Forum » Strojna oprema » PC zmrzne ko mu daš usb
PC zmrzne ko mu daš usb
BRBR ::
Nabavil sem si tole:
olympus vn-8500PC
Ko ga priklopim čez usb (po navodilih) PC zmrzne, t.j tipkovnica, miška, konec vsega, treba je restart.Na diktafonu piše please wait, v nedogled.
WIN XP.
Nekoč sem že priklopil en USB ključek kjer je bila enaka scena. Na nobenem drugem USB kjuču takšnih težav.
?
olympus vn-8500PC
Ko ga priklopim čez usb (po navodilih) PC zmrzne, t.j tipkovnica, miška, konec vsega, treba je restart.Na diktafonu piše please wait, v nedogled.
WIN XP.
Nekoč sem že priklopil en USB ključek kjer je bila enaka scena. Na nobenem drugem USB kjuču takšnih težav.
?
Never underestimate the power of idiots in large groups.
BRBR ::
1. šel sem posodobit universal usb driver
2. še kar je zmrzoval, no pol sem se domislil in ga priklopil med startupom zadaj, in se je zbudil.
Še nisem sprobal medtem ko je PC v delovanju.
Kolk ma pa to vpliva na plati/na ohišju ?
2. še kar je zmrzoval, no pol sem se domislil in ga priklopil med startupom zadaj, in se je zbudil.
Še nisem sprobal medtem ko je PC v delovanju.
Kolk ma pa to vpliva na plati/na ohišju ?
Never underestimate the power of idiots in large groups.
blackbfm ::
Bol ziher je zadi oz. če ti tam enako zajebava potem je verjetno kaj z osnovno ploščo narobe. Na ohišju pa lahko pride do kakšnega kratkega stika ali karkoli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB 3.0 BRACKET ki ima drugačen izhod kot USB 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 2517 (2114) | WinXP |
» | Istočasno mi ne zazna dveh usb3 enakih diskovOddelek: Strojna oprema | 897 (738) | Redorange |
» | prenosni disk zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 555 (508) | T-Mac |
» | Računalnik se ne prižge - težave z elektriko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5589 (4837) | Bostyan007 |
» | Prenosnik in varovalkaOddelek: Strojna oprema | 1748 (1568) | opeter |