Forum » Pomoč in nasveti » USB Kingston DT101G2 problem
USB Kingston DT101G2 problem
semail ::
Živjo.
Pred kratkim sem si nabavil nov USB ključ Kingston DataTraveler 101G2 (4gb). Ko ga priključim na računalnik (win XP, SP3), mi USB sicer zazna, ampak mi kar naprej javlja, da namestitev te strojne opreme ni mogoče dokončati in tega ne moren izključiti.
PS: V upravitelju opravil mi kaže rumen trikotnik s klicajem pri Generic Volume in Disk drive.
Mislim, da sem imel isti problem pri prejšnjem USB ključu, ki sem ga kupil ampak sem ga nekako rešil.
A mi ve kdo pomagat? Hvala :)
Pred kratkim sem si nabavil nov USB ključ Kingston DataTraveler 101G2 (4gb). Ko ga priključim na računalnik (win XP, SP3), mi USB sicer zazna, ampak mi kar naprej javlja, da namestitev te strojne opreme ni mogoče dokončati in tega ne moren izključiti.
PS: V upravitelju opravil mi kaže rumen trikotnik s klicajem pri Generic Volume in Disk drive.
Mislim, da sem imel isti problem pri prejšnjem USB ključu, ki sem ga kupil ampak sem ga nekako rešil.
A mi ve kdo pomagat? Hvala :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 10 setup ne zazna SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 5636 (2207) | jahidtech |
» | 12V avtopolnilci - skoz vklopljen?Oddelek: Na cesti | 5939 (4746) | d4vid |
» | TPLink TL-MR3020Oddelek: Omrežja in internet | 3840 (2659) | Jao13 |
» | zuanji 500gb disk za 40eur. vzet al ne?Oddelek: Kaj kupiti | 3885 (3214) | flbroker |
» | Zunanji disk...WD MyBookOddelek: Kaj kupiti | 3026 (2428) | mmmato |