Forum » Pomoč in nasveti » 'izpad' gonilnikov za grafično kartico
'izpad' gonilnikov za grafično kartico
![](https://static.slo-tech.com/stili/bel_non_grata.png)
gruntfürmich ::
jo
mam težavo, da mi pri nektirih grafikah oz. najbolj na mozilli grafična (najverjetneje) izpade, naredi par sekundni black-out, se resetira (ne cel komp, samo grafična), in potem nadaljuje, kot da ne bi bilo instaliranih gonilnikov, torej počasno skrolanje po straneh...
pozna kdo ta problem, kaj bi bil vzrok? imam omega drivers, grafična predpotopna 9250se, procesor sempron 2600+.
razmišljam v smeri izbire amd.jevih gonilnikov, vendar me vseeno zanima, če pozna kdo to težavo.
thx za u naprej!
mam težavo, da mi pri nektirih grafikah oz. najbolj na mozilli grafična (najverjetneje) izpade, naredi par sekundni black-out, se resetira (ne cel komp, samo grafična), in potem nadaljuje, kot da ne bi bilo instaliranih gonilnikov, torej počasno skrolanje po straneh...
pozna kdo ta problem, kaj bi bil vzrok? imam omega drivers, grafična predpotopna 9250se, procesor sempron 2600+.
razmišljam v smeri izbire amd.jevih gonilnikov, vendar me vseeno zanima, če pozna kdo to težavo.
thx za u naprej!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office napaka velikost pisaveOddelek: Pomoč in nasveti | 814 (626) | Duhec |
» | počasen zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 2126 (1485) | mareee89 |
» | nepravilni prikaz resolucije (LCD)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1319 (1167) | Pyr0Beast |
» | Problem z grafikoOddelek: Zvok in slika | 1006 (760) | Nagi Bator |
» | winfast geforce 6600gt agpOddelek: Strojna oprema | 906 (752) | matusk |