» »

obnovitev tonerja

obnovitev tonerja

Grozd ::

Pozdravljeni

Ravno mi je zmangalo barve v tonerju in bo treba kupit novo. Do zdaj sem vedno kupoval originalne tonerje, zdaj pa sem razmišljal malo v smeri da bi mogoče probal malo prihranit na barvi in kupit obnovljen toner.
Kak je kaj z obnovljenimi? Se pozna razlika?

No, potem pa sem razmišljal še dalje, če bi mogoče probal toner obnovit sam. Je to težko?
Gre se za HP C3906A toner.
Se dobi kje samo ta prah? In pa zraven kakšna navodila kako zadevo napolniš?

Se je že kdo ukvarjal s tem? Se sploh splača sam obnovit toner? Je kvaliteta tiska potem še vedno dobra, ali so kakšne bele lise, ali pa kaj maže...?

Valvoline ::

Baje se tonerji za čb tiskalnike splača obnavljat saj pr kakovosti se nič ne pozna,pri barvnih pa bl tako-tako.

Bias ::

predlagam, da se z obnovo ne zajebavaš sam. Nabavi refil ali še bolše kompatibilen toner.

povprapaj na: Pavlin-u ali TopSolution

P.S.: ko obnavljaš sam boš svinjski in nimaš možnosti reklamacije...pa dvomim da boš dobil kvaliteten prah/toner...ker verjami niso enaki za vse HPjeve tonerje kaj šele od drugih proizvajalcev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bias ()

squbidu ::

js priporočam www.printink.si, sam tam kupujem toner q2612a in sem ful zadovoljen. pa še 2 letno grancijo imajo na tonerje in kartuše, sploh ne moreš verjet.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Polnjenje tonerjev

Oddelek: Strojna oprema
169995 (7722) kmetek
»

Barvni laserski tiskalniki

Oddelek: Kaj kupiti
203719 (2801) Pina
»