» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
96 / 256
»»

Matako ::

Pozabi. Ne glede na kaj je res... dejansko big-ass tv postaje tipa FOX objavijo samo majhen del, kar posamejo. Mogoče pa so Mikijeve dogodivščine sedaj kje globoko v FOXovem arhivskem bunkerju in čakajo pravi trenutek.

Sploh pa to niso tisti posnetki, ki nas zanimajo... čeprav če je bila res taka akcija, se jih ne bi branil ogledati.
/\/\.K.

ColdCat ::

Pustimo Foxov film. Zatakne se že pri bolj fundamentalnih stvareh
UP WERE WE BELONG
...zaprli so me avstrijci zaradi operacije MORS-a na njihovem letališču, zaprli so me Iranci,službeno sem visel v Iranu,protiobveščevalna zaščita transporta-Iskra Teleoptika je Iranu prodajala optične naprave za tanke M 84,če me ne bi diplomatska depeša takrat izvlekla,tega ne bi danes brali.

Ali je bil Miki dvakrat v Iranu in so ga dvakrat zaprli in ga je dvakrat reševala diplomacija, ali pa Miki nalaga (bodisi zgoraj, bodisi v Gatah). No če smo natančni Miki v Gatah še ni prišel tako daleč.
Zgodba iz Avstrije tudi spada v specjal. Če je šlo za tistega Grka-tam Mikija ni bilo zraven ali pa njegovo ime ni prišlo v javnost.

No pri eni stvari pa je Miki vendarle konsistenten.
Spomnimo Miki je šel prič v arest sam in še z dvema kolegoma. Takole se je dogajalo.KAJ PA ZDAJ? (Part 23)
Po nekaj rundah je bil že večer, zato smo se zapeljali do Povšetove. Mimo Ambroževega trga in Cukrarne do zapora. Stopil sem iz avta in se premislil. Gremo nazaj v lokal, do 24 ure imam čas, da se javim, zdaj je šele pol osmih, sem ugotovil. Ni se mi šlo, res jebena scena in bad filing. Nazaj v lokal, po dveh urah, ko mi je postajalo slabo, smo jo zopet ubrali proti zaporu.
Boš jolo, preden greš, me je presenetil frend?
Bom seveda, samo da še malo traja, sem bil takoj za!
Skadili smo torej v avtu še joint, ni mi bilo "good", "bad" filing se je naselil vame, poslovil sem se, prijel torbi in stopil proti vratom zapora.


Ko je Miki šel v arest drugič:UP WERE WE BELONG
V zapor se nisem želel javiti,prišli so pome.Kot se za bivšega specialca spodobi,so nadme poslali policijske specialce,obkolili so blok v Polju ,naslov Polje374,helikopter ni manjkal,šov za sosede.Vdreti v stanovanje se niso upali,raje so zunaj prosjačili v mikrofon,naj se predam. Zrolal sem joint,ga pokadil,nato sem se pomirjem in vdan v usodo predal.


8-)8-)8-)

Matako ::

Mogoče je Miki pod pretvezo tistega novinarskega izleta (kar neki, če pomisliš) v resnici prodajal nišane za jugo tanke. Seveda le kot trgovski potnik - ve se, kdo organizira prodajo orožja in rezervnih delov pri nas ;). Vašči in Špelca sta bila tako izkoriščena le za krinko. Nič čudnega, da je gdč. Predan počil živec od vse drame.

Ampak kot si rekel... vse to nas še čaka v naslednjem nadaljevanju Gat. Ko bo.

In ja... trav'ca pomirja. To so že naši dedi govorili.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

donfilipo ::

Tu je potrebna intervencija gestapa.

Ker ni videa (nekako je izginil:) samo opis.

Prestavljajte si parček zavije en joint, potem pa:

sliši se..... humba humba e, humba humba e, humba humba e
za ritem.

Leit motiv pa:

ma ma ma marihuana peče kot kopriva nikar ne uživaj je.

in to zapojejo trije nekoliko skuštrani policaji ko gredo kolo čez kader.

Tako to je vzgojno in ne travca pomirja.

