Forum » Pomoč in nasveti » Miska Genius
Miska Genius
Delc85 ::
mam en proble-sem pregledvala forum pa nisem najdla problema kot ga mam jst.
kupila sem si misko za prenosnik, in sicer Genius traveler 900 2.4GHz (LINK)... no-eno uro mi je delala, po tem mi je pa crknla oz. kliki se zmeraj delajo, premakne se pa ne.... probala sem vse-ponovn zagon, ponovn prikljucek miske,... ne najdem problema.
kupila sem si misko za prenosnik, in sicer Genius traveler 900 2.4GHz (LINK)... no-eno uro mi je delala, po tem mi je pa crknla oz. kliki se zmeraj delajo, premakne se pa ne.... probala sem vse-ponovn zagon, ponovn prikljucek miske,... ne najdem problema.
pharaon ::
Tudi antenco od miške si probala v drugem usb priključku?
Ma miška kak reset gumb mogoče?
Če ne bo nič pomagalo, nesi nazaj, naj zamenjajo za novo.
Ma miška kak reset gumb mogoče?
Če ne bo nič pomagalo, nesi nazaj, naj zamenjajo za novo.
Delc85 ::
ja tud probala-in antenco in reset gumb.
ja verjetn bom res mogla, samo k mi ni jasn da 1 min dela, in samo da sem skocila po pijaco je blo ze konc ...
hvala vseen
ja verjetn bom res mogla, samo k mi ni jasn da 1 min dela, in samo da sem skocila po pijaco je blo ze konc ...
hvala vseen
pharaon ::
Eno stvar še probi, včasih zna prit do kakih motenj v signalu, če maš wireless internet...signala med računalnikom in ruterjem ter med računalnikom in miško uporabljata enako frekvenco (2.4 ghz).
Sem imel s tem probleme nekoč, tako da je vredno poskusit.
Če maš wirelles net, pol ugasni povezavo in sprobaj vse naštete stvari še enkrat. Će ne bo spremembe, neseš miš nazaj...
Sem imel s tem probleme nekoč, tako da je vredno poskusit.
Če maš wirelles net, pol ugasni povezavo in sprobaj vse naštete stvari še enkrat. Će ne bo spremembe, neseš miš nazaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi na površini 1,75 hektarja - nasvetOddelek: Omrežja in internet | 5790 (4007) | Daniel |
» | Linksys WRT54GL in e-točka (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6850 (5829) | ...:TOMI:... |
» | Kiri router WRT54GL ali.. ?Oddelek: Kaj kupiti | 4978 (4572) | krho |
» | Montnje 2.4GHz signalaOddelek: Strojna oprema | 3517 (3053) | Robi :P |
» | WiFi router z 802.11n podporo?Oddelek: Kaj kupiti | 1560 (1223) | RejZoR |