Forum » Strojna oprema » Zvocniki
Zvocniki
Nejc1994 ::
Imam problem z zvocniki.
Ucasih ko gledam kaksen film ali na youtubu al pa kar tako- mi iz zvocnika zacne kar ena musa igrat in je ne morm ustavit!!!
OMFG ZDELE MI KR ENI PTICI CIVKAJO !!!!
Ucasih ko gledam kaksen film ali na youtubu al pa kar tako- mi iz zvocnika zacne kar ena musa igrat in je ne morm ustavit!!!
OMFG ZDELE MI KR ENI PTICI CIVKAJO !!!!
- spremenil: Nejc1994 ()
mr1two ::
Katere zvočnike imaš?
Sem že slišal za ene creativove, če se prav spomnem, da so lovili razne radijske postaje. Rešitev za to obstaja in je relativno enostavna.
LP
Sem že slišal za ene creativove, če se prav spomnem, da so lovili razne radijske postaje. Rešitev za to obstaja in je relativno enostavna.
LP
strajnarR ::
Ste vi kaj kadil? Haha, zdi se mi smešno. Ampak možno je vse :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: strajnarR ()
A. Smith ::
Hm, predvidevam, da se ti motnje inducirajo na signalnem kablu od compa do ojačevalnika. Poišči feritno jedro in signalni kabel navij okrog njega. Lahko vštukaš tudi tole vmes.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
mr1two ::
kot je A.Smith napisal, to je rešilo probleme s tistimi creativeovimi zvočniki. Lahko poskusiš, postopek je simpl in poceni.
Če pa je napaka na ojačevalniku zvočnika,potem predlagam zabris skozi okno in s par evri v žepu po druge.
LP
Če pa je napaka na ojačevalniku zvočnika,potem predlagam zabris skozi okno in s par evri v žepu po druge.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] - Fizikalna razlaga pri napajalnem kablu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10759 (5935) | Trancedeejay |
» | avto ozvočenje in nadležen zvokOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4889 (4736) | stromar |
» | Brum pri PC--->Hi-FiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2887 (2398) | Moravče |
» | Problem z računalnikom v avtuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1678 (1280) | Robertos19 |
» | Motnje z radijskim signalomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2418 (2263) | Azrael |