Forum » Pomoč in nasveti » Vista-problem s ponovno namestitvijo
Vista-problem s ponovno namestitvijo
zondo ::
Imam Toshibo A300 in imam problem.Vsakič ko se povežem z iternetom (wireless ali preko modema) mi v roku 1 minute zmrzne.Do povezave z internetom pa deluje povsem normalno in ga lahko uporabljam tako dolgo kakor želim.Tudi če skeniram računalnik z Avastom,Bit Defenderjom...mi zmrzne ko pride do določenega fajla.Zato sem želel ponovno namestiti visto s Tronovim recovery discom in ko vtipkam product key mi napiše da ga ne mora preveriti in tukaj se vse konča..
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
Sedaj sem probal še tako da nisem vnesel product key-a tako da mi sedaj inštalera visto iz recovery cd-ja.Me pa zanima kje nato vnesem prouct key..?
fosil ::
Če instaliraš iz recovery cd-ja potem običajno ni treba vnašat ključa.
Lahko pa vseeno preveriš v nadzorni plošči > system > system
Lahko pa vseeno preveriš v nadzorni plošči > system > system
Tako je!
ja ampak bi mi crknil po 30ih dneh...na nadzorni plošči mi ni delal.sem pa uredil stvar z aktivatorjem in sedaj dela brezhibno
fosil ::
Pri OEM verziji moraš aktivacijo narest prek telefona, torej pokličeš na MS, prek neta ne gre.
Če si plačal zadevo jo izkoristi, se nima smisla zafrkavat z aktivatorji.
Če si plačal zadevo jo izkoristi, se nima smisla zafrkavat z aktivatorji.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 Home Premium - ponovna instalacijaOddelek: Operacijski sistemi | 1772 (1669) | Tamali |
» | Windows Update errorOddelek: Pomoč in nasveti | 990 (795) | pEACH |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4108 (3358) | ender |
» | Vista na prensnikuOddelek: Operacijski sistemi | 937 (855) | Atos |
» | MSDNAA Vista - dvakratna instalacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (889) | teoo |