Če te dobijo z jointom včasih znajo nagnati šunder, ko da je konec sveta>:D
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

ColdCat ::

V spominih(26.1.2010) Miki na to temo pove še tole:
..tujina pa spet,kako naj se izrazim,zaprli so me pač,ker nisem spoštoval lokalnih zakonov,tam daleč na bližnjem vzhodu,v Iranu zna biti taka zajebancija zelo neprijetna,sploh če ne veš kaj hoče od tebe Šeriatsko pravo.Pa sem ostal živ,zdrav malo manj,hvala bogu je bil takrat v Iranu slovenski veleposlanik...

Prepričan sem, da se bo na koncu mozaik sestavil in bo bralska srenja zadovoljna - kot je sedaj z dilemo Afganistan - Iran8-)8-)8-).

Še nekaj ostalih zanimivosti iz te epizode
zakrivil sem nesrečo,uničil sem avto od punce,totalka,čeprav je bil kasko,nič,nula,tea,Adriatic noče izpljunit keša,ker naj bi jaz vozil pod vplivom ne vem kakšnih substanc.Res da so mi dali pihati,pa je bil rezultat 0.0,ker pač ne pijem kot velika večina mojih sodržavljanov,saj to je nacionalna rekreacija,petek zvečer se napit kot svinja,potem pa po cestah ubijat nedolžne občane.Torej,pijan nisem bil,na urgenci pa so me odvlekli policaji,ker so v razbitem avtu našli nekaj gramov domačice-za nepoznavalce-marihuana slovenskega porekla.Pozabili so na telesne tekočine,zdaj pa trdijo,da sem vozil zadet,pa nisem,pizde murijaške,še na jolo nisem zavil nikamor.


Mikiju bi naj v avtu našli rjavo LINK
..temveč ker so kriminalisti v razbitem avtu našli pet gramov heroina, zapakiranih v 18 zavitkih,..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()

donfilipo ::

2008 še mali pakčiči za želvice in dormikum, danes eden najbolj branih blogerjev?

Klinc dober je. Čeprav opažam, da policioti šole - gledam u oko mjerim zjenice
**//to šolo je uvedel nek star znanec. Z zdaj advokatom Milanom, sva ga v osmici študenta držala, da ni skočil skozi okno in se je drl kurba umazana, rahlo razočaran v ljubezni, je kasneje postal trd strokovnjak//
...torej da ta šola, nekako še vedno prakticira skepso, testov pa ne upa uporabljati, čeravno vsi dilerji vozijo in to opasno!, ...da jajo na to skepso prilije cel iranski embargo bencina, da medicinci jasno ne smejo povedati, ali krka jako i pošteno, ali modro, ali nič, ker se jim na koncu tudi ne splača meriti vsak dan:)

Ampak če se je dejansko poštimal samo čestitke, in seveda nasvet, da se čelavi počasi pozabi. Praktičen iskren nasvet, čeravno teoretičen je pa: posnetke če so, pa moramo videti!

Al pa tud če jih ne:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Okapi ::

Prepričan sem, da se bo na koncu mozaik sestavil in bo bralska srenja zadovoljna
Po mojem še sam ne ve več točno, kako je bilo res.;) Kar niti ni tako zelo presenetljivo, ker domišljijo ima bujno, o svojih dogodivščinah je sigurno velikokrat pripovedoval, vsakokrat kaj malega izpustil, kaj malega dodal, in sedaj tudi sam težko loči, kaj je res, in kaj ne tako zelo. Pa s tem ne mislim nič slabega - to se dogaja vsakomur.

O.

Matako ::

Okapi je izjavil:

Prepričan sem, da se bo na koncu mozaik sestavil in bo bralska srenja zadovoljna
Po mojem še sam ne ve več točno, kako je bilo res.;)


Ja saj. Ravno zato je pomembno, da se vse zapiše, izda v knjižni obliki, da bo na voljo za navzkrižno analizo mikstonslovcev danes in vedno!
/\/\.K.

donfilipo ::

Ali pa ne. Včasih imam občutek da bi znali iz tega potem pisati ovadbe.

