Forum » Omrežja in internet » Računalnik kot router
Računalnik kot router
Rokomah ::
Imel sem en star računalnik, ki je bil kot routar in požarni zid hkrati (računalnik/routar/požarni zid). Internet je prihajal preko tega računalnika do mojega računalnika. Sedaj se je ta računalnik-router pokvaril in zato nimam internet signala.
To mi je pred časom naredil nek znanec, sam sedaj ne znam popraviti ali spremeniti.
Sedaj bi želel enostavno ta pokvarjeni računalnik-router odstraniti in vspostaviti običajno povezavo preko kupljenega routerja.
Vprašanje:
Kako sedaj naredim običajno povezavo z navadnim routerjem do interneta?
Ali je bil moj domači računalnik kaj prekonfigoriran, da je lahko sprejemal internet preko računalnika-routerja?
To mi je pred časom naredil nek znanec, sam sedaj ne znam popraviti ali spremeniti.
Sedaj bi želel enostavno ta pokvarjeni računalnik-router odstraniti in vspostaviti običajno povezavo preko kupljenega routerja.
Vprašanje:
Kako sedaj naredim običajno povezavo z navadnim routerjem do interneta?
Ali je bil moj domači računalnik kaj prekonfigoriran, da je lahko sprejemal internet preko računalnika-routerja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev modema za vidnost računalnikov povezanih v router?!Oddelek: Omrežja in internet | 9647 (9316) | Hanzek |
» | FileZilla ftp strežnikOddelek: Omrežja in internet | 5546 (3450) | vice boy |
» | dostop do spletne strani - pomocOddelek: Izdelava spletišč | 1792 (1590) | techfreak :) |
» | wirless preko routerja iz ene hiše v drugoOddelek: Omrežja in internet | 3009 (502) | Spajky |
» | Kako povezem dva racunalnika v mrezoOddelek: Omrežja in internet | 2046 (1951) | Redkvica |