Forum » Mobilne tehnologije » blackberry 8520 problem
blackberry 8520 problem
Acies ::
Mam blackberry.ja in včeraj je bil skoraj popolnoma prazen in sem ga napolnila do konca in očitno sem ga preveč napolnila al kaj se je zgodilo in po tem sploh ne kaže več prav koliko baterije imam na voljo.. vsaj zdi se mi ker se mi je baterija prej zelo hitro izpraznila, zdaj pa se nikamor ne izprazne...če dam ven baterijo in nazaj v telefon, mi sprazne za 5%.. če ga priključim na računalnik ali na kabel za polnjenje, pa jo polni naprej..
mogoče kdo ve kaj je narobe ?
mogoče kdo ve kaj je narobe ?
JOKER ::
Da bi akumulator prenapolnila se mi zdi, da to ni mogoče, saj avtomatsko ko se zadeva napolni, dobi feedback info in neha polnit, temveč se preklopi na ohranjanje. To isto deluje kot polnilci za avtoakute .... kam pa bi prišli, če bi polnilci polnili do onemoglosti!?
Nastajale bi eksplozije, požari ...
Imam isti telefon, tako da meni baterija drži presenetljivo dolgo (cca. 5 dni), pa ga uporabljam ogrooomno.
A je možno, da ga prej nikoli nisi napolnila do konca, ampak si med postopkom ga prekinila?
Nastajale bi eksplozije, požari ...
Imam isti telefon, tako da meni baterija drži presenetljivo dolgo (cca. 5 dni), pa ga uporabljam ogrooomno.
A je možno, da ga prej nikoli nisi napolnila do konca, ampak si med postopkom ga prekinila?
ja sej to tud jaz vem, da se ne more polnit naprej haha. sam čudno je..pa nekdo mi je tud rekel da se mu vedno prazni za 5% pri blackberry.ju ? sam ni ziher...
mogoče je ja [: no bom vidla kdaj se bo izprazno :P če ne, pa servis alkaj..
mogoče je ja [: no bom vidla kdaj se bo izprazno :P če ne, pa servis alkaj..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še o težavah z novim iPadom (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 34754 (28205) | Owe- |
» | Polnenje Li-Ion baterije?Oddelek: Loža | 3890 (3699) | Pyr0Beast |
» | Prvo polnjnje GSM-a - zakaj 16 ur?Oddelek: Loža | 4715 (3874) | boych |
» | Lahko notesnik gori non-stop ?Oddelek: Strojna oprema | 2183 (1926) | link_up |