Forum » Pomoč in nasveti » powerpoint 2010
powerpoint 2010
22gapi22 ::
pozdravljeni,
dobil sem office 2010 in sem z njim dokaj zadovoljen. je zelo podoben 2007, vendar so izboljšali par stvari glede izgleda..
imam težavo, glede vstavljanja videa in zvoka. če kliknem "insert video/sound" prilepi le link, zato predstavitve ne morem pošiljati po e-mailu ker prejemnik ne bo slišal zvoka/videa... v powerpointu 2007 se je dalo to nastaviti (povečati omejitev iz 100 na 50000 kb-rdeče obkroženo na sliki) zdaj pa se tega ne da več nastavljati oz. ne vem kje se nastavi.
.
.
če kdo ve kje se to nastavi v powerpointu 2010 naj mi napiše na sporočila ali pod to temo.
hvala, in lep pozdrav
dobil sem office 2010 in sem z njim dokaj zadovoljen. je zelo podoben 2007, vendar so izboljšali par stvari glede izgleda..
imam težavo, glede vstavljanja videa in zvoka. če kliknem "insert video/sound" prilepi le link, zato predstavitve ne morem pošiljati po e-mailu ker prejemnik ne bo slišal zvoka/videa... v powerpointu 2007 se je dalo to nastaviti (povečati omejitev iz 100 na 50000 kb-rdeče obkroženo na sliki) zdaj pa se tega ne da več nastavljati oz. ne vem kje se nastavi.
.
.
če kdo ve kje se to nastavi v powerpointu 2010 naj mi napiše na sporočila ali pod to temo.
hvala, in lep pozdrav
- zavaroval slike: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mi lahko kdo pomaga pretvoriti v .DOC?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1218 (685) | scipascapa |
» | Adobe Photoshop CS3 - problem?Oddelek: Programska oprema | 1070 (913) | luksorzi |
» | [MS Office][Powerpoint] Integracija glasbe v predstavitevOddelek: Programska oprema | 1300 (1169) | shadeX |
» | Powerpoint .....Oddelek: Programska oprema | 1077 (1007) | Gan |
» | Integracija zvoka v powerpointuOddelek: Programska oprema | 1593 (1560) | marS |