» »

Kateri kodeki?

Kateri kodeki?

Azz_Kikr ::

Katere kodeke v bistvu potrebujem za uspešno gledanje filmov na računalniku? Kolega pravi, da rabim 3 in sicer: divx 3.11, divx 5.02 in xvid codec. Nimo Pack baje ni dober, ker ti potem nekateri filmi ne delujejo v redu, kar sem tudi sam preveril. Torej so ti trije dovolj?
LP, Azz_Kikr
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!
  • premaknilo: bastadu ()

Kriko ::

Odvisno z čem je bil narejen film. V večini bi bilo dovolj, le še za zvok si instaliraj AC3 codec. Nimo je OK če instaliraš windose na novo ter codece z njim, drugače dela probleme.
Tudi če boš samo te katere si omenil instaliral, se bo zgodilo da ti film ne bo delal, ali pa zvok, ker ljudje uporabljajo čuda codecov za izdelavo divx-ov, zato bodi pripravljen na še kak dodatni kodek. V večini boš lahko z vpogledom v lastnosti videl katere codece potrebuješ.

Predator ::

divxu serije 5.xx se ogni na daleč ( sploh če imaš winse 2000 ali xp ker so sami problemi .... ); vse kar rabiš je trojka, xvid ter ac3, drugega do sedaj še nisem rabil

Kriko ::

Ti kar instalira jkar si sam reku da misliš instalirat, ker dela vse ok, tudi v XP, po potrebi pa boš instaliral še ostalo. Sam ima mfilmom preko glave in ti povem da imam sigurno preko 10 kodekov gor, da lahko gledam čisto vsak film.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159123 (14271) BaRtMaN
»

Finta s codeci!!

Oddelek: Zvok in slika
152302 (1937) Zoidberg
»

kateri divx codec packi/codeci

Oddelek: Zvok in slika
223860 (3594) ferjan
»

Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!

Oddelek: Zvok in slika
132326 (1892) Damjan Jagar
»

Nimo codek???!!!

Oddelek: Zvok in slika
132207 (1951) AyrtonS

Več podobnih tem