In bi komplet tožilstvo sedelo pod mizo in hlipalo ob posnetkih; 'ma vemo že 17let':))

Po posvetu z agensom cije, ki še nosi rdečo zvezdo, sem zaključil, da je najbolje, da ker delajo presvetli ke v plešo vse po diktatu, da mikstone malo zadrži pero:)

Še eno tehnično vprašanje, ker raje ne razmišljam sam, me takoj naveže na sekiro:)

-če zaprejo jajota in neinkovica, ali so potem nove volitve, ali kar direkt pride na oblast edina prava neoliberalna sila pri nas (potencialno iz nadebudnega ozadja seveda:) Virant?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

Okapi ::

Odvisno, kako bi na gumbe pritiskali v parlamentu. Nobenega avtomatizma ni.

Tako recimo, kot pri angleškem prestolu (kjer je na 97. mestu jugoslovanski/srbski princ Peter;) )

O.

leiito ::

SF scenarij zapornih kazni za omenjena notwithstanding, po čem sklepaš, da bi z Virantom prišel neo-liberalizem? Ravno včeraj se je listi v Financah javno odpovedal Rado Pezdir. Poleg tega, če izvzamemo prodajo državnega premoženja na čelu z bankami, o nujnosti česar najbrž ni debate, zakaj meniš, da bi bil dosleden neoliberalizem dober recept za to državo v tem trenutku?

driver_x ::

Pezdirja so pa kar utišali zadnje čase.

donfilipo ::

leiito je izjavil:

SF scenarij zapornih kazni za omenjena notwithstanding, po čem sklepaš, da bi z Virantom prišel neo-liberalizem? Ravno včeraj se je listi v Financah javno odpovedal Rado Pezdir. Poleg tega, če izvzamemo prodajo državnega premoženja na čelu z bankami, o nujnosti česar najbrž ni debate, zakaj meniš, da bi bil dosleden neoliberalizem dober recept za to državo v tem trenutku?


Vprašanje je zgolj retorično.
Odgovor pa poučen. Za Pezdirja nisem vedel.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Matako ::

Kaj se dogaja s Pezdotom nas redno obvešča tudi Mikilix, čeprav gre za zelo obstranski lik in so informacije skope. Miki ga tipično odslovi z podcenjujočim zamahom roke in mu nameni le stavek ali dva. Po pravici mu zameri halo, ki ga je zagnal glede "kovčkov z denarjem"... nakar nič od tega. Tukaj se čisto strinjam, da je šlo za navadno kurbanje za pozornost.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Karaya 52 ::

Virant je mrtev brez Suskota in Rada in obratno. Sicer pa, koga pa Miki ne obrajta? Se voditelje oddaj, ki imajo bolj "zenske" frizure malo pogrize (not in a homo way). No pun intended.

Zgodovina sprememb…

ColdCat ::

Pezdo in Miki sta zanimiva lika, sorodna in hkrati invertni sliki drug drugemu.
Da razložim!
Prvi piše v Financah in je v pisanju še dokaj kultiviran, drugi je na wordpress oz. blogspot skrajno vulgaren.
Pred kamerami se stvar obrne.
Ko prvi stopi pred kamere z Redbullom v roki se trudi biti vulgaren, medtem ko je drugi pred kamero z pisalnim strojem pod pazduho, kultiviran in celo zadržan.

8-)

Matako ::

Pezdo bo definitivno moral spraviti svojo kofeinsko odvisnost malo pod kontrolo. Za časa volitev je tolkel bike kot zmešan.

Gotovo to vpliva na njegovo energično/eratično obnašanje pred kamero.

Miki ima do substanc drugačen na nek način celo bolj trezen odnos (kaj se smejete?), kot je danes analiziral Mrzli.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

young ::

Bravo mačkt, dobro si zadel primerjavo med Pezdotom in Mikijem!

ColdCat ::

Redbull je kriv! Miki ga tudi srkne preden se vsede za računalnik.



8-)8-)8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()

Matako ::

In ne samo to. Zraven je svetilka na kateri visi Touch;Taste;Feel novinarska prepustnica! Dogodek se je odvijal jeseni 2010. Miki ni nič omenil! Ok, mogoče ni njegova, samo nekaj mi pravi, da je.

Zmešajte bika z hardstyle/hardcore techo zvoki in dobite nekaj takega:
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

donfilipo ::

Ma poskakovanje ob občutku gledanosti nek globlji pomen. Poznajo ga celo etnično najbolj primitivna ljudstva:) Zdi se mi, da tu samica zlahka oceni gene za motoriko, ritem in osnovno telesno konstitucijo. Če enkrat ocenjuje samo priftošel, je mimo:D

Ampak spomnil sem se na ljubega Obamo ob vseh teh težavah z raznoraznimi substancami.

