Forum » Kaj kupiti » Chieftech & Napajalnik?
Chieftech & Napajalnik?
CandyMan ::
Kupujem novo ohisje. Odlocil sem se skoraj ze za Chieftecha tavelzga, zj bi pa rd se en napajalnik nad 300W pa da je res tih!
Ce mate pa ksne bolse predloge o kisti pa napajalnikih pa kr na plan
Sam ne mi omenat vodnga k ni kesa
Lahko tud ksna mnenja o chieftechu pa tko naprej...drgac sm pa ze prebrov test na slo-techu tko da...iz lastnih izkusenj kj povejte
Tnx
Ce mate pa ksne bolse predloge o kisti pa napajalnikih pa kr na plan
Sam ne mi omenat vodnga k ni kesa
Lahko tud ksna mnenja o chieftechu pa tko naprej...drgac sm pa ze prebrov test na slo-techu tko da...iz lastnih izkusenj kj povejte
Tnx
TESKAn ::
Glede kište poglej raje za kakim Antecom, jih prodajajo v RedRat trgovini...je v bistvu original, Chieftec je pa kopija Anteca. Zraven tega je Antec kar dosti cenejši.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
tha_man ::
Kolk sem jaz gledal teste so Chieftec in Antec čist iste kište (če seveda primerjaš iste modele), zato vzemi tistega ki je cenejši. Je pa zakon ohišje. Glede napajalca, Enermaxi so med najtišjimi, jaz sem z njim zelo zadovoljen. *Res* tih pa ni noben, razen onih ki so brez ventilatorja. A ti so 1.dragi, 2. švoh, 3. pri nas jih ni :)
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Jebiveter ::
Misli, da je najtisji Zalmanov 300W napajalec katerega tudi sam iscem. Pri nas do sedaj se ni bilo uspeha! Zal.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | napajalnik: Chieftec ATX-410-212Oddelek: Kaj kupiti | 1479 (1295) | Mirč |
» | Chieftec napajalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4775 (3555) | Stallone |
» | kero ohišje + napajalnik za 15k ?Oddelek: Kaj kupiti | 1315 (960) | VASkO |
» | napajalnik=350W=najtišjiOddelek: Kaj kupiti | 1839 (1178) | A1eN |
» | Kateri napajalnik, ventilator za ohišje, CPU-hladilnik dobavljiv v Sloveniji je najtiOddelek: Kaj kupiti | 1454 (1314) | tha_man |