Forum » Programska oprema » Ne pridem v winse: unmountable boot volume
Ne pridem v winse: unmountable boot volume
CR ::
Racunalnik naenkrat zasteka, resetiram in pol stvar sploh ne pride v Windowse (XP). Predn pride, se pokaze modr zaslon:
-------------------------------------------------
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.
UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME
If this is the first time blah blah blah...
...
...
Technical information:
***STOP: 0x000000ED (0x82BAA668, 0xC0000006, 0x00000000, 0x00000000)
In zdej nikakor ne morm v Windowse. Tud Safe Mode ne dela. Tud Last Known Good Configuration ne... Kaj naj nardim?
Kaj ta napaka sploh pomen? A je disk unicen?
A bi lahko bil to kak virus?
BTW: en frend mi je razlagu, da je dobu virus, k ga noben antivirus ne zazna in da ti pocasi vse zjebe. A je to sploh mozn, da ga ne bi zaznal? Da ga je pr eni firmi neki pregledu in da ni nc nasl?
A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.
UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME
If this is the first time blah blah blah...
...
...
Technical information:
***STOP: 0x000000ED (0x82BAA668, 0xC0000006, 0x00000000, 0x00000000)
In zdej nikakor ne morm v Windowse. Tud Safe Mode ne dela. Tud Last Known Good Configuration ne... Kaj naj nardim?
Kaj ta napaka sploh pomen? A je disk unicen?
A bi lahko bil to kak virus?
BTW: en frend mi je razlagu, da je dobu virus, k ga noben antivirus ne zazna in da ti pocasi vse zjebe. A je to sploh mozn, da ga ne bi zaznal? Da ga je pr eni firmi neki pregledu in da ni nc nasl?
Tarzan ::
A maš navit procesor? Kakšna je hitrost PCI vodila? Povečaj množilnike, da bo PCI speed bližje 33MHz, pomoje je to.
Predator ::
meni je to delal ko sem poskušal dati mojo ghostano particijo z os in vsemi programi kolegom... daj noter cd od winsov, bootaj z njega, potem podji v consolo in zaženi fixmbr, fixboot, restarajt in nato po rebootu še repair instalation; potem je delalo; ( če imaš emergency disk narejen pa še bolje oz hitreje )
meni še napiše da naj zaženem chkdsk /p oziroma nekaj samo ta ukaz mi ni nikoli prijel iz konzole
meni še napiše da naj zaženem chkdsk /p oziroma nekaj samo ta ukaz mi ni nikoli prijel iz konzole
CR ::
Hvala, bom sprobu to dans.
Drugac procesor nimam nc navit.
Pa kak bi lahko prsl do tega problema?
Drugac procesor nimam nc navit.
Pa kak bi lahko prsl do tega problema?
rap3r ::
BEta win xp so mel ta problem da se niso hotl dvignt zato so to napisal fora je bla pa da so kao zaznal napako k nej bi nastala ampak pol sploh ni!V novejših so to odpravl probi si naložit xpje z sp1!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
matter ::
daj notri CD od winXp in bottaj z njega. Nato izberi Recovery console. Tu pa uporabi ukaz chkdsk/p in po kakšnih 30 sekundah pregleda diska bo spet vse vredu. Podobno napako sem mel pred parimi dnevi z xp in sp1. To je zato ker imaš NTFS in v primeru napake tako rata.
SkIDiver ::
Kaj pa jz? Mam isti problem. Kr na lepem ga je pičl. Včer je še lepo delal. Dons pe neče več. Sem probal Recovery console nič. Še kak predlog?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win XP stop errorOddelek: Operacijski sistemi | 2119 (1517) | mp3pesmi |
» | operacijski sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1080 (964) | mtosev |
» | pri zagonu to napišeOddelek: Pomoč in nasveti | 1638 (1141) | -žiga- |
» | zelo zelo velik problemOddelek: Operacijski sistemi | 1883 (1471) | schranzek |
» | Stalno resetiranje xpOddelek: Operacijski sistemi | 1456 (1225) | Beernarrd |