Forum » Kaj kupiti » Najcenejsi HTPC setup?
Najcenejsi HTPC setup?
popster ::
definitivno predelava računalnika, ki ti leži na kašči ali kašči tvojega prijatla. Sem si uštimal po teh navodilih in sem zadovoljen.
Pesimist ::
Hmja sej imam en X2 3800. 7600gt ,2 giga comp samo je problem prostor, enostavno prevleki je.
Nekaj v stilu ASUS eeebox bi rabo. Samo ti so preko 300EUR. Tak da bom reje kar WD TV live vzel, sej rabim samo nekaj kaj se poveze na master server in od tam bere filme. Pa se kaki dodatni externi disk si moram nabavit.
Hoffer ma lih ponudbo za USB 3.0. 2TB disk za 100EUR. Ce se majo bom si vzel enga. :)
Nekaj v stilu ASUS eeebox bi rabo. Samo ti so preko 300EUR. Tak da bom reje kar WD TV live vzel, sej rabim samo nekaj kaj se poveze na master server in od tam bere filme. Pa se kaki dodatni externi disk si moram nabavit.
Hoffer ma lih ponudbo za USB 3.0. 2TB disk za 100EUR. Ce se majo bom si vzel enga. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
knife ::
Poglej si še http://www.boxee.tv/ z nemškega amazona te pride 240eur s poštnino vred. Lahko samo priporočam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup LCD/LED televizijeOddelek: Kaj kupiti | 2089 (1494) | AapocalypseE |
» | Kam odpeljati starse na kosilo ob mojem RDOddelek: Loža | 9097 (8305) | celada |
» | Kvalitetna gostilna v Ljubljani ali okoliciOddelek: Loža | 6129 (5832) | JohanP |
» | Četrt stoletja PC-jaOddelek: Novice / Procesorji | 4105 (2749) | opeter |
» | kam z pokvarjenim monitorjemOddelek: Strojna oprema | 1326 (1037) | SodVina |