Forum » Operacijski sistemi » Asus Eee USB Windows XP install NE DELA?
Asus Eee USB Windows XP install NE DELA?
Housy ::
Zdravo,
na omenjeni prenosnik bi rad naložil operacijski sistem XP in sicer s pomočjo USB ključa.
Delal sem vse po teh navodilih -> klik in nikakor mi ne uspe naložit.
Dobival sem napake za mankajočo/pokvarjeno datoteko hal.dll, sem probal z Recovery Console metodo, vendar žal še vedno ne deluje. V biosu imam nastavljen usb primarno, torej, da prvotno bere iz njega, zato ne vem, kje bi lahko bil problem.
Vprašal bi samo, ali MORA biti xp obvezno na C: particiji in ali lahko izbrišem vse tri particije na spodnji sliki (torej D:, C: in F:)? Ker je morda ravno v tem problem, saj je v boot.ini zapisano vse za C: particijo, jaz pa v bistvu nalagam na D: particijo.
Lp in hvala,
Housy
na omenjeni prenosnik bi rad naložil operacijski sistem XP in sicer s pomočjo USB ključa.
Delal sem vse po teh navodilih -> klik in nikakor mi ne uspe naložit.
Dobival sem napake za mankajočo/pokvarjeno datoteko hal.dll, sem probal z Recovery Console metodo, vendar žal še vedno ne deluje. V biosu imam nastavljen usb primarno, torej, da prvotno bere iz njega, zato ne vem, kje bi lahko bil problem.
Vprašal bi samo, ali MORA biti xp obvezno na C: particiji in ali lahko izbrišem vse tri particije na spodnji sliki (torej D:, C: in F:)? Ker je morda ravno v tem problem, saj je v boot.ini zapisano vse za C: particijo, jaz pa v bistvu nalagam na D: particijo.
Lp in hvala,
Housy
- spremenil: Housy ()
Bom poskusil inštalirati tako, da priklopim zunanji dvd-rom, saj je inštalacija veliko enostavnejša.
In še to, vprašal sem kar na Asus forumu in lahko izbrišeš vse particije.
Lp, Housy
In še to, vprašal sem kar na Asus forumu in lahko izbrišeš vse particije.
Lp, Housy
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Housy ()
hojnikb ::
Pozorno sled temule, pa bo šlo tud brez usbdvdja
http://www.eeeguides.com/2007/11/instal...
http://www.eeeguides.com/2007/11/instal...
#brezpodpisa
Mi je uspelo, vendar z metodo, kjer priključiš CD-rom na laptop.
Delal sem po spodnjih navodilih:
klikni za ogled navodil
Lp in hvala,
Housy
Delal sem po spodnjih navodilih:
klikni za ogled navodil
Lp in hvala,
Housy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cpanel Cron jobs ne pošlje backup-a baze na mailOddelek: Izdelava spletišč | 2550 (2417) | Housy |
» | PHP + MySQL excel export pomoč?Oddelek: Izdelava spletišč | 1487 (1334) | sumoborac |
» | MySQL BETWEEN dates?Oddelek: Programiranje | 1386 (1300) | Housy |
» | Matična plošča in usb 2.0?Oddelek: Strojna oprema | 2415 (1881) | itsmeanthony |
» | Router in Wireless system?Oddelek: Omrežja in internet | 3703 (3463) | ToJo |