Forum » Igre » gamepad nagaja
gamepad nagaja
kitara8 ::
imam tale gamepad, in mi dela probleme. dela samo na fifi. na vseh drugih špilih pa štrajka, še po menijih ne morem brskati z njim.
a mogoče moram kašne driverje dol potegnit ali kaj,... imam win7 x64. in driver mi je sicer že sam naložil.
a mogoče moram kašne driverje dol potegnit ali kaj,... imam win7 x64. in driver mi je sicer že sam naložil.
Bolf3nk ::
v katerih drugih igrah? v vseh igrah valda da ne dela. odvisno od tipa iger, v kakšem wow ali pa strategijah logično, da ne dela. v športnih in nekaterih streljačinah pa...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()
dirkačine
pa tud v drugih športnih ki so namenjene za gamepad tudi
pa tud v drugih športnih ki so namenjene za gamepad tudi
Zgodovina sprememb…
- spremenila: kitara8 ()
Rotaidal ::
Lepo bi bilo, da bi povedal imena teh iger. Lahko na uradni strani pogledaš, če imajo podporo itd.
ok:
Need for speed Shift
Dirt 1,2
Need for speed Carbon
Need for speed Hot pursuit
Need for speed hot pursuit 2( za to predvidevam da itak nima podpore ke je že stara precej)
Grid
NBA
Need for speed Shift
Dirt 1,2
Need for speed Carbon
Need for speed Hot pursuit
Need for speed hot pursuit 2( za to predvidevam da itak nima podpore ke je že stara precej)
Grid
NBA
Zgodovina sprememb…
- spremenila: kitara8 ()
ja tam loh vsemogoče naštimaš, samo ne dela karkoli naredim, edino probal sem v Underground 2 tam pa dela. možno da je res da novejši ne podpirajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need for speed - Hot Pursuit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 18435 (6354) | B34ST |
» | Katere igre?Oddelek: Igre | 1217 (862) | Sssaga |
» | Intel Core I3 - Kako disablati grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 3704 (3506) | zile |
» | Najboljše PC in PS2 igre (dirkaške!)Oddelek: Igre | 3548 (3503) | ru7 |
» | NFS: Hot Pursuit 2 DemoOddelek: Igre | 2906 (1791) | the_unborn |