Forum » Pomoč in nasveti » Težave z prenosnikom dell studio
Težave z prenosnikom dell studio
anon ::
Pozdravljeni, rabil bi vašo pomoč ker nevem kaj bi lahko bilo narobe z mojim laptopom.
Pred enim tednom se mi je računalnik začel vgašati nekaj min. po tem ko sem ga vklopil, takoj sm pomislil na ventilator in sem računalnik razdrl, ventilator procesorja se res ni vrtel, potem se ga dal ven in temelito očistlil ves prah in ko sem ga nazaj vgradil se še vedno ni odzival. Danes sem na ebay-ju naročil novega in sem ''za hec'' starega povezal na usb priključek in deluje!!! tako da me zanima če bi kdo vedel kaj bi lahko blo narobe da se v pc-ju ne vrti?
ps: probal sem z multimetrom napetost na priključkih od pc-ja in napetost je!!
hvala v naprej za odgovore!
lp
Pred enim tednom se mi je računalnik začel vgašati nekaj min. po tem ko sem ga vklopil, takoj sm pomislil na ventilator in sem računalnik razdrl, ventilator procesorja se res ni vrtel, potem se ga dal ven in temelito očistlil ves prah in ko sem ga nazaj vgradil se še vedno ni odzival. Danes sem na ebay-ju naročil novega in sem ''za hec'' starega povezal na usb priključek in deluje!!! tako da me zanima če bi kdo vedel kaj bi lahko blo narobe da se v pc-ju ne vrti?
ps: probal sem z multimetrom napetost na priključkih od pc-ja in napetost je!!
hvala v naprej za odgovore!
lp
mihec87 ::
Računalnik ima kontrolo vrtenja ventilatorja in če procesor ni dovolj vroč ventilator ne dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilator na hladilniku ne delujeOddelek: Strojna oprema | 1885 (1603) | BorutK-73 |
» | napajalnik - zamenjava ventilatorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5429 (4631) | nightbird |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6286 (5636) | Uporabnik-6 |
» | HP Probook 4730sOddelek: Pomoč in nasveti | 4038 (2830) | maestroarte |
» | NMT Egreat EG-M31C: stabilno, tiho in hladnoOddelek: Zvok in slika | 4262 (2497) | Bellzmet |