Forum » Loža » zdravniški pregled in vročina
zdravniški pregled in vročina
Domina ::
Znašla sem se pred neprijetno situacijo. Jutri zjutraj ob 8h imam zdravniški pregled za vključitev v NPK in danes se mi je zgodilo da sem zbolela z vročino, glavobolom in prebavnimi motnjami. S predavanji začnemo 5.1. in na tistem listu piše, da brez zdravniškega pregleda ni možna vključitev v NPK.
Kaj naj storim?
Kaj naj storim?
Yohan del Sud ::
Ni mi čist jasno, a bi ti rada bla tam ali ne. Srednja rešitev je, da odkozlaj tja. :) Zej, če ne moreš, pa pač ne moreš, vsaj email bi bil kul.
www.strancar.com
harvey ::
Navaden telefonski klic v ambulanto bo razjasnil vse.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Domina ::
hm, kdaj pa naj pokličem.
Će hočem priti pravočasno tja moram ob 7h zjutraj od doma, takrat pa ne bom nikogar dobila na telefon.
Mail se mi zdi boljša rešitev.
rada rada :)
Će hočem priti pravočasno tja moram ob 7h zjutraj od doma, takrat pa ne bom nikogar dobila na telefon.
Mail se mi zdi boljša rešitev.
Yohan del Sud je izjavil:
Ni mi čist jasno, a bi ti rada bla tam ali ne. Srednja rešitev je, da odkozlaj tja. :) Zej, če ne moreš, pa pač ne moreš, vsaj email bi bil kul.
rada rada :)
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Domina ()
mirage ::
Sicer ne vem kaj točno zajema ta pregled, mogoče je možno, da ga uspešno opraviš kljub bolezni... Če naprimer preverjajo vid, tlak itd....
gendale ::
pojej par lekadolov/bonifenov pred pregledom, to ti bo začasno znižalo vročino in je verjetno ne bojo opazili
Pyr0Beast ::
So to skupinski pregledi ?
Od teh 7 ur so 2 uri nakladanj, nako podpisovanje enega kupa papirjev tako da si na vrsti kvečjemu ob 12h
Vseeno. Če ne moreš priti obvesti - pokliči, saj so ti dali telefonsko in se javi za nadomesten termin.
Če to ne bo šlo imeš verjetno še vedno na voljo sama iti po potrdilo.
Kakšno šopanje z zdravili pred spanjem je pa kvečjemu škodljivo in če bodo jemali kri/urin neumno.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Tudi oni so ljudje :))
genius11 ::
Jaz sem imel vročino, glavobole, slabost, vse živo pa sem še vedno šel na obveznosti, šele doma sem potem legel, pa čaj, tablete....to je bilo nekaj let nazaj.
Izi ::
gendale ::
Ostaneš doma in greš ko si zdrav. Ne vidim point siljenja sebe in okuževanja drugih, ko si bolan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krožišče z dvema izhodomaOddelek: Na cesti | 7912 (6411) | bsslo |
» | Prodaja zdravilOddelek: Loža | 8995 (7621) | matobeli |
» | Bolezen, kako jo preprečiti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16643 (14356) | imagodei |
» | Povišana temperatura (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27706 (26189) | BigWhale |
» | GNU/Linux, GNU plus LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 3783 (3359) | Zero0ne |