Forum » Pomoč in nasveti » Toshiba Satellite
Toshiba Satellite
Rockye ::
Zdravo,
Mene pa zanima kako je z formatiranjem zgoraj omenjenega prenosnika.. Ko v prenosnik vstavim CD za instalacijo windows 7, mi sploh ne da možnosti za izbiro formata oziroma brisanje particij.. Vse gre takoj v Windows install, kjer se mi zaradi nekega nadležnega virusa računalnik crasha..
Bojda, za formatiranje Toshbini prenosniki, sploh ne potrebujejo CDja.. Ima kdo kaj več informacij ?
Ali obstajajo kaki programčki, ki disk lepo počistijo..
Hvala
Mene pa zanima kako je z formatiranjem zgoraj omenjenega prenosnika.. Ko v prenosnik vstavim CD za instalacijo windows 7, mi sploh ne da možnosti za izbiro formata oziroma brisanje particij.. Vse gre takoj v Windows install, kjer se mi zaradi nekega nadležnega virusa računalnik crasha..
Bojda, za formatiranje Toshbini prenosniki, sploh ne potrebujejo CDja.. Ima kdo kaj več informacij ?
Ali obstajajo kaki programčki, ki disk lepo počistijo..
Hvala
tx-z ::
Restarti računalnik s cdjem-pod pogojem da maš v BIOSu nastavljen da ti s cdja štarta...Če v samih windowsih zaženš inštalacijo ne morš sploh formatirat..(kr je particija v uporabi).
tx-z
Sem tudi to probal, pa ne gre.. Bootam s CDja, kjer se nato začena neka DOS aplikacija, katera me vodi direknto v windows install, ker vse skupaj spet zmrzne ..
Aja vse sem delal izven windowsov... v njih sploh ne pridem, ker prej računalnik zmrzne.. Torej sem bootal CD, kateri me iz DOS-a vodi v windows instalacijo, kjer se vse skup sesuje..
ehehehe..... formatiral oziroma odstranil particije z win XP.. zdaj pa gre cez win 7-ka...
A nism brihtn ? :P
A nism brihtn ? :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2076 (1552) | Pyr0Beast |
» | widows xp formatiranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1559 (1328) | solatko |
» | Problem z bootanjem v WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (1043) | Cr00k |
» | Linux po instaliranju ne morem formatiratOddelek: Operacijski sistemi | 2575 (2176) | CCfly |
» | Kako formatirat disk in inštalirat win 95?Oddelek: Pomoč in nasveti | 994 (903) | Slide |