Forum » Pomoč in nasveti » Brezžični mrežni USB adapter
Brezžični mrežni USB adapter
gallonjah ::
Jaz sem si kupil laptop in imamo pri nas doma Wireless a je moja soba mal predaleč od routerja in mi ful slabo lovi. Prijatelj mi je povedu da bi lahko si kupu brezžični mrežni usb adapter k bi pač pomagu lovit to omrežje in bi mi bolš lovil.
Jaz nism glih strokounjak za to in me zanima kaj to pomen
Podpira: WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA in WPA2
in kako naj vem če imam jaz to kar ta usb podpira.
Tu je link, hvala ^^
Jaz nism glih strokounjak za to in me zanima kaj to pomen
Podpira: WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA in WPA2
in kako naj vem če imam jaz to kar ta usb podpira.
Tu je link, hvala ^^
- spremenil: gallonjah ()
blackbfm ::
Ni res..vecina usb kartic ima skrajno beden sprejem, bistveno slabsi kot imajo naceloma laptopi. Kvecjemu ce bi lovila kartica od alfa network ali pa kaj podobnega (trgovina wlan sat)...ampak za tak denar se ze bolj splaca postavit se en router vmes, bo boljsa/hitrejsa povezava.
BALAST ::
Lahko pa narediš usmerjeno antenco iz preproste 0,33l pločevinke. Torej daš USB wifi ključek na USB podaljšek (moj Canyon wifi imel že priloženega), pločevinki pa odstrižeš en pokrov, na drugi strani pa narediš luknjo, kjer USB ključek priključiš na podalšek.
blackbfm ::
Ne, to so neke teoretične hitrosti. Sploh pa pri wirelessu imaš miljon nekih dejavnikov ki slabo vplivajo na signal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z wirelessomOddelek: Omrežja in internet | 1155 (1061) | Žiga- |
» | Varovanje WIFI omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1292 (914) | bluefish |
» | kabelski internet..vzpostavitev wireless povezave neuspešnoOddelek: Omrežja in internet | 2536 (2358) | BigSexy |
» | problem z wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 2702 (2583) | podreberek |
» | router Planet WRT-410 - nastavitev za zaščito WLANOddelek: Omrežja in internet | 3246 (3083) | Spc |