Ko so ga vprašali ali je res konzumiral travo in kokain, je rekel:
Yes I did.
In ko so ga vprašali, ali lahko tisti, ki so kadili travo in šmrkali kokico spremenijo Ameriko na bolje, je rekel:
Yes we can.

Velika stara rdeča partija bi sicer popizdila...ampak je mali buši rekel:
'sej sem jest tud'>:D
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

gmajestix ::

Ne vem, če je že bilo. Bere se kot recenzija njegovega bloga. Nato se še enkrat pojavi v njenem blogu.

Zgodovina sprememb…

leiito ::

gmajestix je izjavil:

Ne vem, če je že bilo. Bere se kot recenzija njegovega bloga. Nato se še enkrat pojavi v njenem blogu.


SR ima gotovo prav, da branost pri nas še ne pomeni kvalitete ali relevance. Daleč najbolj brano čtivo v RS so Slovenske novice, stopnja funkcionalne nepismenosti pa tam blizu 80%.

Tudi izklop možnosti komentiranja je za blog res sporna poteza, če stojiš za tem, kar pišeš, sploh če pišeš zelo osebne stvari o drugih in ponujaš neko alternativno verzijo zgodovine.

ColdCat ::

Tole nabadanje med Mikijem in Simonco je iz letošnjega leta. Spodaj se nekajkrat v komentarjih javi tudi Miki 8-)

Tukaj pa je post iz obdobja tik preden je Miki postal širše znan (december 2010)-od takrat je tudi odprta ta tema.
No kakorkoli, Miki je pod komentarje zapisal tole. (Ne pozabimo, v tem obdobju je bil Miki še hud komentator, ki ni pisal presledkov za ločili8-))

******,po vsem prebranem,danes sem odkril tvoj blog,bolje da ga nisem.Kaj je s tabo narobe,toliko žvepla in ognja bruhaš,prepričan sem,da si nezadovoljna nepo*ukana pučka,oprosti,ogenj dam v roko,da je tako.Najdi si tipa,moj predlog,zbogom,ne bom zašel več sem,niti po naključju!

Miki se je na večih mestih poslovi z besedemai (tudi na S-T je bilo tako) "ne bom več zašel sem", "ne bo me zaneslo več sem",... ampak ponavadi še vedno vsaj pokuka.8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()

Matako ::

He, tale Simonca ni napačna - všeč mi je njen stil. Prava mikstonslovka! EDIT: ko omenja "Kunstljev softporn blog" verjetno misli Prižonjerja? Ker za ostala dva je ta oznaka vseeno malo pretirana (kljub eskapadam nekaterih glavnih likov).

Drugače pa ne vem... kadar Miki reče, da ga ne bo nazaj dejansko preklopi saj v izključno bralni način. Če ne bi bilo homoerotičnih insinuacij na S-T ne bi bil naredil reprize. To je bilo seveda še pred Brazilcem ;)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

donfilipo ::

Simona je dala pogled malce bolj gost pogled na primer, ki je bil res nekako v medijih predstavljen skopo, a je to po svoje deloma tudi razumljivo.

Munc je pa sam po sebi zanimiv patron, tako da gmajestic je naredil dobrodošlo kretnico.

Mikstone je samo omenil, da zna Munc it sedet, ker se mu ni posvečal dovolj8-)

Nekako z žalostjo ugotavljamo, da Mikstone le ne pove vsega;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Matako ::

Epizoda Moj prijatelj Mitja Munc je posebna zato, ker je v resnici zbudila še kar velik odziv v javnosti ... razen pri Muncu samem. Dejansko se zdi, kot da je to prijateljstvo precej enostransko. Spominja na tiste zgodbe, ko se je kje na vratih pojavil kak stric iz Amerike, vsi ostali pa WTF si ti?

Definitivno še nekaj, kar je obviselo v zraku brez epiloga.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

donfilipo ::

Takole bom rekel.

Gledam in gledam primer Munc in problem je, da on rabi odličnega odvetnika. Ker povprečnemu zemljanu pri pogledu na gore papirjev je vedno manj jasno.
To da so bile napake je pa....

