Forum » Igre » To je neki! [ flash online igre ]
To je neki! [ flash online igre ]
Predator ::
hrvatje majo eno meko strani kjer lahko najdeš flash igrice
meni najljubša je http://www.besplatne-stvari.com/ ;
pojdite skoraj do dna strani in poglejte igre ( priporočam tudi klik na vse igre ); videospot od osamine pesmi ter igra streljanja telebajskov sta pa nujen ogled
meni najljubša je http://www.besplatne-stvari.com/ ;
pojdite skoraj do dna strani in poglejte igre ( priporočam tudi klik na vse igre ); videospot od osamine pesmi ter igra streljanja telebajskov sta pa nujen ogled
Marjan ::
Meni se ob teh programčkih vedno resetira comp. Ko se Zloada do konca in ko bi se morala igrica prikazat -> reset!
A kdo ve v čem je fora?
tukaj sem že spraševal...
A kdo ve v čem je fora?
tukaj sem že spraševal...
Dami ::
Mi lahk poves kje si ti dobu 1189 pik??? Js sn navječ 404 naredu.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dami ()
nojus ::
a to je vazno kaksna je miska?
sm mislu da ja vazn kolk si mocan.
jest se do 400 ne pridem z misko na kuglo
sm mislu da ja vazn kolk si mocan.
jest se do 400 ne pridem z misko na kuglo
sovražim Gargamela.
undefined ::
Tisti z miško na kroglo dajte 'PS/2 Report Rate' nastavit na 100(Hz) ali višje, pa potem poročajte rezultate ponovno. :>
Shkorc ::
Mal gres z miško nazaj, pol pa dol iz appleta, pol pa uspodi prmakneš čist levo in dvignes miško zopet na aplet-garantiram več kot 600!!! Nč ni treba glodalcev uničvat!
jlpktnst ::
685, kroglična, usb, brezžična
mimogrede: rezultat je pri 1024x768, pri višji resoluciji pa mi je miška vedno šla čez rob flash okna - brez da bi klofnila opico!!
grdo
mimogrede: rezultat je pri 1024x768, pri višji resoluciji pa mi je miška vedno šla čez rob flash okna - brez da bi klofnila opico!!
grdo
Pithlit ::
shkorc: way to go sam ni treba it dol... lahk greš tud gor (pa ne nč umes klikat) tja do 900 gre izy pol je pa tud malo sreče in tehnike treba...
Aja... a je kdo minimum probal? Men manj k 18 ne rata
Aja... a je kdo minimum probal? Men manj k 18 ne rata
fictionel ::
hehe.. moj rekord z opticno brezzicno od typhoona je 938... beat that s to misko
ok.. nov rekor: 1398 (ne zajbavam se!) jutr dobite slikco!!!! BEAT THAT!!!!!!! BRAHAHAHA
ok.. nov rekor: 1398 (ne zajbavam se!) jutr dobite slikco!!!! BEAT THAT!!!!!!! BRAHAHAHA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fictionel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero gaming miško kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15748 (14729) | Domobrancek |
» | Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 10749 (8297) | Jaka83 |
» | Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 12115 (10095) | Xplicit |
» | ena miškaOddelek: Strojna oprema | 1658 (1288) | burekar |
» | katero miško za okoli 5.000sit??Oddelek: Kaj kupiti | 1701 (1315) | azeed |