Forum » Pomoč in nasveti » računalnik se ne prižge
računalnik se ne prižge
zondo ::
težave z računalnikom sem imel že nekaj časa,vendar se ga je dalo prižgat tako da si večkrat hitreje pritisnil gumb za prižgat...ko sem ga odprl sem videl da ventilatorja od procesorja ne zažene popolno(se malo zavrti nato pa ustavi) zato je bilo treba večkrat pritisniti gumb da je ventilator dosegel polno hitrost nato se je računalnik prižgal....sedaj pa lahko cel dan pritiskam gumb za prižig računalnika ventilator se vrti,rač. pa se ne prižge...aja in pozabil sem omeniti da so bili prisotni tudi nenadni izklopi računalnika..
Blinder ::
napajalnik al matična plošča.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
kondenzatorji se zdijo vredu..ko odstranim rame ni razlike...tako da mislim da je napajalik..me pa zanima,če lahko kako ugotovim kje v napajalniku je problem če ga odprem??ker trenutno nimam drugega da bi ga probal zamenjati s tem
solatko ::
Če se ne spoznaš na popravilo elektronskih komponent, raje pusti pri miru, da ne bo še več škode. Napajalnik dobiš za cca 30-50EUR, tako, da tukaj ne šparaj, te zna prit popravilo dražje, če ne bo v redu narejeno.
evo...trije kondenzatorji so bli napihnjen...popravilo pa se ni splačalo.tako da sem zdej novega 420W kupu(dela super),več pa ne rabim(prej sem mel 350W)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15234 (4985) | acookook |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5775 (4711) | svetetko |
» | Konstanten reset, še v CMOS ne morem... že drugič!Oddelek: Pomoč in nasveti | 640 (529) | Beef |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6295 (5645) | Uporabnik-6 |
» | PC se ne zažene splohOddelek: Pomoč in nasveti | 1938 (1771) | shany |