Forum » Programska oprema » Kater program rabim za IrDA na COMu?
Kater program rabim za IrDA na COMu?
bastadu ::
Mam IrDA kabel s paralelnim priključkom, nimam pa nobenih drajverjev pa nič. Sedaj me zanima, kaj oz. kje najdem kakšne drajverje ali program, da bom lahko omenjeno zadevo uporabljal za povezavo z GSMom? Hvala za odgovore!
alien-w ::
bastadu: ne, samo logomanager, ker je zadeva sigurno najbolj uporabna za nokiine telefone, ali pa Data Suite, samo to je pa placljivo (Logomanager dobis vsaj demo).
Sem probal z logo Managerjem pa mi ni uspelo. Sedaj ne vem, ali je kabel kriv al kaj? Kabel je od enega TV tunerja, sam po moje je to standrd IR kabel...
Zakaj mi v Nokia Connection Managerju vedno vrže vedno tale eror, če kliknem na bluetooth ali irda gumbek?
Ja pa kje bi mi ga moralo zaznati? Tule v Nokia Connection Managerju mi napiše tale error in mislim, da je nekje neka druga napaka :(
Lime ::
Že sami Windowsi ti morajo zaznati telefon, ko ga povežeš z irdo.
Napiše nekaj v smislu:
Another computer is nearby. If you want to send files...
Nokia XXXX is in range.
Wireless link ikono imaš v nadzorni plošči in tam imaš vse nastavitve.
Napiše nekaj v smislu:
Another computer is nearby. If you want to send files...
Nokia XXXX is in range.
Wireless link ikono imaš v nadzorni plošči in tam imaš vse nastavitve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pozabu kodo telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 11942 (9228) | SynTax64 |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5940 (4513) | kulSMS |
» | IrDa vmesnik Y-160Oddelek: Mobilne tehnologije | 2410 (2142) | TheHijacker |
» | Nokia SoftwareOddelek: Programska oprema | 1757 (1531) | krneki0001 |
» | Nokia-KabelOddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (949) | TheHijacker |