Forum » Izdelava spletišč » Slovenski agregator dnevnih ponudb
Slovenski agregator dnevnih ponudb
Eurizi ::
Pozdravljeni,
ker se je v zadnjem času že kar nabralo gruopon klonov sem se odločil, da naredim še sam en klon, ki bo naredil situacijo nekoliko bolj pregledno. Eurizi.com je agregator dnevnih ponudb. To je moj prvi "web" projekt in bi mi vsak komentar, predlog, pomoč prišla prav. Stran je še v razvojni fazi in spreminjam tako grafiko, kot še programiramo aplikacije da bo avtomatizirano.
Mogoče kdo ve kako in kje bi lahko naredil "lepe" maile za pošiljat?
Hvala za pomoč.
LP, ekipa eurizi.com
ker se je v zadnjem času že kar nabralo gruopon klonov sem se odločil, da naredim še sam en klon, ki bo naredil situacijo nekoliko bolj pregledno. Eurizi.com je agregator dnevnih ponudb. To je moj prvi "web" projekt in bi mi vsak komentar, predlog, pomoč prišla prav. Stran je še v razvojni fazi in spreminjam tako grafiko, kot še programiramo aplikacije da bo avtomatizirano.
Mogoče kdo ve kako in kje bi lahko naredil "lepe" maile za pošiljat?
Hvala za pomoč.
LP, ekipa eurizi.com
Tody ::
A sam emaile bi mel lepe? Sam sicer nisem dizajner ampak tvoja stran zgleda k spam za seks linke. Mogoče bi raje uporabil buletine za deale, kako senčenje oz obroba bi tud prov prišla, like gumb popraviš,..
Eurizi ::
@zupicaa:Namen je imeti samo linke. Ta stran je namenjena zbiranju dnevnih ponudb (vsak dan so nove ponudbe - za vikende ponavadi ostanejo iste), s čimer uporabnikom olajša iskanje (namesto, da odprete 5 strani pogledate le na eno) in poveča preglednost. Če koga zanima ponudba, klikne na njo in dobi več informacij na ponudnikovi strani.
@Tody: hvala za komentar. Kot sem rekel, sem nov in nisem vedel da so takšne težave pri dizajnu.. Stran praktično dnevno dopolnjujemo in modificiramo, ker še iščemo pravo rešitev. Na različne načine skušamo pridobiti feedback-e in jih skušamo implementirat. Tako da se bomo potrudili upoštevati tudi vaše predloge.
@Tody: hvala za komentar. Kot sem rekel, sem nov in nisem vedel da so takšne težave pri dizajnu.. Stran praktično dnevno dopolnjujemo in modificiramo, ker še iščemo pravo rešitev. Na različne načine skušamo pridobiti feedback-e in jih skušamo implementirat. Tako da se bomo potrudili upoštevati tudi vaše predloge.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KuponlandiaOddelek: Loža | 14107 (7949) | MadMen |
» | Bolha... v drugih deželah?Oddelek: Loža | 14195 (12829) | blackwing |
» | Wifi Login PageOddelek: Programiranje | 1315 (1073) | stb |
» | Ocena strani: Klip.siOddelek: Izdelava spletišč | 2554 (1079) | slopuc |
» | Pohvalite oz. popljuvajte naš novi podvig :) (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7266 (5007) | Ashrack |