Forum » Šola » izdelava seminarske naloge
izdelava seminarske naloge
cobrica ::
Zanimajo me dve stvari,kako pravilno podajat vire pod nekim besedilom ali slikami ali tabelami in kako se nastavi da začne stran z 1 štet od 3 strani naprej? Sepravi da šteje stran trejto stran oz. Uvod kot prvo stran?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
satyr ::
Zanimajo me dve stvari,kako pravilno podajat vire pod nekim besedilom ali slikami ali tabelami in kako se nastavi da začne stran z 1 štet od 3 strani naprej? Sepravi da šteje stran trejto stran oz. Uvod kot prvo stran?
Za seminarske naloge - v primerjavi z diplomskimi - načeloma ni tak problem (odvisno seveda od profesorja itd.), vsaj pri nas na Višji šoli ne... Ali jih navajaš sproti (še posebej če gre za dobesedni prepis/citat), ali pač na koncu pod zadnjim poglavjem "Viri in literatura".
Kar se pa nastavitve štetja strani tiče (saj sprašuješ za Word, a ne? Ker če gre za prezentacijo, torej za Powerpoint, je to čist u izzy, pod "Glava in Noga"), pa ti točno ne morem odgovoriti, ker je dejansko to tudi mene nazadnje zaj***valo (mimogrede, pri nas imamo pri vsakem predmetu vsaj 1 seminarsko na leto, torej skupaj vsaj 8-10 seminarskih na leto!), vem pa da se naredi s Prelomom, ali strani, ali odstavka/sekcije...
hope this helps, satyr
cobrica ::
Ja saj pri nas bomo tudi meli en kup seminarskih nalog. Mi je kar žal ker nisem že v srednji šoli se z wordom bolj igral, bi zdaj vsaj obvladal zadeve, namesto da se cele dneve ukvarjam z njimi :/.
Drugače je pa pomagalo hvala.
Drugače je pa pomagalo hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako že naštimaš v Wordu š. strani?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1733 (1057) | harvey |
» | Diplomska naloga in navajanje virov (APA 6. edicija)Oddelek: Šola | 2125 (1770) | Phantomeye |
» | Microsoft Word 2003,kako sliko zraven texta?Oddelek: Programska oprema | 3224 (3044) | Racunalnik |
» | Približna cena izdelave (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7979 (5942) | JanezekNovak |
» | Mozilla firefox - odpiranje tabov brez da se aktivirajoOddelek: Programska oprema | 1152 (1049) | Poldi112 |