» »

Mr. Muscolo

Mr. Muscolo

finpol1 ::

Ga kdo uporablja oz. ima izkušnje s tem ali res tako dobro očisti odtoke - tako kot pravijo v oglasu?

msjr ::

Vsaka trgovska veriga ima generični proizvod, ki je enak, če ne identičen zgoraj omenjenemu in pa vsaj 50% cenejši.

Ne pričakovati čudežev. Normalno svinjarijo, kakšne lase v odtoku to spuca. Za civilizacijskih dosežek kot so recimo makaroni v odtoku pa bo treba vzeti klešče in očistiti koleno.

jl ::

Jaz imam dobre izkusnje z Mr. Muscolom. Vsake dve meseca imam zamasen odtok v banji (vsi, ki imate punce z dolgimi lasmi, veste o cem govorim :)). Poleg tega je v banjo speljan tudi odtok od pralnega stoja, kar pomeni, da dodatno zamasijo se 'mucke' od oblacil. Do sedaj sem se vedno odmasil z Mr. Muscolom. Sem pa probal tudi z merkatorjevim proizvodom (je bolj tekoc), ki je polovico cenejsi, ampak ne deluje niti priblizno tako dobro.

mr1two ::

Najbolš za odmaševat odtoke je mehanski način. Dobi se "žico~sailo" z nekim kavelčkom na koncu, ki jo vtakneš v odtok, porivaš in vrtiš. Če zapraviš 6x na leto za Mr. Muscolo, potem se ti verjetno splača bolj tisto kupit.
LP

A.J. ::

Točno tako, zajla v cev pa vrtet in porivat, po možnosti pa zraven še splakovati cev s čimbolj vročo vodo (sploh če se gre za odtok v kuhinji, kjer se v ceveh nabira maščoba in še kaj drugega). Če gre tako, je to veliko boljši način kot mr. muscolo. Je pa res, da ni tako eleganten in si na koncu ponavadi tudi malo moker in umazan, če pa je cev zelo zabita pa tudi utrujen :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako odmašiti cev v kopalnici (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14334428 (1817) zee
»

Odvod kondenza-klima

366234 (5367) Reaper

Voda obogatena s kisikom (strani: 1 2 )

5011028 (9365) zee
»

sifon v tušu počasi požira