Forum » Omrežja in internet » IPv6 na ClarkConnectu
IPv6 na ClarkConnectu
_pobesneli_ ::
Pozdravljeni!
Potrebujem majhno pomoč pri uspešni namestitvi ipv6 na CC. Zadeva je namreč taka, na stari mašini sem imel fedoro in tam poganjal ipv6 z sixxsa. Zadeva je delala 4 ali 5 let do sedaj. Včeraj pa se mi je server pokvaril in dobil sem zamenjavo za njega z nameščenim Clarkconnectom. Ker je že precej časa od namestitve ipv6 na staro mašino, se ne spomnim kje so bile takrat triki za to pognat. Seveda sem med tistim časom imel pomoč, da smo zadevo spravili v delovanje.
Kako najlažje namestim ipv6 omrežje gor, da bo delovalo.
ClarcConnecta pa bi obdržal , mogoče lahko nadgradim v ClearOS. Na običajni linux pa ne bi šel, ker mi ta distribucija zadostuje.
Potrebujem majhno pomoč pri uspešni namestitvi ipv6 na CC. Zadeva je namreč taka, na stari mašini sem imel fedoro in tam poganjal ipv6 z sixxsa. Zadeva je delala 4 ali 5 let do sedaj. Včeraj pa se mi je server pokvaril in dobil sem zamenjavo za njega z nameščenim Clarkconnectom. Ker je že precej časa od namestitve ipv6 na staro mašino, se ne spomnim kje so bile takrat triki za to pognat. Seveda sem med tistim časom imel pomoč, da smo zadevo spravili v delovanje.
Kako najlažje namestim ipv6 omrežje gor, da bo delovalo.
ClarcConnecta pa bi obdržal , mogoče lahko nadgradim v ClearOS. Na običajni linux pa ne bi šel, ker mi ta distribucija zadostuje.
Gregor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPv6 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 93202 (11217) | Klemen86 |
» | Še Severni Ameriki zmanjkalo naslovov IPv4Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13748 (10019) | Bakunin |
» | Nortel v stečajnem postopku drago prodaja proste naslove IPv4 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13363 (10914) | Daedalus |
» | Problemi z Broadband routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1372 (1161) | hruske |
» | Novi IPjiOddelek: Omrežja in internet | 1515 (1292) | schummi16 |