Forum » Pomoč in nasveti » Win 7 in user
Win 7 in user
pravnik ::
Živjo, imam win 7 in mi je vseskozi pri startu PC-ja direktno šlo v winse. Sedaj se ustavi in moram pritisniti user. Kako bi šlo spet direktno? Hvala lepa za vse nasvete!
Cold1 ::
V "Start Meni" vtipkaj "cmd.exe" in ga poženi.
v Ukaznem pozivu vtipkaj "control userpasswords2".
V oknu "Uporabniški računi" označi svoje uporabniško ime na seznamu "Uporabniki tega računalnika", ter odstrani kljukico pri "Uporabniki morajo vnesti uporabniško ime in geslo, če želijo uporabljati ta računalnik", nato potrdi z "V redu".
V oknu "Uporabniški računi" označi svoje uporabniško ime na seznamu "Uporabniki tega računalnika", ter odstrani kljukico pri "Uporabniki morajo vnesti uporabniško ime in geslo, če želijo uporabljati ta računalnik", nato potrdi z "V redu".
pravnik ::
V "Start Meni" vtipkaj "cmd.exe" in ga poženi.
Najlepša hvala, dela!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se znebiti prijave ob vstopu v win 8.1Oddelek: Operacijski sistemi | 4250 (3534) | Mavrik |
» | Kako se naredi da se PC avtomatsko zažene,Oddelek: Strojna oprema | 1022 (791) | pr25012 |
» | [Windows][XP] Samodejna prijava v sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1656 (1425) | M-XXXX |
» | windows prijavaOddelek: Operacijski sistemi | 1243 (1161) | tvich |
» | Prijava v XP-jeOddelek: Operacijski sistemi | 1270 (1132) | White666 |