Forum » Pomoč in nasveti » skype kontakti
skype kontakti
vir ::
-Na laptopu sem si naložil skype in presenečen ugotovil da notri ni kontaktov čeprav se logiram pod istim imenom kot na stacionarnem.
Kaj naj naredim da bodo kontakti, ki jim imam tudi v laptopu in ne samo na stacionarnem?
-Zanima me še če se da zrihtat da se bo iskalo stike kot v prejšnji verziji. V zadnji verziji je drugače in nikakor ne najdem tistega searcha kontaktov kot je bil v prejšnji različicah ko si lahko iskal po državah, jeziku, starosti.....
Kaj naj naredim da bodo kontakti, ki jim imam tudi v laptopu in ne samo na stacionarnem?
-Zanima me še če se da zrihtat da se bo iskalo stike kot v prejšnji verziji. V zadnji verziji je drugače in nikakor ne najdem tistega searcha kontaktov kot je bil v prejšnji različicah ko si lahko iskal po državah, jeziku, starosti.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WhatsApp dobil videoklice, Skype pa podporo za neregistrirane uporabnikeOddelek: Novice / Ostalo | 8039 (6263) | popster |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5974 (5664) | dreamtheater |
» | Laptop se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2501 (2319) | Janac |
» | Problem domače omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (873) | ABX |
» | Bluetooth vmesnik in ineternetOddelek: Omrežja in internet | 1020 (925) | Dulle |