» »

Napaka ob ponovnem zagonu XP: Minidump & sysdata.xml

Napaka ob ponovnem zagonu XP: Minidump & sysdata.xml

Camel ::

Pozdravljeni!

Na računalniku z Win XP SP2 imam več uporabnikov s svojimi gesli. Ko se prijavim z administartorjem in na računalnik naložim kakšen program (dovolj je že sam update Mozille) dela vse ok. Ko pa se po ponovnem zagonu računalnika ponovno prijavim v windows (bilokateri uporabnik) pa mi javi napako:

RAČUNALNIK SE JE OBNOVIL ZARADI NASLEDNJIH NAPAK:
C:\WINDOWS\MINIDUMP\Mini012202-01.dmp
C:\DOCUMENT...\UPORABNISKOIME\LOCAL...\TEMP\WER2.TMP.DIR00\SYSDATA.XML

Najhuje je to, ker po tej napaki zgubim vse kar sem naložil na računalnik preden sem ga ponovno zagnal.
Poskušal sem že zbrisati de datoteke kod varnim nacinom in se ponovno prijavit pa ni nič pomagalo.

Je mogoče že kdo naletel na to težavo, ker js nimam več pojma kaj bi naredil, googlal sem in našel par nasvetov, ki pa mi niso pomagali. Za vsak nasvet bom zelo hvaležen.

Duhec ::

Kot prvo naredi v Recovery konzoli CHKDSK /R , da popravi napake na sistemskem C: disku, nato pa obvezno inštaliraj SP3 !
Poročaj.
Nisi pa nič povedal kaj pravita antispyware in antivirusni program ?!

Camel ::

chkdsk /r sem že zagnal in ni spremembe. tole sem našel na enem forumu vendar ni pomagalo:
- boot up in safe mode
- delete the folder "WER1.tmp.dir00" of all the user on your computer
- delete all in c:\windows\minidump\
- go to the DOS prompt and write "chkdsk /f" it will probably ask for doing the scan on the next bootup, select "yes"
- then reboot
it solve the problem for me (for now...)
vir:http://www.computing.net/answers/window...

SP3 pa sem ze probal inštalirati, vendar ga prav tako po ponovnem zagonu odstrani oz. je kot ga nikoli ne bi posnel(enako kot za ostale programe).

Antivirus nic ne javi, antispywara pa trenutno nimam nobenga pametnega, bom pa probal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

računalnik se mi ponovno zazene

Oddelek: Pomoč in nasveti
12955 (906) yurc14
»

Kar naenkrat imam le še 256 MB RAMa

Oddelek: Pomoč in nasveti
101030 (825) G-man
»