Forum » Pomoč in nasveti » Brezžična mrežna kartica, računalnik se ne zažene.
Brezžična mrežna kartica, računalnik se ne zažene.
Bolf3nk ::
kupil sem linksys dual band wireless pci adapter, ko sem kartico vstavil v računalnik, ga ponovno zaženem, a monitor ostane v stand by načinu. Če kartico izmaknem, se normalno zažene... matična je asus a7v8x.
kje bi lahko bila težava?
A je to pci slot?
Takšen je na matični...
adapter pa je tak
Opazil sem, da sta na kartici 2 tisti "zarezici" v pci slotu pa samo ena, je v tem težava?
kje bi lahko bila težava?
A je to pci slot?
Takšen je na matični...
adapter pa je tak
Opazil sem, da sta na kartici 2 tisti "zarezici" v pci slotu pa samo ena, je v tem težava?
- spremenil: Bolf3nk ()
Duhec ::
Poizkusi v kakšni drugi PCI reži. Zadnja PCI reža je modre barve in ima podporo tudi za Asusove wireless pogruntavščine.
Imam 6 pci slotov, vsi so beli, čeprav kot praviš, je na nekaterih straneh http://www.motherboard.cz/mb/asus/A7V8X... zadnji slot modre barve...
probal sem vse slote, pa je enako
probal sem vse slote, pa je enako
solatko ::
Poglej, če slučajno ni tvoje PCI vodilo toliko staro, da ne podpira novih standardov 2,3. Če tvoja plošča nima PCI 2,3, potem so težave lahko zaradi tega. Poizkusi v drugem računalniku, če kartica sploh deluje.
Sem hotel probat pri kolegu, pa ima takšno matično... http://www.gigabyte.com/products/produc... ta spoloh nima PCI slota ali kaj? torej kartica pri novejših matičnih ni uporabna?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero 1155 maticno?Oddelek: Kaj kupiti | 4463 (3171) | Dr_M |
» | Intel predstavil nov vezni nabor Z77 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 17288 (14630) | Janac |
» | Asus M4A89GTD Pro matična ploščaOddelek: Strojna oprema | 4256 (3874) | iphoneecko |
» | Gigabyte izdal P35 matično ploščo s 5 PCI režamiOddelek: Novice / Matične plošče | 3967 (3967) | Spc |
» | "flashanje" BIOS-ovOddelek: Pomoč in nasveti | 2003 (1578) | cultko |