Forum » Elektrotehnika in elektronika » Samsung WAVE problem (voda)
Samsung WAVE problem (voda)
sponđbob ::
Živjo. Imam mesec dni star Samsung Wave. Včeraj mi je padel v vodo, in se zmočil. Z krpo sem pobrisal, kar se je dalo, zato sem ga pustil čez noč raztavljenega, da bi se posušil. Zjutraj sem preveril če dela: ko ga vklopiš, se pokaže baterija, z rdečim ozadjem (ponavadi je tam zelena baterija z belim ozadjem). Zdaj ne vem, ali naj ga nesem na popravilo in če ga bodo sploh popravili, ali naj ga nekaj dni še sušim. Hvala za odgovore
sponđbob ::
Zdaj ko sem ga posušil, sem ga prižgal. 10 sekund kaže rdečo ozadje z napisom Samsung GT-S8500, potem pa se vklopi blue screen. Tam piše: F/W. updating!!!...
DO NOT POWER OFF!!!...
DO NOT POWER OFF!!!...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple znatno otežil menjavo baterij v iPhonu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 24796 (19330) | bbf |
» | Kako zanesljivi so kitajski telefoni v resnici?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10301 (8177) | mrbanana |
» | moker telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 3280 (2694) | azislo |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39867 (27095) | Vajenc |
» | Telefon padel v vodo (BlackBerry Curve 8900) pomoč...Oddelek: Pomoč in nasveti | 7124 (5824) | clothes |