Ma kaj slovenci bi padli na rit, če bi nekdo pokazal postopek kjer ni napak;((

Tako da Mikstone go on. Jajo je kriv, če smo v pizdi, enga je treba zmerjat, da nam je malo lažje. In ker večina ne upa, to opravi kar Mikstone namesto nas.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

gmajestix ::

Mimogrede Miki omenja, da naj bi za svojo udeležbo prejel tudi odlikovanja. Žal pa tega ni mogoče nikjer potrditi (vsaj glede na podatke iz interneta). Recimo njegov soborec Darko je prejel večkratna odlikovanja. Miki bi si glede na podatke zaslužil najmanj spominski znak Luke Koper (glej http://mikstonespecial.blogspot.com/201....

Matako ::

gmajestix je izjavil:

Miki bi si glede na podatke zaslužil najmanj spominski znak Luke Koper (glej http://mikstonespecial.blogspot.com/201....


To odlikovanje je bilo uvedeno zanj prepozno. Malo pred I. Jajovo strahovlado v osebno najbolj zapletenih letih, kot lahko beremo v Specialu. Miki ima na splošno problem, da ko je treba deliti nagrade se Jajo dela, kot da ga ne pozna, Jajovi nasprotniki pa ga res ne (ker je doloval večinoma tajno).
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

ColdCat ::


.....oprosti,ogenj dam v roko...

A ni tako, da se da roko v ogenj in ne obratno. Lapsus calami, čeprav pri specjalcih nikoli ne veš česa so sposobni. Mi je pa všeč fraza "bruhanje žvepla"8-)

Matako ::

Mačk, če imaš kaj sorodnikov vinogradnikov ali si kako drugače imel čast zaužiti pravi žveplani domači "glavoboljec" bi vedel, da je bruhanje žvepla povsem običajno.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

leiito ::

Nova doza zate Matako. Miki po novem objave najavlja z google+. Vsebina in ton kot že prejšnjih x.

leiito ::

In spet seveda o "ukradenih volitvah". Je res tako težko sprevideti, da nam je Janšo poslala višja sila, očitno višja od tistih, s katerimi ima pakt Pahor?

Absolutni zmagovalec volitev ne dobi mandata za sestavo vlade, ampak za poskus oblikovanja koalicije z večino v parlamentu. Zokiju ni uspelo, priložnost je dobil vice-šampijon. Allez allez.

čarli ::

Očitno je knjiga spet dobila začasno prepoved. What a suprise:)

Če bi imel več prijateljev in manj iskalcev koristi okoli sebe, bi se zagrenjeni narod zabaval ob prebiranju in gledanju vladarja in dvorjanov. Tako pa premetavam začasne odredbe in sodne prepovedi, tisti, ki so mu obljubljali support, pa so poniknili takoj, ko je Majer ukradel volitve.
http://mikstone1.blogspot.com/2012/07/c...

ColdCat ::

Leiito na google+ je objavljal linke do blogov pred več kot letom dni, ali se motim in zdaj spet objavlja?
Na google+ ima Miki tole fotko (serja Ace Ventura Miki - Cres maj 2012)


Miki se je dal slikati pred napis Žuja je zakon. Pomoje tule čaka na trajekt za Cres (Brestova-Porozina). Pomoje si je po fotoshootingu tudi privoščil hladno žujo.

Zaradi tega in zaradi protesta proti "za en klinc" člankom ki jih Miki zdaj piše, pripenjam odličen članek, takrat še underground Mikija. Naslov je Grem na pivo,da se mi ne zmeša8-)

leiito ::

@coldcat, re: g+; ne vem, sam sem prvič dobil mail ob prejšnji objavi. In ja, čeprav mi ta lament o lpp-ju ni baš tisto nekaj, je Mitja nedvomno obetal več kot pofl, ki ga objavlja zadnje leto. Ne bi bil presenečen, če tudi branost pada. Škoda.

Matako ::

Nova epizoda polna zgodovinskih vzporednic!

http://mikstone1.blogspot.com/2012/07/c...

Ne vem za vas, ampak meni je po vseh teh svastikah videti dobri stari Dixie pravi balzam za dušo. Čeprav zdaj smo že nazaj v 19. stoletju, kmalu bomo pri rimskih butarah (fasces) - in smo naredili poln krog.

