Forum » Omrežja in internet » hitrost downloada
hitrost downloada
zondo ::
mene pa zanima kakšna download hitrost je maximalna pri internetu 6 Mbps / 1 Mbps.Ker me spravlja ob živce ko mi kakšen večji fajl downloada 1 dan na hitrosti okoli 100kb/s rad bi pa mel okoli 800kb/s download speed-a.Tako da razmišljam o nakupu trojčka pri telemachu,pa me zanima če je tale primeren -> http://www.telemach.si/sl/zasebni-upora... oz. kaj priporočate..?
aha hvala!pa oprostite za butasto vprašanje :)
pa samo še nekaj...a prva številka je download druga pa upload al kako??
revvs ::
aha hvala!pa oprostite za butasto vprašanje :)
Ni butasto, večina ljudi na svetu tega ne ve, zato jih pa nategujejo.
Moraš gledati kaj pišejo v ponudbi, ker včasih pišejo max 1 Mbit/s(megabit) ali MB/s(megabyte) ali samo na določen čas, na določeno količino podatkov, ob določeni uri oz. če noben ni online s katerimi si deliš internet.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: revvs ()
ja na telemachovi (pri temu paketu) strani piše ''internet do 6 Mbps / 1 Mbps''
samo rad bi se prepričal,saj se nebi rad nategnil in kupil interneta k mi bo spet vlekel filme s 100kbs
samo rad bi se prepričal,saj se nebi rad nategnil in kupil interneta k mi bo spet vlekel filme s 100kbs
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 18900 (7911) | iwasbilbo |
» | UTorrent upočasni uporabo surfanje po internetuOddelek: Omrežja in internet | 3841 (3684) | hojnikb |
» | Telekom brezplačno povečuje hitrost DSL dostopa do interneta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 56971 (45530) | Senitel |
» | megabit in megabajtOddelek: Pomoč in nasveti | 3771 (3509) | Lonsarg |
» | Download 1.0 Mbps pri uTorrent-uOddelek: Omrežja in internet | 5574 (5092) | hojnikb |