Forum » Pomoč in nasveti » skype zvok
skype zvok
F-22 ::
Ko vključim skype mi gre vse ostalo tišje, recimo če poslušam glasbo in vključim skype je skoraj več ne slišim.
Kako lahko to odpravim?
Kako lahko to odpravim?
Enterprise ::
to je nova funkcionalnost v windows 7. meni se zdi uporabno ker ti avtomatsko zmanša use druge zvoke in lahko nemoteno slišiš sogovornika & hkrati ševedno poslušaš glasbo.
nevermind. če te pač moti lahko izklopiš;
start, nadzorna plošča, strojna oprema in zvok, zvok, jeziček komunikacije in izberi ne naredi ničesar.
nevermind. če te pač moti lahko izklopiš;
start, nadzorna plošča, strojna oprema in zvok, zvok, jeziček komunikacije in izberi ne naredi ničesar.
jizzer ::
Zakaj pa se meni slišijo moji "Windows sound(i)"(vse kar pač delaš v windowsih) do prijatelja in prijateljivi do mene? Je prav annoying če nekdo muziko posluša pa čujem od zadi.
Hvala!
Hvala!
Enterprise ::
OS pa je.?
če je win 7 to teoretično sploh ni možno, saj se s sedmico ne da več snemat zvokov "ki se dogajajo v windowsu".
še butalski nasvet; uporabljata slušalke ali mikrofon & zvočnike.?
če je win 7 to teoretično sploh ni možno, saj se s sedmico ne da več snemat zvokov "ki se dogajajo v windowsu".
še butalski nasvet; uporabljata slušalke ali mikrofon & zvočnike.?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DokumentiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 758 (549) | GPUpoweR |
» | [Android] Aplikacije in IgreOddelek: Mobilne tehnologije | 3954 (2449) | bdoxx |
» | Skype bo bržkone prodan MicrosoftuOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 16091 (13601) | MrStein |
» | Katero zvočno in slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 2541 (1900) | charlotte |