Forum » Loža » Pohodne palice - popravilo
Pohodne palice - popravilo
lopov ::
Živ!
Pred leti sem si ubodel zložljive pohidne palice Leki Makalu in ubistvu mi dobro služijo. Danes sem želel narediti krog pa vidim, da mi je z ene palce odpadla kompletna "špica", ne samo krogec, pač pa cela plastika s kovinsko kapco.
Slikca:
A se to pri nas popravlja? Saj bi nove, sam so čez 100 evrov in zdajle *res* ni čas za nove palce :)
Mi je pa škoda kupit ene za 30 evrov ker sem jih že mel in je stran vržen denar.
Thx,
b.
Pred leti sem si ubodel zložljive pohidne palice Leki Makalu in ubistvu mi dobro služijo. Danes sem želel narediti krog pa vidim, da mi je z ene palce odpadla kompletna "špica", ne samo krogec, pač pa cela plastika s kovinsko kapco.
Slikca:
A se to pri nas popravlja? Saj bi nove, sam so čez 100 evrov in zdajle *res* ni čas za nove palce :)
Mi je pa škoda kupit ene za 30 evrov ker sem jih že mel in je stran vržen denar.
Thx,
b.
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
Ah ... vmes sem iskal in američani majo full zadev, našel pa sem tudi slovenskega prodajalca ki ma nadomestne "špice" :)
http://www.tesmasport.si/videa-konica-z...
Mislim da ni samo za smučarske, pač pa tudi za pohodne palce. Se pozanimam :P
http://www.tesmasport.si/videa-konica-z...
Mislim da ni samo za smučarske, pač pa tudi za pohodne palce. Se pozanimam :P
fosil ::
Za tak denar dobiš že celo palico.
Če niso neki res specialnega, se ti po moje bolj splača kar kupit nove, sploh ker se z leti zjahajo tudi tisti navoji s katerimi zložiš palico.
Če niso neki res specialnega, se ti po moje bolj splača kar kupit nove, sploh ker se z leti zjahajo tudi tisti navoji s katerimi zložiš palico.
Tako je!
Dokler ni poškodovana sama cev se da vse menjat, tudi plastiko, ki je v palicah.
Rajši dam 30 evrov za dele kot pa da si ubodem zanič palice. Zadnje poceni palice sem pustil pod Šmarno goro in ob vrnitvi jih ni bilo več. Upam, da jih je novi lastnik usposobil in je zadovoljen.
Dotična zadeva na katero sem podal link se prodaja v paru, čeprav ni posebej navedeno.
Rajši dam 30 evrov za dele kot pa da si ubodem zanič palice. Zadnje poceni palice sem pustil pod Šmarno goro in ob vrnitvi jih ni bilo več. Upam, da jih je novi lastnik usposobil in je zadovoljen.
Dotična zadeva na katero sem podal link se prodaja v paru, čeprav ni posebej navedeno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako najti vodo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29455 (22378) | Vajenc |
» | Biljard???Oddelek: Loža | 11905 (10059) | _lesy |
» | Nakup joysticka - izbiraOddelek: Kaj kupiti | 1761 (1551) | Monster |
» | Kje do commodoreta 64 joystick?Oddelek: Kaj kupiti | 1380 (1077) | Alec999 |
» | Kamp opremaOddelek: Loža | 5320 (5030) | ali3n |