Forum » Programska oprema » µTorrent 2.2 - Apps
µTorrent 2.2 - Apps
Jst ::
Najboljši torrent odjemalec za Windows je z verzijo 2.2 dobil novo funkcionalnost - Apps. Malo sem pogledal kaj ponujajo in mi je padel v oči "Virus Guard," ki je osnovan na Bitdefender-ju.
Sam vedno, kadar dl kakšno "čudno" datoteko, le-to preverim še na virscan.org, ki izbrano datoteko preskenira z večino antivirus programi, katerih je skupaj 36 (če se prav spomnim). Sedaj je možnost, da datoteke, ki jih preneseš z uTorrent, preveri "Virus Guard," ki če prav razumem, deluje samo znotraj uTorrenta.
Sam laufam paid verzijo Avast-a. Vedno je dobro, da se datoteke pregleda z večimi anti-malware/virus programi. Ampak problem je, da vsi vemo, da ni dobro imeti inštaliranih več tovrstnih programov. Sedaj imamo pa ravno to priložnost: imeti inštaliran izbran sistemski antivirusni program in Bitdefender-based anti malware, ki preveri datoteke samo znotraj torrent odjemalca.
Zanima me pa, kaj si vi mislite o tem. uTorrent stran nima nobenega opisa, kako naj bi "Virus Guard" delal, da se ne bi stepel z sistemskim.
Čeprav pa moram priznati, da mi je uTorrent bil všeč, ker je bil tako light-weight. Sedaj pa, ko je z verzijo 2.2 doživel take spremembe, imam mešane občutke. Ampak pustimo moje občutke, raje debatiramo o novi funkcionalnosti uTorrenta.
Jaz nisem še probal nobenega dodatka za uTorrent, zato bi bilo dobro slišati od koga, ki je.
Sam vedno, kadar dl kakšno "čudno" datoteko, le-to preverim še na virscan.org, ki izbrano datoteko preskenira z večino antivirus programi, katerih je skupaj 36 (če se prav spomnim). Sedaj je možnost, da datoteke, ki jih preneseš z uTorrent, preveri "Virus Guard," ki če prav razumem, deluje samo znotraj uTorrenta.
Sam laufam paid verzijo Avast-a. Vedno je dobro, da se datoteke pregleda z večimi anti-malware/virus programi. Ampak problem je, da vsi vemo, da ni dobro imeti inštaliranih več tovrstnih programov. Sedaj imamo pa ravno to priložnost: imeti inštaliran izbran sistemski antivirusni program in Bitdefender-based anti malware, ki preveri datoteke samo znotraj torrent odjemalca.
Zanima me pa, kaj si vi mislite o tem. uTorrent stran nima nobenega opisa, kako naj bi "Virus Guard" delal, da se ne bi stepel z sistemskim.
Čeprav pa moram priznati, da mi je uTorrent bil všeč, ker je bil tako light-weight. Sedaj pa, ko je z verzijo 2.2 doživel take spremembe, imam mešane občutke. Ampak pustimo moje občutke, raje debatiramo o novi funkcionalnosti uTorrenta.
Jaz nisem še probal nobenega dodatka za uTorrent, zato bi bilo dobro slišati od koga, ki je.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Bananovec ::
IMO so uTorrent apps za zdaj še neuporabne. Raje sem brez antivirusnika kot pa da imam antivirusnik poln reklam.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
axee ::
Glede lightweight občutka, jaz sem si nastavil stare ikone in onemogočil levi panel, in sem zadovoljen :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrent bloatware (strani: 1 2 3 )Oddelek: Informacijska varnost | 26686 (23139) | shadeX |
» | GPU Usage 95% v idluOddelek: Strojna oprema | 4259 (3122) | BorutK-73 |
» | Prenos velikih datotekOddelek: Loža | 7434 (6122) | hojnikb |
» | uTorrent in TelemachOddelek: Programska oprema | 5590 (4697) | poweroff |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15564 (12694) | simnov |