Forum » Pomoč in nasveti » Power saving program
Power saving program
virtuality ::
No imam eno vprašanje, kje bi dobil tak program da bi imel različne "nastavitve" notri in bi samo klikal katero nastavitev hočem. Našel sem od ASUS-a EPU 6 engine, ki se mi dopade vendar pa ne morem preklapljati med nastavitvami, ker imam računalnik navit. Tako da ta odpade. Moram it v BIOS in nastavit nazaj na default. Ta program EPU omogoča pri TURBO mode za koliko na vzdigne frekvenco torej ga OC-ja ampak mi pol rami tečejo na več kot 800 frekvenci in ni v 1:1 FSB:DRAM (bottlenecking).
Ker drugače se mi ta program dopade, ker v max power saving modu res teče skoraj neslišno vse da na minimum, jst bi pa rad program da preklopi med mojim OC jem v biosu pa svojim power savingom.
Ker drugače se mi ta program dopade, ker v max power saving modu res teče skoraj neslišno vse da na minimum, jst bi pa rad program da preklopi med mojim OC jem v biosu pa svojim power savingom.
Xserces ::
ni tazga programa ki bi pri OCju deloval! Lih zato pa se pri navijanju ugasne vse power saving funkcije in podobno...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik LC6600GP2 spušča čudne zvokeOddelek: Strojna oprema | 606 (547) | Tiso |
» | Slab performance novega racunalnika v enem izmed programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3424 (2923) | Ryker |
» | Računalnik zmrzne/zatrokiraOddelek: Pomoč in nasveti | 4162 (3536) | Krzzich |
» | najboljši OSOddelek: Pomoč in nasveti | 2780 (2059) | cobrica |
» | Centrino laptop - problem s performansamiOddelek: Pomoč in nasveti | 947 (779) | Azrael |