Forum » Elektrotehnika in elektronika » HTC Wildfire prvo polnjenje
HTC Wildfire prvo polnjenje
mare_en ::
Zdravo
Mene pa sm neki zanima...kupil sem telefon HTC in sem ga seveda dal polnit. po eni uri polnjenja pa sem nujno rabil vtičnico na kero sem imel priklopljen telefon za eno drugo stvar. zato sem telefon izklopil iz vtičnice in priklopil na drugo vtičnico. pri tem sem opazil da je lučka ki je svetila oranžno ko sem ga prvič priklopil začela svetit zeleno...vem da naj bi prvič polnil od 6-8 ur ampak je bila taka situacija da sem umes za kratek čas prekinil polnenje.
zdaj pa me zanima če bo to vplivalo na delovanje baterije, oziroma na vzdržlivost baterije?
hvala za odgovore!
lp Mare
Mene pa sm neki zanima...kupil sem telefon HTC in sem ga seveda dal polnit. po eni uri polnjenja pa sem nujno rabil vtičnico na kero sem imel priklopljen telefon za eno drugo stvar. zato sem telefon izklopil iz vtičnice in priklopil na drugo vtičnico. pri tem sem opazil da je lučka ki je svetila oranžno ko sem ga prvič priklopil začela svetit zeleno...vem da naj bi prvič polnil od 6-8 ur ampak je bila taka situacija da sem umes za kratek čas prekinil polnenje.
zdaj pa me zanima če bo to vplivalo na delovanje baterije, oziroma na vzdržlivost baterije?
hvala za odgovore!
lp Mare
Mavrik ::
Nima veze, niti prvič ti ni treba 6-8 ur polnit. Ne sekiraj se, baterija bo polno kapaciteto dosegla itak komaj v par ciklih.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija v prenosniku je prenehala delovatiOddelek: Strojna oprema | 5725 (4913) | Ahim |
» | Počasno polnjenje (Galaxy S5)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4498 (4152) | gusto |
» | Prvo polnjenje baterijeOddelek: Strojna oprema | 7379 (7243) | blackbfm |
» | Kako vem, ali je baterija v prenosniku crknila?Oddelek: Strojna oprema | 4446 (4035) | SG_101 |
» | Windows 7 ubija baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 21667 (17081) | nekikr |