrst gre8-)

tu se strinjam z gregorjem... eelyja lahko gledam kjerkoli... je pa res, da scifi dodatno pripomore :) ni skode :D

Men je tudi to najboljše pri Almost Human:)
upam, da bo druga sezona čeprav pomoje jo bo blesavi Fox ukinil;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

a kir gleda BETAS?

Ja, sem pogledal. Nič posebnega.

... sem nehal po prvem delu ker se iz vidika temeljnih človekovih pravic in svoboščin ne strinjam z njihovo podjetniško idejo:| (sicer se strinjam, da ni nič posebnega)

IL_DIAVOLO ::

Pogledal včeraj 1. del sherlocka...upravičil visoka pričakovanja. Ni bil tak napet, ampak sem se nasmejal ob dialogih sherlocka in johna in ob možnih scenarijih kako je uprizoril smrt ;) Comeback sherlocka je pa itak bil epski...posebej, ko je povedal, kako je uprizoril fake.

Ne vem, kaj je na tej seriji, ampak res je izjemna...ful me privlačijo ti grafični efekti.

V glavnem, vsaka sekunda izpopolnjena do potankosti...verjetno tudi zaradi tega, ker so samo 3 deli, ampak so ti res vredni vsake sekunde. Saj so mi serije, kot so dexter, mentalist, house kul, ampak ta serija pa res ponuja nekaj več.

Izjemna serija!

cortez ::

Danes se je začela serija Black.Sails

Zelo vspodbuden začetek, super scena, kolise.

GrimReaper ::

Super, ravno sem igral Assassin's Creed 4, tole bo pa dobro nadaljevanje, da še malo bolj v živo vidim.
Man o' war so tudi že srečali v tej epizodi, upam da še to sezono pride na zaslone.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
««
61 / 315
»»