Forum » Programiranje » [VB.net] Accsess Baze
[VB.net] Accsess Baze
andrewsi ::
pozdravljeni,
na faksu moramo naredit nek VB programček, ki mora znat shranjevat(update-at) podatke. zamislil sem si tako, da imam v formi 3 texboxe, v katere vpišem ime, priimek in emšo, nato pa bi pritisnil gumb in bi se vpisani elemti shranili v Access bazo.
drug del naloge je, da bi (v iste ali druge textboxe) vpisal enega od elemetov, nato pa bi mi program prikazal te osebe v tabeli (datagridwiev).
no ustavilo se mi je prav pri pisanju kode za ta dva dela, ki sem jih opisal, tiste stvari, da mi tabelo prikaže in to sem naredil (to so nam namreč celo pokazali na vajah oz. sem si pomagal s Begining Visual Basic:D).
upam, da mi kdo pomaga:)
Lep pozdrav
na faksu moramo naredit nek VB programček, ki mora znat shranjevat(update-at) podatke. zamislil sem si tako, da imam v formi 3 texboxe, v katere vpišem ime, priimek in emšo, nato pa bi pritisnil gumb in bi se vpisani elemti shranili v Access bazo.
drug del naloge je, da bi (v iste ali druge textboxe) vpisal enega od elemetov, nato pa bi mi program prikazal te osebe v tabeli (datagridwiev).
no ustavilo se mi je prav pri pisanju kode za ta dva dela, ki sem jih opisal, tiste stvari, da mi tabelo prikaže in to sem naredil (to so nam namreč celo pokazali na vajah oz. sem si pomagal s Begining Visual Basic:D).
upam, da mi kdo pomaga:)
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips 37PFL5604H/12 in DVB-COddelek: Zvok in slika | 15458 (13828) | hodu63 |
» | Excel in grafOddelek: Programska oprema | 1323 (1153) | bluefish |
» | PHP tabela in baza SQLOddelek: Programiranje | 1159 (1052) | Puzo |
» | Pomoc pri ExceluOddelek: Programska oprema | 1963 (1958) | jerneju |
» | A se kdo spozna na excel ?Oddelek: Programska oprema | 4399 (3595) | smrekca |