Drugače nič novega, nov stranski lik (Alenka) in Gorenjak je gej - čeprav to se mi zdi, da je bilo že objavljeno.

Aja vmes je minil junij.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

ColdCat ::

leiito je izjavil:

Ne bi bil presenečen, če tudi branost pada. Škoda.


Branost mu pada, čeprav po drugi strani mu tisti števec kaže že skoraj pol milijona. Verjetno je to tudi posledica tega, da ne twitta več novih objav in potem nas tistih nekaj večkrat klikne direkt na blog, če je kaj novega. Tist števc kolikor vem ne dela na cookije.
Aja pa še to. Na tisti sliki je Miki že spil hladno Žujo. Se mu vidi na faci - zadovoljen pogled.

Matako ::

Aja drugače, smo potem ugotovili kako lahko prepoveš izdajo neizdane knjige?

Tukaj je Jajova strahovlada presegla celo špansko Inkvizicijo, ti luzerji so morali vedno čakati na dejanski izid in potem so bili vedno korak zadaj. Lame.

Oz. na kaj se prepoved nanaša?
/\/\.K.

Karaya 52 ::

Se oproscam, ker nisem profi v mikologiji ampak kdo je bowling kugla? Natasa P. Musar?

Drugace je imel Rado Pezdir zanimiv intervju z Ambrozicem, sem mislil da ga bo Miki bolj pogrizel (no pun intended).

leiito ::

Matako je izjavil:

Aja drugače, smo potem ugotovili kako lahko prepoveš izdajo neizdane knjige?

Tukaj je Jajova strahovlada presegla celo špansko Inkvizicijo, ti luzerji so morali vedno čakati na dejanski izid in potem so bili vedno korak zadaj. Lame.

Oz. na kaj se prepoved nanaša?


Pri prepovedi izdajanja neizdanega gre za Rumsfeldov mehanizem "unknown unknowns". Prepovedano je pisanje, objavljanje, širjenje etc. vseh znanih in tudi še neznanih laži, polresnic ali resnic, ki bi lahko škodile ugledu trojice.

ColdCat ::

@Karaya52: Glede bowling kugle imaš popolnoma prav. V bistvu jaz nisem vedel kaj misli Miki s tem, pa me imajo tukaj za nekakšnega mikislovca:|. Tako da Karaya iz moje strani kapo dol, bi rekel Srečko.
Meni bolj leži obdobje pred osamosvojitvijo, nekateri mu rečejo rojalistično obdobje, spet drugi Breščanska era,.. in še nekaj izrazov je bilo navrženih.
Ker je mikilogija že precej obsežna disciplina, je prav da imamo specialiste za posamezna obdobja.
No seveda pa še zmeraj velja, da mora pravi mikislovec imeti nek minimalen pregled skozi celotno obdobje, ne glede na to kaj potem specializira.8-) BTW kdo je specialist za specjal?8-)

Okapi ::

Informacijska pooblaščenka NPM je (bila?) članica državne reprezentance v bowlingu.

O.

ColdCat ::

Je pa res, da je Miki pri tej primerjavi, kljub temu, da je popolnoma pravilno upošteval bistvene geometrijske značilnosti Nataške in bowling kugle, spregledal, da ima ona tam dve luknji, bowling kugla pa tri.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()

Okapi ::

Hmm, kje ima dve luknji (in katera ji manjka?):))

O.

ColdCat ::

A se ni Nataška nekoč nekje pohvalila, da bere S-T?:D

Karaya 52 ::

Drzi, s tem se je enkrat hvalila, ceprav ne zgleda, da se jo je karkoli prijelo (NPM hocemo goole street view!). Je pa kar nacitan Miki, tudi sam sem pomislil, da ji je naziv podelil na podlagi necesa drugega.

ColdCat ::

"Palec v usta, pa kazalec sredinec v nos, tvoj angel sreče je pač lačen in bos."

Potem so to tri luknje, tako da je vse OK.8-)

poweroff ::

Huh, Gorenaka je sedaj neposredno napadel.

Samo, da se ne bo spet zgovarjal na napačen priimek: http://www.vinkogorenak.net/2012/01/23/...
sudo poweroff
««
96 / 256
»»