Forum » Zvok in slika » Brezžični telefon - modul.
Brezžični telefon - modul.
gusti ::
Lp vsem. Imam en problem, za katerega ne najdem rešitve. In sicer: V hiši A imam telefonski priključek. V hiši B, ki je zelo blizu (sosednja od hiše A) pa bi rad imel telefon. Ampak nočem dat v hišo A bazne postaje, v hišo B pa brezžični telefon! Jaz bi rad imel v hiši B bazno postajo z telefonom. Zej me pa zanima ali obstaja kakšen brezžični modul ali kaj podobnega, ki bi mi nadomestil kabel, ki bi ga moral potegniti od hiše A do hiše B? Gre se pa za PSTN (staro analogno) linijo.
Edit: Lahko je tudi takšen brezžičen telefon, da se dobi zanj posebej polnilec, da se bo telefon lahko polnil v hiši B. To bi bilo po moje še najlažje najdit.
Edit: Lahko je tudi takšen brezžičen telefon, da se dobi zanj posebej polnilec, da se bo telefon lahko polnil v hiši B. To bi bilo po moje še najlažje najdit.
- spremenil: gusti ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | darilna pogodba za zemljišče (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19737 (16372) | kloko |
» | Izpad interneta pri T-2 samo pri prejemanju podatkov iz Bittorrent omrežja, ne pa priOddelek: Omrežja in internet | 5656 (4132) | Jst |
» | 100m internet kabel?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2007 (1805) | Xfactor |
» | Dva dva berezžična ruterja skupajOddelek: Omrežja in internet | 1472 (1233) | kockish |
» | postavitev omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 826 (787) | ZGI |