Forum » Programska oprema » Poln ram na računalniku
Poln ram na računalniku
Med0 ::
Moj prenosnik ima 4gb rama vendar ima 32 bitne winse in so v uporabi le 3-je,.. Vedo je zaseden in kar dosti brenči ko sem na internetu in imam mogoče prižgano musko in pa avg je zmeraj azseden saj 1, 5 gb - 1, 8 gb, med igrami se ta dvinge mislm da na vasj 2, 5 oz. Več in se računalnik zelo matra s hlajenjem in pa malo igrica zamarzuje,... Računalnik je star 5 mesecev in ima grafično ati 5165 hd 1 gb,. Sem že gledal kaj imam prižgano vendar nenajdem nič neuporabnega kar ni nujno (winsi so nuja da pogaja in kar dosti zasede,. ) kaj predlagate da stori?
- polepsal: bluefish ()
bluefish ::
Če uporabljaš Windows 7, potem je višja poraba RAM-a normalna, saj le ta uporablja Superfetch.
HD5165 (preden vprašaš - ne, 1GB tu ne igra vloge) ni ravno zmogljiva kartica in je torej zatikanje povsem razumljivo - zmanjšaj detajle v nastavitvah iger.
HD5165 (preden vprašaš - ne, 1GB tu ne igra vloge) ni ravno zmogljiva kartica in je torej zatikanje povsem razumljivo - zmanjšaj detajle v nastavitvah iger.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Med0 ::
ahh,.. hvala imam tudi obnovitveni cd za 64- bitn sistem bi bil opriporočljivo da ga uporabim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uveljavlanje garancijeOddelek: Pomoč in nasveti | 643 (571) | Med0 |
» | monitor z vidoko resolucijo in laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (996) | Senitel |
» | Navijanje grafične kartice ati 5165Oddelek: Navijanje | 569 (472) | Med0 |
» | Nakup prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 835 (685) | flood |
» | Primerjava notesnika!Oddelek: Kaj kupiti | 2380 (1894) | obranc |