» »

izdelava seminarske naloge

izdelava seminarske naloge

cobrica ::

Zanimajo me dve stvari,kako pravilno podajat vire pod nekim besedilom ali slikami ali tabelami in kako se nastavi da začne stran z 1 štet od 3 strani naprej? Sepravi da šteje stran trejto stran oz. Uvod kot prvo stran?

NimamPojma ::

Probaj na tem linku, meni je ratalo!

http://www.zmaga.com/ucenje.php?t=0&id=...

satyr ::

cobrica je izjavil:

Zanimajo me dve stvari,kako pravilno podajat vire pod nekim besedilom ali slikami ali tabelami in kako se nastavi da začne stran z 1 štet od 3 strani naprej? Sepravi da šteje stran trejto stran oz. Uvod kot prvo stran?

Za seminarske naloge - v primerjavi z diplomskimi - načeloma ni tak problem (odvisno seveda od profesorja itd.), vsaj pri nas na Višji šoli ne... Ali jih navajaš sproti (še posebej če gre za dobesedni prepis/citat), ali pač na koncu pod zadnjim poglavjem "Viri in literatura".

Kar se pa nastavitve štetja strani tiče (saj sprašuješ za Word, a ne? Ker če gre za prezentacijo, torej za Powerpoint, je to čist u izzy, pod "Glava in Noga"), pa ti točno ne morem odgovoriti, ker je dejansko to tudi mene nazadnje zaj***valo :) (mimogrede, pri nas imamo pri vsakem predmetu vsaj 1 seminarsko na leto, torej skupaj vsaj 8-10 seminarskih na leto!), vem pa da se naredi s Prelomom, ali strani, ali odstavka/sekcije...

hope this helps, satyr

cobrica ::

Ja saj pri nas bomo tudi meli en kup seminarskih nalog. Mi je kar žal ker nisem že v srednji šoli se z wordom bolj igral, bi zdaj vsaj obvladal zadeve, namesto da se cele dneve ukvarjam z njimi :/.
Drugače je pa pomagalo hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako že naštimaš v Wordu š. strani?

Oddelek: Pomoč in nasveti
201733 (1057) harvey
»

Diplomska naloga in navajanje virov (APA 6. edicija)

Oddelek: Šola
72125 (1770) Phantomeye
»

Microsoft Word 2003,kako sliko zraven texta?

Oddelek: Programska oprema
153224 (3044) Racunalnik
»

Približna cena izdelave (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
997979 (5942) JanezekNovak
»

Mozilla firefox - odpiranje tabov brez da se aktivirajo

Oddelek: Programska oprema
71152 (1049) Poldi112

Več podobnih tem