Forum » Pomoč in nasveti » win XP Service pack 1 - a se ga splača naložit?
win XP Service pack 1 - a se ga splača naložit?
Exterminator ::
kaj vse prinese ta pack?
plis naštejte mi
slabe (neki z namestitvijo strojne opreme v treh dneh - baje se tega noben ne veseli)
pa dobre (pohitritev sistema?) novosti. a se bo s tem packom kej zmanjšala moja zasebnost (tud to sm že slišu) ?
lux
plis naštejte mi
slabe (neki z namestitvijo strojne opreme v treh dneh - baje se tega noben ne veseli)
pa dobre (pohitritev sistema?) novosti. a se bo s tem packom kej zmanjšala moja zasebnost (tud to sm že slišu) ?
lux
manijakk ::
Mislim da ti prinese veliko saj je to le 160 MB. Ampak meni ga ni uspelo naložiti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Tomi ::
manijakk: pomoči pri nelegalni programski opremi na Slo-techu ne nudimo. Več sreče prihodnjič.
metrodusa.blogspot.com
andrej ::
zasebnost se nic ne zmanjsa. ce kdo pravi drugace potem naj poda DOKAZE ali pa naj bo tiho in naj ne siri neumnosti.
drugace pa se ti ga splaca dat gor - seveda ce ga spravis gor in ce ti potem vse laufa kot treba. probas lahko. ce se ne obnese ga pac odstranis.
drugace pa se ti ga splaca dat gor - seveda ce ga spravis gor in ce ti potem vse laufa kot treba. probas lahko. ce se ne obnese ga pac odstranis.
Dami ::
Na tweaktown.com so enkrat članek napisal kak se da gor sp1 (za obe vrsti winsow ). Bolj enostavno ne gre. Aja gre, mam one winse k majo sp1 že vgrajen pa dela ok
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1198 (883) | solatko |
» | Samsungovi pametni televizorji ga lomijo z vsiljevanjem reklam (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 22980 (19662) | čuhalev |
» | Windows 7 22. oktobra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10521 (7421) | Tina_ |
» | Kateri -win server 2003 R2-Oddelek: Operacijski sistemi | 2699 (1945) | Mr.B |
» | Service Pack 2 za Windows XP bo zamudilOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2836 (2836) | hruske |